הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
בעזהי"ת

אליהו התגובות שלך רק עוזרות ומביאות עימן דברי השכל עבורנו, אז אתה יותר מרצוי כאן 😃
הבק אוף סטס, נאמר ואעשה אותם.. בכמה אחוזים מהעצימות? 80% ?
אתה חושב שיש טעם עבורי לשלב אותם או שאולי כדאי להמתין עם זה.

תודה!

נבחין בין שני סוגי באק אוף סטס: תוספת לעצימות, מול תוספת נפח. כאן מדובר בסוג הראשון, שנועד להדגיש את האפקט של אימון העצימות, ולכן למשל אחרי סקבט של 170x3, הגיוני לבצע 155x3, ואז 140x3.

בנוגע אליך, ולדדליפט אונלי, יש לרדת לאחור בקפיצות גדולות עוד יותר.

צריך לעוף, אז עד כאן בינתיים.

בעזהי"ת

אלו כל השינויים שלך לטקסס המקורית? או שישנם עוד שינויים?

שינויים נוספים יהיו על פי צורך בהתאמה ספציפית: לקראת מפגש פאוורליפטינג, סקוואט עצימות עם רצועות, הכנה לצה"ל, נקודות חלשות בתרגיל כלשהו הדורשות התייחסות ממוקדת. אבל בגדול: כן. אלה הם פחות או יותר קווי היסוד להצעה שלי לטקסס מת'וד - והתבנית שלהם כפי שפורטה לעיל.

קצת איבדתי אותך כאן.. אז כשיהיה לך זמן, אשמח להבין טוב יותר 😃

שני הבאק אוף סטס של סקוואט העצימות, יכולים להיות אלימים למדי. בסך בכל נמצאים שם שני ימי מנוחה עד לאימון הנפח. לדדליפט לעומת זאת, אפילו אין חובה לבצע באק אופס (ולהחליט שאלה של הסקוואט מספיקים לפוסטריור צ'יין, בשילוב עם הפולאפס). ואתה בגירסה שלך, שהיא דדליפט אונלי - יכול בהחלט לשלב אותם, אבל הקפיצות לאחור צריכות להיות גבוהות יותר מהסקוואט. נניח חמישיית דדליפט עם 170, אז באק אוף ראשון עם 150, ושני עם 130.

בעזהי"ת

שינויים נוספים יהיו על פי צורך בהתאמה ספציפית: לקראת מפגש פאוורליפטינג, סקוואט עצימות עם רצועות, הכנה לצה"ל, נקודות חלשות בתרגיל כלשהו הדורשות התייחסות ממוקדת. אבל בגדול: כן. אלה הם פחות או יותר קווי היסוד להצעה שלי לטקסס מת'וד - והתבנית שלהם כפי שפורטה לעיל.

שני הבאק אוף סטס של סקוואט העצימות, יכולים להיות אלימים למדי. בסך בכל נמצאים שם שני ימי מנוחה עד לאימון הנפח. לדדליפט לעומת זאת, אפילו אין חובה לבצע באק אופס (ולהחליט שאלה של הסקוואט מספיקים לפוסטריור צ'יין, בשילוב עם הפולאפס). ואתה בגירסה שלך, שהיא דדליפט אונלי - יכול בהחלט לשלב אותם, אבל הקפיצות לאחור צריכות להיות גבוהות יותר מהסקוואט. נניח חמישיית דדליפט עם 165, אז באק אוף ראשון עם 145, ושני עם 130 או 125.
עכשיו הבנתי, תודה על הטיפים אליהו! עזרת כמו תמיד.
אתקדם עוד קצת במתכונת החדשה ולאחר מכן אוסיף את הבק אוף סטס 😃

הבינותי, אשקול לבצעה בעתיד. 😃

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 17/12/15 - טקסס שבוע 8 - עצימות

טקסס שבוע 8 - עצימות

מ.ג בוקר - 86.6
מ.ג במכון - 87.1

דדליפט - PR - 152.5x5
בנצ' - PR- 105x4
צ'ין אפס - מ.ג + 15 ק"ג - 1x3
בנצ' בק אוף - 85x8, 85x6
חתירה - 70x5, 70x5
בייספס עם דאמבלים - 16x10, 16x8, 16x8

אימון מבאס, 6 שעות שינה.
הדדליפט עלה בסדר גמור, הבנצ' היה הבעיה היום.
נכנסתי מהר מידיי לסט אפ, וכבר בחזרה השנייה התחלתי לאבד כיווץ בלג דרייב ובחזרה הרביעית כבר הרגשתי שאין הקשתה בכלל ושרק השכמות משוכות לאחור.. חזרה רביעית עלתה גריינד.
ממשיך להתקדם כרגיל לבינתיים, שואף ל 5 חזרות, לא הגיוני לי שלא יעלו חמישיה עם המשקל הזה.

ולא סיימתי את הויטמינצ'יק :(

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחלה שיאים מורן, הדדליפט עולה כמו שצריך!🤪

אני במקרים שאני מאבד את הסטאפ בבנצ תוך כדי התרגיל פשוט מחזיר את המוט לראק וחוזר על הסט אחרי כמה דקות, מנסיון זה עולה כמו שצריך אחרי.

אמרתי לך גם באימון, הדדליפט היה נראה ממש קל מהצד. לא נורא על הבנץ' יחסית לאיבוד של הכיווץ הלך בסדר גמור אפילו שהצלחת רק 4.
ראינו היום "סקוואט" ו"דדליפט" במשקל מכובד אבל עם טכניקה לא מכובדת בכלל. בטכניקה שמזכירה איזה יוסי יד 50, משקלים גבוהים אבל טכניקה רעה.

תותח ! יש סירטון של הדדליפט?
לא נורא על הבנצ זה קורה לפעמים :/
תודה אחי, כן אני מאמין ששבוע הבא אמשיך התקדמות בבנצ' כרגיל 😃
ולא אין סרטון, אני אצלם ב 160. (הסינגל שלי מלפני חודשיים)
אחלה שיאים מורן, הדדליפט עולה כמו שצריך!🤪

אני במקרים שאני מאבד את הסטאפ בבנצ תוך כדי התרגיל פשוט מחזיר את המוט לראק וחוזר על הסט אחרי כמה דקות, מנסיון זה עולה כמו שצריך אחרי.
לא חשבתי על זה.. אאמץ 😃
ותודה!

יפה מורן לאט לאט אתה מתחזק רק חבל שאתה פצוע ולא יכול לעשות את התרגיל החשוב ביותר :(
אבל מה שטוב זה שבזמן שאתה פצוע ומושבת מאחד מתרגילי הבסיס אתה יכול להתרכז בכל השאר ולהתקדם בהם מהר יותר, אז אתה לא באמת מפסיד 😃

יפה מורן לאט לאט אתה מתחזק רק חבל שאתה פצוע ולא יכול לעשות את התרגיל החשוב ביותר 😭
אבל מה שטוב זה שבזמן שאתה פצוע ומושבת מאחד מתרגילי הבסיס אתה יכול להתרכז בכל השאר ולהתקדם בהם מהר יותר, אז אתה לא באמת מפסיד 😃
אני מקווה שכשאוכל לחזור לסקוואט העובדה שהדדליפט גבוה תאפשר לי לחזור למשקלי עבודה טובים 😃

אתה עוד תחזור לסקוואט ולסקוואט בטכניקה טובה לא כמו המר בחור שעשה שטויות עם ה170, זה הזכיר לי מראות לא קונבנציונאליים מאפק.

4 חזרות זה גם מכובד ,אל תתבאס ופשוט תקח את זה כלקח להבא (כמו עם הידיים בדדליפט)
חוץ מזה סה"כ אימון מוצלח, חוץ מקטע של הויטמינצ'יק 🙁

4 חזרות זה גם מכובד ,אל תתבאס ופשוט תקח את זה כלקח להבא (כמו עם הידיים בדדליפט)
חוץ מזה סה"כ אימון מוצלח, חוץ מקטע של הויטמינצ'יק 🙁
לא בא לי בטוב ה 4...במיוחד כשצפיתי התקדמות חלקה ב 5 חזרות ולא בפחות...
אבל צודקת, בסט אפ הבא אני חייב להיות מרוכז במאה אחוז.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית