הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אחי, במקום 🚬🤪🚬 אולי כדאי שנעזור לך עם ההגדרה של חיטוב... כי לא מעט פעמים החיטוב שלך נראה לי יותר טעים ומשביע מהמסה שלי 🤡
(פרט לפיצה עם בקר ופפרוני. Forgive me @nlr666 for I have sinned)
חד פעמי נמחל

בחיטוב שנה שעברה הייתי אוכל נקי וכל פעם הייתי מעשן ושותה מלא מים במקום לאכול מאנץ׳🫤

גם אצלי...מטורפת זאת לא מילה....אין על החג הזה!😄
מה אכלת? 😃
אכלתי מלא לזניות,פסטות מוקרמות,עוגות גבינה וקצת גלידה ושוקולדים.
כבר הגעתי לרוויה עד סוף היום 😛

מה אכלת? 😃
אכלתי מלא לזניות,פסטות מוקרמות,עוגות גבינה וקצת גלידה ושוקולדים.
כבר הגעתי לרוויה עד סוף היום 😛

מאכל משפחתי של שבועות שנקרא קלסונס-מן כופתאות ענקיות שנאפות בתנור עם גבינה בתוכן .קצת דומה לרביולי אבל הרבה יותר טעים ומיוחד:), וגם ניוקי, קצת פסטה, קצת בורקס, קצת עוגת גבינה, קצת במבה...קצת מהכל! חזירה בקיצור:sick:

מאכל משפחתי של שבועות שנקרא קלסונס-מן כופתאות ענקיות שנאפות בתנור עם גבינה בתוכן .קצת דומה לרביולי אבל הרבה יותר טעים ומיוחד:), וגם ניוקי, קצת פסטה, קצת בורקס, קצת עוגת גבינה, קצת במבה...קצת מהכל! חזירה בקיצור:sick:
חזירה כלבבי 😉

היום זה יום אבל לאנשי החיטוף.

שמן:sarcastic:

יומיים כאלו.... חלום! 😭
די... הלוואי עליי את משמעת החיטוב שלכם... 🙌
אפילו תוכנית אימונים אני לא מצליח להתאים עבורי... 😛

אתה עדיין נראה יותר טוב מכאלה שיש להם משמעת "just sayin"

זה אולי ישמע לך מוזר אבל התרגלתי כל כך לדל פחמימה שה 300 גרם המבורגר ביתי שהכנתי לי לפני שעה עם שמן זית,פטרוסיליה וגבנצ שמן היה לי הרבה יותר טעים מהלזניה של אתמול 🤫

אתה כבר שחיף
תספיק חיטוב
אתה גורם לי לבכות :(

זה אולי ישמע לך מוזר אבל התרגלתי כל כך לדל פחמימה שה 300 גרם המבורגר ביתי שהכנתי לי לפני שעה עם שמן זית,פטרוסיליה וגבנצ שמן היה לי הרבה יותר טעים מהלזניה של אתמול 🤫
לא מוזר בכלל עבורי. אלא עם מדובר בפרנה או איזה באגט איכותי מהתנור פחמימה לא עושה לי את זה יותר מדי ("אני מת על אורז"... די, אורז?!)
אגב, למה שמן זית ולא חמאה?...

לא מוזר בכלל עבורי. אלא עם מדובר בפרנה או איזה באגט איכותי מהתנור פחמימה לא עושה לי את זה יותר מדי ("אני מת על אורז"... די, אורז?!)
אגב, למה שמן זית ולא חמאה?...
אתמול טיגנתי עם 30 גרם חמאה ועטפתי את זה עם חביתה מ 3 ביצים.
רציתי לגוון 🤣

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 24/05/15 - אימון A - נפח

מ.ג - 79.8 (אחרי העמסה)

Squat - 44x5, 62x5, 80x5, 87.5x5 - הרגיש לי כבד, אבל העיקר שהכל עלה כמו שצריך.
BP - 46x5, 65x5, 83x5, 92x5 - הרגיש לי כמו פאקינג טון ה 92, והאחרון עלה גריינד.. ציפיתי ליותר טוב מזה לאחר העמסה, אבל כנראה שזה כי לא אכלתי בצורה סדירה היום.
Chinups - BW + 5 - 2x5, 1x4

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית