הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
זה נכון 😃
אני עכשיו מנסה להוריד במשקל ממש לאט תוך התחזקות. הייתי מציע לך לעשות ככה אבל אני עדיין לא יודע איך זה יעבוד.
אני רוצה להגיע קודם למשקלי מטרה מינימליים 😛
מבחינתי שבוע 12 בטקסס זה המינימום.
השאלה מה אח"כ?
זה לא בזבוז להישאר על אותו המשקל ולהתחזק בפרוטות במשך חצי שנה כמעט?
אל תשכח שאצלי המשקלים לא כמו אצלך 😆

למה כל כך חשוב לך אם תהיה קצת יותר חזק באוגוסט?

אם אני יוצא בעוד חודש לחיטוב, אני מסיים עם סינגלים של - דד 180 לדעתי, פרס 80, בנץ 120 (בלי עצירה)
בגדול זה אחלה, במיוחד אם אוריד אחוזי שומן ואשמור כמה שיותר על המשקלים האלה.
אבל עצוב לי שלא אמשוך עד מרץ 200

ממה שהבנתי אתה לא רוצה להתחרות באפריל בגלל שאתה רוצה לחטב ושבאוגוסט אתה תוציא תוצאה קצת יותר טובה. גם אם התוצאה תהיה לא גבוה ממש וגם אם לא הכל ילך כמו שרצית אתה עדיין תהנה

זה לא בזבוז להישאר על אותו המשקל ולהתחזק בפרוטות במשך חצי שנה כמעט?
תלוי מה זה "בפרוטות" בשבילך. נגיד מבחינתי אם זה לא 2.5 קילו בשבוע אלא אפילו 2.5 בשבועיים ואני מחטב לאט לאט תוך כדי זה סבבה לגמרי, ולא צריך לעשות חיטוב רציני אחר כך ולאבד את משקלי העבודה שוב. אני רוצה להימנע מהסבבים האלה של מסה-חיטוב, כי וואלה אני נראה עכשיו יותר טוב מאשר לפני החיטוב במרץ אבל מבחינת המשקלים נשארתי באותה רמה כמעט.
אל תשכח שאצלי המשקלים לא כמו אצלך 😆
אבל כמה שאתה יותר רחוק מהפוטנציאל שלך אמור להיות לך פחות בעייתי להתחזק

ממה שהבנתי אתה לא רוצה להתחרות באפריל בגלל שאתה רוצה לחטב ושבאוגוסט אתה תוציא תוצאה קצת יותר טובה. גם אם התוצאה תהיה לא גבוה ממש וגם אם לא הכל ילך כמו שרצית אתה עדיין תהנה
זה ברור לי,
אבל אני (אישית) נורא תחרותי ורוצה להוציא מעצמי את המאה אחוז.
אם אני כבר הולך, ואין לי סקוואט והמטרה היא רק push pull, אני רוצה לתת תוצאה כמה שיותר גבוהה.

תלוי מה זה "בפרוטות" בשבילך. נגיד מבחינתי אם זה לא 2.5 קילו בשבוע אלא אפילו 2.5 בשבועיים ואני מחטב לאט לאט תוך כדי זה סבבה לגמרי, ולא צריך לעשות חיטוב רציני אחר כך ולאבד את משקלי העבודה שוב.
אין לי סקוואט, אז זה אומר שאני נשאר עם נפח דדליפט בזמן חיטוב\ניטראלי.
אני לא רואה איך זה יעבוד....זה יהרוג אותי 😃
בחיטוב אני יכול לעבוד בלינארית, אבל להתקדם בלינארית בלי סקוואט רק בדדליפט ועוד עם כמעט בלי אוכל?

אני לא אופטימי למצב הזה

לדעתי זה אפשרי..
לא יודע, אני אחשוב על זה.
תודה!

למרות שלהישאר כמו שאני עכשיו, עד סוף אפריל..ולחטב במשך כמעט כל הקיץ..נשמע לי סבל.
ויש לי חיטוב ארוך..

בוא לתחרות..אי אפשר לדחות כל פעם ולחכות לבאה

בוא לתחרות..אי אפשר לדחות כל פעם ולחכות לבאה
מסה כפי שתכננתי עד תחילת פברואר ואח"כ ניטראלי וכל המשתמע מכך?

זה כמעט 3 חודשים.
ואני אהיה שמן

לאו דווקא, לדעתי תתכנן את האימונים שלך כרגיל ומקסימום לא תגיע להתחרות בשיא שלך.

לאו דווקא, לדעתי תתכנן את האימונים שלך כרגיל ומקסימום לא תגיע להתחרות בשיא שלך.
האימונים שלי כרגיל תוכננות עד תחילת פברואר, כשאח"כ בניתי על ניטראלי ובניית פיק לתחרות.
זה משאיר לי פער של 3 חודשים מסוף התוכנית (אני לא אמשיך במסה כי אני אגיע ל 30 א.ש בסוף)

האימונים שלי כרגיל תוכננות עד תחילת פברואר, כשאח"כ בניתי על ניטראלי ובניית פיק לתחרות.
זה משאיר לי פער של 3 חודשים מסוף התוכנית (אני לא אמשיך במסה כי אני אגיע ל 30 א.ש בסוף)
אפשר להמשיך להתחזק על נייטרלי או לעשות חיטוב מתון ולשמור על הכוח.

החשש להגיע ל30 אחוז שומן? כמה אחוז שומן אתה עכשיו?

אני גם בדיעה של אורי...
תוכל להמשיך תקופה מסויימת להתחזק על נייטרלי..😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית