Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
חחחחחח
שוב, בבנץ' אני מתקדם עם מה שאני עושה אז אני לא מחפש תכנון אחר להתקדמות באותו קצב או איטי יותר, אני חושב אם אוכל להתקדם שבועית.

חחח הדיון התחיל מזה שאני רוצה לעבור ל 3 אימונים בשבוע והמשיך לאיך אני מתקדם בבנץ' מהר יותר
לדעתי התוכנית שפירסמתי תהיה טובה לך
עכשיו איזה מתכונת אתה בבנץ 531?

אם עובד לך טוב ה531 ואתה מרגיש שתגיע איתה ל 140 תמשיך איתה
ופשוט בתבנית ששמתי לעליון .תחתון תעשה במתכונת שלך ובסקוואט ודדליפט תעשה במתכונת בדיוק כמו טקסס לדעתי
אני מרגיש שאגיע ל 140 ויותר פשוט זה ייקח יותר זמן מאשר בהתקדמות שבועית כמובן (2.5 קילו ב 3-4 שבועות)

לסקוואט ודדליפט גם ככה אני עושה מתכונת דומה כמו שאמרתי לפני. קיצר נראה לי אני אשאיר את מה שאני עושה לבינתיים, נמשוך עוד קצת התקדמות שבועית בסקוואט ודד, אחר כך כנראה אעבור ל 3 אימונים בשבוע במתכונת שכתבתי לפני כמה עמודים.

תגיד, אתה חושב שאפשרי להתקדם כל שבוע בבנץ' במצב שלי? אין לי משקלי עבודה מטורפים אבל לא יודע אם זה עדיין ברמה של התקדמות שבועית.
בעיקרון אני די מבסוט מההתקדמות שלי בבנץ' אבל חשבתי על זה שאם אפשר להתקדם שבועית אז למה לא
רגע בעצם @Ori.S אתה פחות או יותר במשקלים שלי ושוקל איזה 30 קילו פחות ומתקדם כל שבוע לא?
על מה אנחנו דנים בדיוק?
בשבועות האחרונים משכתי התקדמות בכל ההרמות, אבל בגלל שהבנץ׳ כבר היה 120 בעבר אז אני לא בטוח אם הוא התקדם בגלל התכנית או כי פשוט היה יחסית קל לשחזר..נדע בשבועות הקרובים, בכל מקרה אני בסוף שבוע 8 כנראה מתחיל חיטוב.

על מה אנחנו דנים בדיוק?
על השאלה אם אני יכול להתקדם שבועית בבנץ' עם משקלי העבודה שלי (כרגע RM2=132.5). ואז נזכרתי שהמשקלים שלך דומים לשלי ואתה שוקל 30 קילו פחות ומתקדם שבועית

אגב @Ori.S אתה מתכוון להתחרות? (פאוורליפטינג, לא פיטנס או משהו) עם המשקלים שלך בקטג' עד 75 תהיה ממש מרשים

השמנת ולא פינקת אותנו בתמונות כרס?
shame on you

אני דיי בטוח שהוא לא שמן.

אני לא ממש שמן, אבל מעריך את עצמי איפשהו בין 18-20% ומבחינתי מיותר למשוך מעבר לזה. סיבה נוספת היא שמסיבות כאלה ואחרות יצא שאני כבר יותר מחצי שנה עובד קשה בלי אף ריסט או דילואוד כולל, ואני מתחיל להרגיש שהגוף שלי מבקש מנוחה קלה מעומסים.
צירפתי תמונה ספונטנית(הכי נוזלי שלי..עליתי ל77.7 ק"ג - 4 קילו בשבועיים)

על השאלה אם אני יכול להתקדם שבועית בבנץ' עם משקלי העבודה שלי (כרגע RM2=132.5). ואז נזכרתי שהמשקלים שלך דומים לשלי ואתה שוקל 30 קילו פחות ומתקדם שבועית

לא רואה סיבה למה שאתה לא תצליח. אם אני לא טועה אתה עובד בעצימות ממש נמוכה בימי הנפח, יש מצב שזה גורע מההתקדמות?

קבצים מצורפים

• 20150920_125855.jpg
    20150920_125855.jpg
    KB 65 · צפיות: 74
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית