אתה חושב ששווה להשקיעה ב ADIPOWER ?הדבר הכי טוב שעשיתי זה הנעליים האלה, רק בזכותם הגעתי לסקוואט נורמלי.
ממליץ בחום, לא סבלתי את האולסטאר.
הדדליפט אני עושה עם sabo deadlift
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב ששווה להשקיעה ב ADIPOWER ?הדבר הכי טוב שעשיתי זה הנעליים האלה, רק בזכותם הגעתי לסקוואט נורמלי.
ממליץ בחום, לא סבלתי את האולסטאר.
הדדליפט אני עושה עם sabo deadlift
מכיר בצפון חנויות שניתן למדוד?האמת לא יודע כי הן שונות קצת.. יש אותן ל @Ohad והוא עושה גם lb
יש בקריון בחנות של אדידסמכיר בצפון חנויות שניתן למדוד?
אתה רוצה למדוד בשביל לדעת איזה מידה להזמין? כי אם אתה רוצה לראות כמה נוח להסקביט איתם אתה צריך לבוא לחנות עם מוט ופלטות.מכיר בצפון חנויות שניתן למדוד?
מ.ג - 88
בגלל הפחתת הפחמימות אני כבר יומיים בלי יציאות, מה שאומר שהמשקל גוף אפילו נמוך יותר לשמחתי 😃
רק עכשיו שמתי לב להודעה, אני די מעופף.היוש.
מורן איך אתה מרגיש מבחינת הלחיצות בחיטוב?
מ.ג בוקר - 88
5/3/1 - סבב 2 - שבוע 2
אימון סקוואט
TM - 135
סקוואט - 95x3, 107.5x3, 122.5x6 PR
BBB דדליפט - 95x10, 95x10, 85x6
באתי אחרי יום של אולי 800 קלוריות, לא מספיק מים וכאב ראש עצבני..
שמח שהצלחתי את הסקוואט למרות שחזרה אחרונה עלתה קצת גריינדית אני מניח שבגלל התנאים שבאתי איתם לאימון.
מרוב שהייתי מפורק לא שמתי לב אפילו שאני ב BBB על משקל גבוה יותר.. ב 85 כבר החלטתי שאני לא יכול יותר עם הדפיקות בראש וחתכתי הבייתה.
לפחות עשיתי PR לחזרות 😃
וגם ירדתי במשקל יפה מאוד 😃
מ.ג - 87.7
ירידה של 8 ק"ג בחודשיים. (סליחה על הפוזינג הגרוע)צפה בקובץ המצורף 34806 צפה בקובץ המצורף 34807 צפה בקובץ המצורף 34808 צפה בקובץ המצורף 34809 צפה בקובץ המצורף 34810 צפה בקובץ המצורף 34811 צפה בקובץ המצורף 34812
לא אצלי בבית.. אין לי מושג 😃למה מתחת לברזים יש נייר טואלט?
+1ומוניטין על הזקן תמשיך לגדל אותו
78-80+1
נראה שאתה מתקדם טוב, מה המשקל יעד?
שובבלא אצלי בבית.. אין לי מושג 😃