חד פעמי נמחלאחי, במקום 🚬🤪🚬 אולי כדאי שנעזור לך עם ההגדרה של חיטוב... כי לא מעט פעמים החיטוב שלך נראה לי יותר טעים ומשביע מהמסה שלי 🤡
(פרט לפיצה עם בקר ופפרוני. Forgive me @nlr666 for I have sinned)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חד פעמי נמחלאחי, במקום 🚬🤪🚬 אולי כדאי שנעזור לך עם ההגדרה של חיטוב... כי לא מעט פעמים החיטוב שלך נראה לי יותר טעים ומשביע מהמסה שלי 🤡
(פרט לפיצה עם בקר ופפרוני. Forgive me @nlr666 for I have sinned)
מ.ג - 79.8
עלייה של 1.8 ק"ג נוזלים מההעמסה של אתמול. וזאת הייתה העמסה מטורפת 😃
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:
עדכון לוג: 24/05/15 - מ.ג
קרא את שאר עדכון הלוג...
מה אכלת? 😃גם אצלי...מטורפת זאת לא מילה....אין על החג הזה!😄
מה אכלת? 😃
אכלתי מלא לזניות,פסטות מוקרמות,עוגות גבינה וקצת גלידה ושוקולדים.
כבר הגעתי לרוויה עד סוף היום 😛
חזירה כלבבי 😉מאכל משפחתי של שבועות שנקרא קלסונס-מן כופתאות ענקיות שנאפות בתנור עם גבינה בתוכן .קצת דומה לרביולי אבל הרבה יותר טעים ומיוחד:), וגם ניוקי, קצת פסטה, קצת בורקס, קצת עוגת גבינה, קצת במבה...קצת מהכל! חזירה בקיצור:sick:
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:
עדכון לוג: 24/05/15 - מ.ג
קרא את שאר עדכון הלוג...
😋🍴אין על בליסת הגבינות השמנות של שבועות. יום שני ברציפות... גרפסים בניחוח רוקפור וקממבר.🍦
די... הלוואי עליי את משמעת החיטוב שלכם... 🙌שמן:sarcastic:
יומיים כאלו.... חלום! 😭
אתה עדיין נראה יותר טוב מכאלה שיש להם משמעת "just sayin"די... הלוואי עליי את משמעת החיטוב שלכם... 🙌
אפילו תוכנית אימונים אני לא מצליח להתאים עבורי... 😛
🤭 תודה...אתה עדיין נראה יותר טוב מכאלה שיש להם משמעת "just sayin"
זה אולי ישמע לך מוזר אבל התרגלתי כל כך לדל פחמימה שה 300 גרם המבורגר ביתי שהכנתי לי לפני שעה עם שמן זית,פטרוסיליה וגבנצ שמן היה לי הרבה יותר טעים מהלזניה של אתמול 🤫די... הלוואי עליי את משמעת החיטוב שלכם... 🙌
אפילו תוכנית אימונים אני לא מצליח להתאים עבורי... 😛
לא מוזר בכלל עבורי. אלא עם מדובר בפרנה או איזה באגט איכותי מהתנור פחמימה לא עושה לי את זה יותר מדי ("אני מת על אורז"... די, אורז?!)זה אולי ישמע לך מוזר אבל התרגלתי כל כך לדל פחמימה שה 300 גרם המבורגר ביתי שהכנתי לי לפני שעה עם שמן זית,פטרוסיליה וגבנצ שמן היה לי הרבה יותר טעים מהלזניה של אתמול 🤫
אתמול טיגנתי עם 30 גרם חמאה ועטפתי את זה עם חביתה מ 3 ביצים.לא מוזר בכלל עבורי. אלא עם מדובר בפרנה או איזה באגט איכותי מהתנור פחמימה לא עושה לי את זה יותר מדי ("אני מת על אורז"... די, אורז?!)
אגב, למה שמן זית ולא חמאה?...
אני רחוק מלהיות שחיף.. תאמין לי 😃אתה כבר שחיף
תספיק חיטוב
אתה גורם לי לבכות 😭
מ.ג - 79.8 (אחרי העמסה)
Squat - 44x5, 62x5, 80x5, 87.5x5 - הרגיש לי כבד, אבל העיקר שהכל עלה כמו שצריך.
BP - 46x5, 65x5, 83x5, 92x5 - הרגיש לי כמו פאקינג טון ה 92, והאחרון עלה גריינד.. ציפיתי ליותר טוב מזה לאחר העמסה, אבל כנראה שזה כי לא אכלתי בצורה סדירה היום.
Chinups - BW + 5 - 2x5, 1x4
מ.ג - 78.8
יום שני לאחר העמסה, ממשיך לרדת בצורה תקינה בנוזלים.