זה נכון 😃לא להיות שמן שנה שלמה.
אני עכשיו מנסה להוריד במשקל ממש לאט תוך התחזקות. הייתי מציע לך לעשות ככה אבל אני עדיין לא יודע איך זה יעבוד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון 😃לא להיות שמן שנה שלמה.
אני רוצה להגיע קודם למשקלי מטרה מינימליים 😛זה נכון 😃
אני עכשיו מנסה להוריד במשקל ממש לאט תוך התחזקות. הייתי מציע לך לעשות ככה אבל אני עדיין לא יודע איך זה יעבוד.
מה הכוונה.?למה כל כך חשוב לך אם תהיה קצת יותר חזק באוגוסט?
תלוי מה זה "בפרוטות" בשבילך. נגיד מבחינתי אם זה לא 2.5 קילו בשבוע אלא אפילו 2.5 בשבועיים ואני מחטב לאט לאט תוך כדי זה סבבה לגמרי, ולא צריך לעשות חיטוב רציני אחר כך ולאבד את משקלי העבודה שוב. אני רוצה להימנע מהסבבים האלה של מסה-חיטוב, כי וואלה אני נראה עכשיו יותר טוב מאשר לפני החיטוב במרץ אבל מבחינת המשקלים נשארתי באותה רמה כמעט.זה לא בזבוז להישאר על אותו המשקל ולהתחזק בפרוטות במשך חצי שנה כמעט?
אבל כמה שאתה יותר רחוק מהפוטנציאל שלך אמור להיות לך פחות בעייתי להתחזקאל תשכח שאצלי המשקלים לא כמו אצלך 😆
זה ברור לי,ממה שהבנתי אתה לא רוצה להתחרות באפריל בגלל שאתה רוצה לחטב ושבאוגוסט אתה תוציא תוצאה קצת יותר טובה. גם אם התוצאה תהיה לא גבוה ממש וגם אם לא הכל ילך כמו שרצית אתה עדיין תהנה
אין לי סקוואט, אז זה אומר שאני נשאר עם נפח דדליפט בזמן חיטוב\ניטראלי.תלוי מה זה "בפרוטות" בשבילך. נגיד מבחינתי אם זה לא 2.5 קילו בשבוע אלא אפילו 2.5 בשבועיים ואני מחטב לאט לאט תוך כדי זה סבבה לגמרי, ולא צריך לעשות חיטוב רציני אחר כך ולאבד את משקלי העבודה שוב.
לדעתי זה אפשרי..אין לי סקוואט, אז זה אומר שאני נשאר עם נפח דדליפט בזמן חיטוב\ניטראלי.
לא יודע, אני אחשוב על זה.לדעתי זה אפשרי..
מסה כפי שתכננתי עד תחילת פברואר ואח"כ ניטראלי וכל המשתמע מכך?בוא לתחרות..אי אפשר לדחות כל פעם ולחכות לבאה
האימונים שלי כרגיל תוכננות עד תחילת פברואר, כשאח"כ בניתי על ניטראלי ובניית פיק לתחרות.לאו דווקא, לדעתי תתכנן את האימונים שלך כרגיל ומקסימום לא תגיע להתחרות בשיא שלך.
אפשר להמשיך להתחזק על נייטרלי או לעשות חיטוב מתון ולשמור על הכוח.האימונים שלי כרגיל תוכננות עד תחילת פברואר, כשאח"כ בניתי על ניטראלי ובניית פיק לתחרות.
זה משאיר לי פער של 3 חודשים מסוף התוכנית (אני לא אמשיך במסה כי אני אגיע ל 30 א.ש בסוף)
סבבה, אקח את זה בחשבוןאפשר להמשיך להתחזק על נייטרלי או לעשות חיטוב מתון ולשמור על הכוח.
לא יודע.. 21-23 בערךהחשש להגיע ל30 אחוז שומן? כמה אחוז שומן אתה עכשיו?
זה אומר שאני אתחיל חיטוב רק במאי, ורק בספטמבר אסיים חיטוב.אני גם בדיעה של אורי...
תוכל להמשיך תקופה מסויימת להתחזק על נייטרלי..😃