עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה היהאחי יש מצב שנחסמת בפייסבוק בגלל מה שהיה בקבוצה?
הרבה פורנומה היה
יש מצב, זה לא נותן לי להכנס לחשבון שלי בטענה שצריך לעשות SECURITY CHECK אבל לא נותן לי שום אפשרות לעשות את ה CHECK הזהאחי יש מצב שנחסמת בפייסבוק בגלל מה שהיה בקבוצה?
אורטופד לא באמת יכול לעזור לך, הוא לא בודק אותך פיזית. אלא אם כן אתה מבקש הפנייה לצילום/פיזיותרפיה דרך קופת חולים.תהיה חזק. אני גם קובע לעצמי מחר תור לאורטופד לגבי הכאבים שלי בכתף. ממליץ לך ללכת לרופא גם כן.
באתי לשלוח לך הודעה והשם שלך היה facebook user בלי תמונה, לא יכולתי לשלוחיש מצב, זה לא נותן לי להכנס לחשבון שלי בטענה שצריך לעשות SECURITY CHECK אבל לא נותן לי שום אפשרות לעשות את ה CHECK הזה
אז מה נראה לך אני עושה שם? אורטופד זאת הדרך להשיג צילומים/פיזיוטרפיה. לא באמת מנסה להשיג דרכו פתרון לבעיהאורטופד לא באמת יכול לעזור לך, הוא לא בודק אותך פיזית. אלא אם כן אתה מבקש הפנייה לצילום/פיזיותרפיה דרך קופת חולים.
תודההחלמה מהירה.
מה היה
בדיוק.הרבה פורנו
🚔משום מה
דיברתי עם אח שלי אחר כך הוא אמר שזה כנראה היה נפתר אם היית מכבה את הJAVASCRIPT בעמוד של הפייסבוק. אבל היה כבר מאוחר מדי.תודה
בדיוק.
משום מה נשלחו ממני קישורים של פורנו לכל הקבוצות שאני נמצא בהן. אחר כך חשבתי שפתרתי את הבעיה אבל מסתבר שזה שוב התחיל להישלח. ואז פייסבוק אמר לי שהוא לא בטוח שזה אני משתמש בחשבון שלי ואמר לי שאני צריך לעשות SECURITY CHECK
תסיים את התואר? 🙄עכשיו אם גם אני לא אוכל להתאמן וגם לא יהיה לי פייסבוק אני לא יודע מה אני אעשה עם החיים שלי 😱
רק נשאר לך לאבד את lbs והדרך להתאבדות קצרהעכשיו אם גם אני לא אוכל להתאמן וגם לא יהיה לי פייסבוק אני לא יודע מה אני אעשה עם החיים שלי 😱
שנשלחו מהמשתמש שלך?תודה
בדיוק.
משום מה נשלחו ממני קישורים של פורנו לכל הקבוצות שאני נמצא בהן. אחר כך חשבתי שפתרתי את הבעיה אבל מסתבר שזה שוב התחיל להישלח. ואז פייסבוק אמר לי שהוא לא בטוח שזה אני משתמש בחשבון שלי ואמר לי שאני צריך לעשות SECURITY CHECK
היה שם קטע שהיו עמודים אצלי שכאילו אני פתחתי ודרכם כביכול שלחתי את השיט הזה. אז מחקתי את העמודים האלה וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל הופיעו עוד...דיברתי עם אח שלי אחר כך הוא אמר שזה כנראה היה נפתר אם היית מכבה את הJAVASCRIPT בעמוד של הפייסבוק. אבל היה כבר מאוחר מדי.
האמת שלחצתי על קישור דומה שראיתי בפייסבוק (כנראה מישהו שהיה לו אותו קטע). תכלס לא כזה בשביל הפורנו (הרי לא בעיה להשיג פורנו באינטרנט במקום אחר) פשוט עניין אותי איך זה הגיע לפייסבוק ומה זה.כנראה לחצת על הקישורים הלא נכונים בפעם האחרונה שהתעסקת בפורנו בעצמך:lol:🤣
כןשנשלחו מהמשתמש שלך?
עם התגובות שלך אני לא מופתע 🤣
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארק נשאר לך לאבד את lbs והדרך להתאבדות קצרה
מה הכוונה?עם התגובות שלך אני לא מופתע 🤣
אל תשכח שאתה תמיד מוזמן למועדון הגריאטרים הממורמרים 😃לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
LBS זה הדבר היחיד שישאיר אותי שפוי, אם אני לא ארים לפחות אני אוכל לקרוא על אנשים אחרים מרימים 😆
האמת שמבחינתי אין בעיה לפתוח משתמש חדש בפייס ולמצוא את האנשים והקבוצות שאני צריך. הבעיה זה התמונות שיש שם שחבל שלא תהיה לי גישה אליהם. נראה, אולי אוכל עוד להחזיר את החשבון שלי פשוט כרגע לא בא לי כל כך להתעסק בזה