רק לי החיטוף לא היה כולכך מבאס? כאילו בהתחלה זה היה נאצי, אבל אחרי כמה זמן הרעב נעלם והכול סבבה.
זה לא האוכל והרעב.. כמו לחזור ו ל ה ר י ם כ ב ד *וללא סבל* 😃
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק לי החיטוף לא היה כולכך מבאס? כאילו בהתחלה זה היה נאצי, אבל אחרי כמה זמן הרעב נעלם והכול סבבה.
איך את מדברת?... ☝️נראה לי שאני מצטרפת אליך בקרוב
נשבר לי ה***
מבאס בקטע של חולשה, לא הרעב.רק לי החיטוף לא היה כולכך מבאס? כאילו בהתחלה זה היה נאצי, אבל אחרי כמה זמן הרעב נעלם והכול סבבה.
עזוב אותך מחודש, תחתוך עכשיו... 👹יש מצב גדול שעוד חודש אני מסיים את החיטוב הזה וזהו.
ומשם ממשיך בלינארית או תוכנית כוח אחרת בפלוס קלורי קטן כמו שאתה עושה.
איפה המצפון השני כשצריך אותו..? 🙄עזוב אותך מחודש, תחתוך עכשיו... 👹
אל תפסיק עכשיו, עבדת כל כך קשה עד עכשיו, מה זה עוד כמה שבועות? תאסוף את עצמך ותמשיך עוד קצתאיפה המצפון השני כשצריך אותו..? 🙄
מבחינת האוכל לי הולך סבבה, במיוחד בשבועיים האחרונים (הייתי צריך ישר להתחיל דל פחמימה, עכשיו אני לא יודע למה פחדתי מזה). הבאסה כמו שעדי ומורן אמרו זה החולשה. אני מתנחם בזה שלפחות בלחיצות אצלי זה לא מתבטארק לי החיטוף לא היה כולכך מבאס? כאילו בהתחלה זה היה נאצי, אבל אחרי כמה זמן הרעב נעלם והכול סבבה.
זה כי יש לך המון פחמימה בגוף עדיין 😃 חכה חכה עוד שבוע שבועיים תעשה לחיצות ביחד איתי 😃אל תפסיק עכשיו, עבדת כל כך קשה עד עכשיו, מה זה עוד כמה שבועות? תאסוף את עצמך ותמשיך עוד קצת
מבחינת האוכל לי הולך סבבה, במיוחד בשבועיים האחרונים (הייתי צריך ישר להתחיל דל פחמימה, עכשיו אני לא יודע למה פחדתי מזה). הבאסה כמו שעדי ומורן אמרו זה החולשה. אני מתנחם בזה שלפחות בלחיצות אצלי זה לא מתבטא
מ.ג - 78.2
😃
ראיתי מזמן כבר.תראה כבר את פרק 8!!!!
ראית ולא אמרת לי?! חוצפן. חרם1ראיתי מזמן כבר.
יש מישהו שלא ראה? 😲
כמה תמונות מאתמול והיום (עדיין נוזלי), סתם שיהיה לי אח"כ להשוואה-
כולם כמעט במצב מכווץ, כי אני לא במצב להיות בו רפוי ומצולם 🤣
צפה בקובץ המצורף 27049 צפה בקובץ המצורף 27050 צפה בקובץ המצורף 27051 צפה בקובץ המצורף 27052 צפה בקובץ המצורף 27053 צפה בקובץ המצורף 27054
תתנחם בזה שאני מתחיל להשיג אתכם.צריך לקרוא לך המבאס הלאומי
@yujinius ניראה לי לך יש פחות בטן
לפי מה שראיתי לך יש יותר בטן.תתנחם בזה שאני מתחיל להשיג אתכם.