Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אחי יש מצב שנחסמת בפייסבוק בגלל מה שהיה בקבוצה?
יש מצב, זה לא נותן לי להכנס לחשבון שלי בטענה שצריך לעשות SECURITY CHECK אבל לא נותן לי שום אפשרות לעשות את ה CHECK הזה

תהיה חזק. אני גם קובע לעצמי מחר תור לאורטופד לגבי הכאבים שלי בכתף. ממליץ לך ללכת לרופא גם כן.
אורטופד לא באמת יכול לעזור לך, הוא לא בודק אותך פיזית. אלא אם כן אתה מבקש הפנייה לצילום/פיזיותרפיה דרך קופת חולים.

אורטופד לא באמת יכול לעזור לך, הוא לא בודק אותך פיזית. אלא אם כן אתה מבקש הפנייה לצילום/פיזיותרפיה דרך קופת חולים.
אז מה נראה לך אני עושה שם? אורטופד זאת הדרך להשיג צילומים/פיזיוטרפיה. לא באמת מנסה להשיג דרכו פתרון לבעיה

החלמה מהירה.
תודה
הרבה פורנו
בדיוק.
משום מה נשלחו ממני קישורים של פורנו לכל הקבוצות שאני נמצא בהן. אחר כך חשבתי שפתרתי את הבעיה אבל מסתבר שזה שוב התחיל להישלח. ואז פייסבוק אמר לי שהוא לא בטוח שזה אני משתמש בחשבון שלי ואמר לי שאני צריך לעשות SECURITY CHECK

תודה

בדיוק.
משום מה נשלחו ממני קישורים של פורנו לכל הקבוצות שאני נמצא בהן. אחר כך חשבתי שפתרתי את הבעיה אבל מסתבר שזה שוב התחיל להישלח. ואז פייסבוק אמר לי שהוא לא בטוח שזה אני משתמש בחשבון שלי ואמר לי שאני צריך לעשות SECURITY CHECK
דיברתי עם אח שלי אחר כך הוא אמר שזה כנראה היה נפתר אם היית מכבה את הJAVASCRIPT בעמוד של הפייסבוק. אבל היה כבר מאוחר מדי.

כנראה לחצת על הקישורים הלא נכונים בפעם האחרונה שהתעסקת בפורנו בעצמך:lol:🤣

עכשיו אם גם אני לא אוכל להתאמן וגם לא יהיה לי פייסבוק אני לא יודע מה אני אעשה עם החיים שלי 😱

תודה

בדיוק.
שנשלחו מהמשתמש שלך?

דיברתי עם אח שלי אחר כך הוא אמר שזה כנראה היה נפתר אם היית מכבה את הJAVASCRIPT בעמוד של הפייסבוק. אבל היה כבר מאוחר מדי.
היה שם קטע שהיו עמודים אצלי שכאילו אני פתחתי ודרכם כביכול שלחתי את השיט הזה. אז מחקתי את העמודים האלה וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל הופיעו עוד...
כנראה לחצת על הקישורים הלא נכונים בפעם האחרונה שהתעסקת בפורנו בעצמך:lol:🤣
האמת שלחצתי על קישור דומה שראיתי בפייסבוק (כנראה מישהו שהיה לו אותו קטע). תכלס לא כזה בשביל הפורנו (הרי לא בעיה להשיג פורנו באינטרנט במקום אחר) פשוט עניין אותי איך זה הגיע לפייסבוק ומה זה.
שנשלחו מהמשתמש שלך?
כן

רק נשאר לך לאבד את lbs והדרך להתאבדות קצרה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
LBS זה הדבר היחיד שישאיר אותי שפוי, אם אני לא ארים לפחות אני אוכל לקרוא על אנשים אחרים מרימים 😆
האמת שמבחינתי אין בעיה לפתוח משתמש חדש בפייס ולמצוא את האנשים והקבוצות שאני צריך. הבעיה זה התמונות שיש שם שחבל שלא תהיה לי גישה אליהם. נראה, אולי אוכל עוד להחזיר את החשבון שלי פשוט כרגע לא בא לי כל כך להתעסק בזה
עם התגובות שלך אני לא מופתע 🤣
מה הכוונה?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
LBS זה הדבר היחיד שישאיר אותי שפוי, אם אני לא ארים לפחות אני אוכל לקרוא על אנשים אחרים מרימים 😆
האמת שמבחינתי אין בעיה לפתוח משתמש חדש בפייס ולמצוא את האנשים והקבוצות שאני צריך. הבעיה זה התמונות שיש שם שחבל שלא תהיה לי גישה אליהם. נראה, אולי אוכל עוד להחזיר את החשבון שלי פשוט כרגע לא בא לי כל כך להתעסק בזה
אל תשכח שאתה תמיד מוזמן למועדון הגריאטרים הממורמרים 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית