Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
בכל מקרה זה ייקח זמן, לכן זה נקרא מסע 😃 קודם כל המסע הזה צריך לעבור בהחזרת ה 185 סקוואט ו 225 דדליפט שהיו לי, ומשם המסע ימשיך 😃

יפה!! אל תשכח לצלם 😃
כן, בתקווה בתחרות בדצמבר לעשות את זה, על מ.ג של 100 ומטה
רציתי לשאול אותך לדעתי אני יעשה באותו יום 125 קילו חימום אחרון
אחכ חשבתי או לעשות 140 לסינגל ואז 150
או לשים 145 ואז 150 מה דעתך ?

תשמע, כל אחד עם "מסע לכאן, מסע לשם..." רציתי להכניס משמעות ללוג (ולחיים) שלי 🤣
רציתי לשאול אותך לדעתי אני יעשה באותו יום 125 קילו חימום אחרון
אחכ חשבתי או לעשות 140 לסינגל ואז 150
או לשים 145 ואז 150 מה דעתך ?
לדעתי 145 עלול לעייף אותך יותר מדי לפני ה 150. אני הייתי שם 140, אחרי זה נח כמה שצריך ושם 150

תשמע, כל אחד עם "מסע לכאן, מסע לשם..." רציתי להכניס משמעות ללוג (ולחיים) שלי 🤣

לדעתי 145 עלול לעייף אותך יותר מדי לפני ה 150. אני הייתי שם 140, אחרי זה נח כמה שצריך ושם 150
סבבה תודה זה מה שאני יעשה לפחות לסגור 3 פלטות !
מאמין שיהיה גם 150 אבל לא רוצה סתם לחשבו שיש לי ובסוף אין

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

19/07/15 - משקל גוף

שכחתי לעדכן, ביום ראשון בבוקר משקל גוף היה 103.5, שזה עליה של 0.7 בשבוע. לדעתי הייתי קצת נוזלי מדי מהשיט של הסופ"ש. בכל מקרה השבוע אני רוצה להתייצב על סביבות ה 2500 קלוריות (אולי טיפה יותר) ולראות מה קורה למשקל גוף ולהתאוששות מאימונים.
משבוע שעבר גם אני עם אוטו (לא צריך לברך אותי על קניית אוטו, זה של סבא שלי ויכול להיות שאצטרך להחזיר לו אותו בקרוב) אז את הרוב המוחלט של ההתניידות שלי עשיתי עם האוטו, שזה אומר כ-15 ק"מ פחות הליכה במשך השבוע ופוחת קלוריות נשרפו מן הסתם. מצד שני אני כבר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
אני מבין שהפסקת לחטב
Moron
סתם אבל ברצינות, פשוט תחטב!!!
2500 קלוריות אמורים להביא אותי לגירעון, אמנם לא גדול אבל בכל זאת... אני לא רוצה לעשות חיטוב אגרסיבי כי מתסכל אותי להיאבק עם משקל שהוא 40 קילו פחות מהשיא... מצד שני אני רוצה להישאר באזור ה 100 קילו מ.ג או פחות. מבחינת אחוז שומן כמובן שיש לאן לרדת אבל כרגע אני מרגיש די בנוח עם איך שאני נראה, אבל לא בנוח עם כמה שאני מרים 😃
קיצר אני אעשה נסיון לחיטוב ממש עדין תוך התחזקות, אם אני אראה שזה ממש לא הולך אז נראה מה אני אעשה הלאה

21/07/15 - עצימות תחתון

סקוואט - 120X5, 130X3 החדשות הטובות הן שגם בעצימות סקוואט לא היו כאבים בבטן שהפריעו לי (בלי חגורה). חשבתי לתת שלשה עם 120 כי לא באמת ידעתי כמה אני מסוגר להרים בלי חגורה. אחרי השלשה הרגשתי שאני בטוח יכול עוד 2. אחרי הסט הזה החלטתי לנסות 130 לראות כמה אני יכול לעשות, יצא 3, האחרון היה גריינדר, אבל גם הסט של 120 עייף אותי. שבוע הבא 135. אפשר להגיד שזה PR ללא.
דדליפט - 180X2 החדשות הפחות טובות הן שבדדליפט כבד כאב כן הופיע גם ללא חגורה. לא ברמה שהיה בשבוע שעבר אבל עדיין לא נעים....

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני יודע שקשה להפסיק להתאמן עכשיו, אבל אתה לא חושב שזה בעייתי להמשיך להתאמן עם הכאבים האלה? יכול רק להחריף ואז בכלל תהיה מוגבל באימונים.

אני יודע שקשה להפסיק להתאמן עכשיו, אבל אתה לא חושב שזה בעייתי להמשיך להתאמן עם הכאבים האלה? יכול רק להחריף ואז בכלל תהיה מוגבל באימונים.
בכל ההרמות חוץ מדדליפט ראיתי שבלי חגורה אין כאבים, לכן המשכתי להתאמן. דדליפט אני עושה סט כבד פעם בשבוע, אז רק היום הרגשתי שהכאב מופיע גם בלי חגורה. יכול להיות שאוותר על דדליפט לשבועות הקרובים, נראה לפי ההרגשה בעוד שבוע (אימון דדליפט הבא). אם הייתי מרגיש שיש כאבים בתרגילים האחרים אז כנראה שהייתי מפסיק או לא מרים כבד לתקופה.

בכל ההרמות חוץ מדדליפט ראיתי שבלי חגורה אין כאבים, לכן המשכתי להתאמן. דדליפט אני עושה סט כבד פעם בשבוע, אז רק היום הרגשתי שהכאב מופיע גם בלי חגורה. יכול להיות שאוותר על דדליפט לשבועות הקרובים, נראה לפי ההרגשה בעוד שבוע (אימון דדליפט הבא). אם הייתי מרגיש שיש כאבים בתרגילים האחרים אז כנראה שהייתי מפסיק או לא מרים כבד לתקופה.
אוקיי, טוב לשמוע, זו כבר התקדמות. כנראה שאין מנוס מלוותר על דדליפט לפחות בשני האימונים הקרבים. תאמין לי שאתה מקדים את המאוחר(הגבלה משמעותית יותר).

לדעתי אתה בסדר גמור מבחינת חיטוב ואפשר להתחיל לגדול שוב 🤩
החיטוב ה"רציני" נגמר, אבל לא ממש רוצה לגדול, רוצה להישאר באזור ה-100 קילו, כמו שכתבתי לפני, מנסה עכשיו להיות בגירען ממש עדין תוך כדי התחזקות.
יש יעד של זמן לטוטאל 600?
סוף שנה, או ליתר דיוק התחרות בדצמבר.

23/07/15 - פרס

אימון במעלות

פרס - 55X5, 62.5X5, 72.5X5
גם בפרס אני מרגיש את החוסר בחגורה במשקל כבד.
בנץ' - 100X5X6 איזה ספסל בנזונה יש שם, פשוט לשכב וללחוץ עד אובדן חושים 😃
צ'ין אפס - 10,8,5,4 משקל גוף במכון 104.2. היה פאמפ בידיים ובגב אחרי הסט השני אז בסט הרביעי פשוט לא יכלתי לעלות עוד אחרי 4 חזרות.
מקבילים - 15X10,8
חתירה עם דאמבל - 30X2X12
פרס - 50X10,10,6
בסט השלישי בחזרה ה 6 פתאום הרגשתי שהטרייספס נגמר, כאילו נגמרה הבטריה, ואין מצב שאני עושה עוד.
פייס פולס - 3X15...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אובדן חושים על ספסל בנץ'🤣🤣
תשמע זה ספסל ממש נוח, הוא טיפה יותר רחב מאצלנו, בגובה סבבה (אותו גובה כמו הספסל שלנו) והפינים של ההוצאה בדיוק בגובה המתאים בשבילי. תענוג 😃
עם כמה משקל אתה עובד בפייס פולס? סתם מסקרן אותי.
האמת שאני לא בטוח. נראה לי היום שמתי 35, לא זוכר אם כן, ולא יודע אם זה פאונד או קילו.
אתה עדיין בהפסקה מהחיטוב?
מה זה חיטוב? 😆
כן, שניה אני אחפש מה כתבתי לפני כמה ימים
אתה עדיין בהפסקה מהחיטוב?
עושה נסיון לעשות חיטוב עדין עם 2500 קלוריות, אבל נראה לי אעלה טיפה משבוע הבא, כי 4 אימונים בשבוע ועוד 2-3 אימוני אינטרוולים מצדיקים קצת יותר מ 2500.
2500 קלוריות אמורים להביא אותי לגירעון, אמנם לא גדול אבל בכל זאת... אני לא רוצה לעשות חיטוב אגרסיבי כי מתסכל אותי להיאבק עם משקל שהוא 40 קילו פחות מהשיא... מצד שני אני רוצה להישאר באזור ה 100 קילו מ.ג או פחות. מבחינת אחוז שומן כמובן שיש לאן לרדת אבל כרגע אני מרגיש די בנוח עם איך שאני נראה, אבל לא בנוח עם כמה שאני מרים 😃
קיצר אני אעשה נסיון לחיטוב ממש עדין תוך התחזקות, אם אני אראה שזה ממש לא הולך אז נראה מה אני אעשה הלאה
אגב שכחתי לעדכן, מאז שאני בלי חגורה אני משאיר אותה בבית כי אין מה לסחוב אותה למכון, והבנתי שהשימוש הכי חשוב של חגורה זה לא ליצור לחץ תוך בטני, לתמוך בשרירי הליבה או בולשיט בסגנון, השימוש הכי חשוב של חגורה זה לספור סטים באימון נפח.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית