ואז מישהו בא אלי ואמר לי: "אתה משחק משחקים..." 😆יכול להעיד על כך שTOM ביצע דרופסט פטישים שלא היה מבייש בילדר תחרותי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואז מישהו בא אלי ואמר לי: "אתה משחק משחקים..." 😆יכול להעיד על כך שTOM ביצע דרופסט פטישים שלא היה מבייש בילדר תחרותי
הבעיה היא שמפקשוש אחד קטן אפשר להיפצע.
ותאמין לי, זה מעצבן, במיוחד מעצבן להיפצע מדד של 50 ק״ג שהיה לי קל (מאוד).
אני לא עושה חשבון ומקבל את כולם למחלקת הגריאטריה באופן שווה 😃למה לחכות לסוף החיטוב?
למה לא לטפל כבר מעכשיו?
לאן אתה רוצה להגיע? למצב כמו שלי שאני נפצע מדד קל של 50 ק״ג?
לגבי סיבוב האגן, לי החגורה מפריעה להכנס לסטאפ אם היא יושבת נמוך מדי, למשל כמו שאתה שם בשבילי זה קצת נמוך. מציע לך לנסות לשחק עם המיקום אולי תמצא שמיקום אחר יותר נוח לך (אולי לא)תודה לכולם על הדאגה 😃
באימון הבא אשים דגש גדול יותר על סיבוב האגן לפני המשיכה.
עוד יותר מחזק את הטענה שלי, אני נפצעתי מדדליפט קל, אפילו לא פלטה, 50 ק״ג, עבדתי בכלל על טכניקה, ונפצעתי.בגדול אני מסכים איתכם שצריך להיזהר באופן כללי, אבל כאן לדעתי זה ממש לא טכניקה שצריך לדאוג לגבי פציעה איתה או משהו, סה"כ נראה לא רע בכלל (אבל אני לא מומחה לדדליפט אז קחת בערבון מוגבל).
אגב אצלי היתה מיני פציעה לפני כמה זמן דווקא כשעשיתי סטים של 10 עם בערך 50% מהRM1 שלי (531 BBB) כי המשקל היה קל לי אז פשוט הרמתי בלי להתרכז יותר מדי אז הייתה איזה חזרה שהרמתי לא מכווץ בכלל והיו לי כאבים בגב איזה שבועיים אח"כ שפשוט עברו מעצמם (המשכתי אימונים רגיל).
הכוונה שלי שדווקא עם משקל נמוך בהחלט אפשר להיפצע גם.
עבדת עם פלטות של 20? אחרת יש אפשרות שהמוט היה נמוך מדי בשבילךעוד יותר מחזק את הטענה שלי, אני נפצעתי מדדליפט קל, אפילו לא פלטה, 50 ק״ג, עבדתי בכלל על טכניקה, ונפצעתי.
ואם מעניין מישהו, בזכות הפרוטוקול פציעות אני עושה עכשיו את המשקל הזה לחזרות גבוהות (15).
אני יכול להעיד שהטכניקה שלי בדדליפט הייתה גרועה מהגרועות שיש..התחת היה עולה כל כך גבוה לפני המשיכה שזה היה סוג של סטיף דדליפט כבר.עוד יותר מחזק את הטענה שלי, אני נפצעתי מדדליפט קל, אפילו לא פלטה, 50 ק״ג, עבדתי בכלל על טכניקה, ונפצעתי.
ואם מעניין מישהו, בזכות הפרוטוקול פציעות אני עושה עכשיו את המשקל הזה לחזרות גבוהות (15).
עבדתי עם פלטות של 15.עבדת עם פלטות של 20? אחרת יש אפשרות שהמוט היה נמוך מדי בשבילך
מצד אחד, אבל השטות הכי קטנה יכולה לגרום לפציעה, ככה שלדעתי תמיד צריך לשאוף לטכניקה פרפקט, עד כמה שזה אפשרי.אני יכול להעיד שהטכניקה שלי בדדליפט הייתה גרועה מהגרועות שיש..התחת היה עולה כל כך גבוה לפני המשיכה שזה היה סוג של סטיף דדליפט כבר.
הצורה שבה אני עובד היום תאמין לי, היא אומנות ליד מה שהיה פעם 😃
הייתה לי פציעה אחת החיטוב הזה, היית בבאן אז נראה לי.עבדתי עם פלטות של 15.
מצד אחד יכול להיות שזה מה שגרם לפציעה, אבל מצד שני, היום עם הפרוטוקול פציעות עשיתי אותו משקל ל15 חזרות ככה שאי אפשר לדעת באמת אם זה הגורם.
מצד אחד, אבל השטות הכי קטנה יכולה לגרום לפציעה, ככה שלדעתי תמיד צריך לשאוף לטכניקה פרפקט, עד כמה שזה אפשרי.
דרך אגב, פציעה מיותרת בחיטוב רק תהיה יותר מבאסת כי תצטרך לחזור לניטרלי עד שהיא תעבור (למרות שאישית אני לא עושה את זה, אני פשוט ממשיך עם החיטוב, אבל עדיין צריך לזכור שאני על דל פחמימה ויחסית אוכל מה שבא לי אז..)
מ.ג - 78.5
Squat - 43x5, 62x5, 77x5, 90x3 - הכל עלה סבבה, גם ה 90 שהפחיד אותי משום מה.
BP - 46x5, 65x5, 83x5, 94x3 - ה 94 עלה די בקלילות, הפתעתי את עצמי לטובה. אימון הבא- 95.
Chinups BW + 5kg - 3x5 - וואלה, הכל עלה די בקלות.. אקח את זה כסימן להרזייה 😃 עד כה לא הצלחתי לסיים חזרה אחרונה.
45 דק' לפני האימון שתיתי נס (בלי חלב) + 2 כפיות שמן קוקוס.
ועד כה אכלתי בערך 20 גרם פחמימה.
ועכשיו כמה ביצים,גבינות וחמאה למחבת 😋🍴
🚫❌❓בנוסף לאוראו 1 שאכלתי 20 דקות לפני
🥷
מ.ג - 78
ובכן, כנראה שהחיטוב מתקדם כן בסדר.
מתלבט עדיין אם לעשות אחת לשבוע העמסה רגילה או קארב נייט, כך או כך אני על כמות נמוכה של פחמימה,
וההעמסה הזאת היא מה שנותנת לי דלק להמשך השבוע להמשיך להרים כבד.
כנראה שאני סופח נוזלים כמו ספוג באמבטיה.אני בעד להמשיך בדל ולעשות העמסות נראלי ממש מוגזם לעבור לקארב נייט אם אתה בכ"מ יורד במשקל בלי בעיה. ויפה על זה שאתה ממשיך לרדת 😃