הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 26/05/15 - אימון B ו- PR בדדליפט

מ.ג - 77.9

Squat - 52x5, 61x5, 70x5, 70x5 - היה לי מוזר, הרגשתי שממש כבד לי.. עבדתי ללא שרוולי ברכיים.
Press - 40x5, 45x5, 50x5, 56x4 - לא ניסיתי את החזרה החמישית ב 56 כיהרביעית עלתה קשה ולא רציתי להסתכן בפציעת צוואר נוספת.
Deadlift - 60x3, 75x5, 90x5, 110x3, 126x5 - היה קשה, אחרי ה 110 הייתי עייף ומרוקן כוחות.טכניקה לא משהו.. לא מרוצה. אבל כוסומו, עלה ו PR.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אז מה פתאום מרוקן כוחות? 😭

ממשיך להתחזק לאט לאט..כל הכבוד:)

כולי מחכה בקוצר רוח שתהיה במסה ותרים כבד (זה לא שאתה לא מרים יפה עכשיו). והכי חשוב שלא תבכה שאין כוח 😁

110 לשלשה זה מוגזם קצת לחימום אחרון
4 חמישיות מ126 יוצא בערך 100 וחימום אחרון לפי המלך (ריפטו) זה 80% לדאבל
בטח בחיטוב כשמתנשמים מלעלות במעלית

110 לשלשה זה מוגזם קצת לחימום אחרון
4 חמישיות מ126 יוצא בערך 100 וחימום אחרון לפי המלך (ריפטו) זה 80% לדאבל
בטח בחיטוב כשמתנשמים מלעלות במעלית
כן, קצת הגזמתי הפעם.

*בלינארית זה לא סט חימום, זה סט עבודה לכל דבר. אם המקס שלך הוא 126 אז לפי התכנית אתה אמור למשוך 5 חזרות במשקל 113 ק"ג.
שיניתי את התוכנית..
בהקשר הזה גם, בפרט בדדליפט.
ובזכות השינוי הזה הצלחתי להתקדם בו..
אני מתייחס לסטים הקודמים כאל חימום בלבד.
במסה הסיפור יהיה אחר כמובן..

עשית איזשהו שינוי במתכונת של הפרס והדדליפט או שהשארת אותם על פעם בשבוע עם התקדמות לבחירתך?

עשית איזשהו שינוי במתכונת של הפרס והדדליפט או שהשארת אותם על פעם בשבוע עם התקדמות לבחירתך?
בפרס לא נגעתי, בדדליפט שיניתי את האחוזים לפני סט העבודה ל 60-70-85

כל כמה זמן אתה נשקל?
אני בעד שקילה שבועית, אחרת אתה סתם מטריף את עצמך ומקשה על שמירה על תפריט

כל כמה זמן אתה נשקל?
אני בעד שקילה שבועית, אחרת אתה סתם מטריף את עצמך ומקשה על שמירה על תפריט
כן, אני נוטה להסכים איתך.
אני קיצוני, נשקל כל יום.

באמת ניהייתי כבר מטורף..

בהנחה שאתה לא אוכל כל יום אותו דבר. שקילה יומית רק מבלבלת. 100 קלוריות מאורז לא זהות ל 100 קלוריות מתפוחי אדמה מבחינת השינוי במשקל.
תשקל בבוקר לפני ההעמסה ותראה אם הייתה ירידה או לא.

בהנחה שאתה לא אוכל כל יום אותו דבר. שקילה יומית רק מבלבלת. 100 קלוריות מאורז לא זהות ל 100 קלוריות מתפוחי אדמה מבחינת השינוי במשקל.
תשקל בבוקר לפני ההעמסה ותראה אם הייתה ירידה או לא.
אז זהו, שאני אוכל כמעט אותו הדבר.
ואין לי פחמימות בתפריט, הוא דל פחמימה.

השינוי היחידי שהיה לי זה שהוספתי קצת פטרוזיליה לחביתה אתמול ואולי קצת יותר גזר ומלפפון בצד 😃

בהנחה שאתה יורד כחצי קילו בשבוע, השינוי היומי הוא 100-200 גרם. זה הפרש שאפילו המשקל לא מספיק רגיש אליו, בטח לא אם מתייחסים לספיחת נוזלים או אפילו האם הייתה לך יציאה בבוקר...
בקיצור תפסיק עם זה:)

בהנחה שאתה יורד כחצי קילו בשבוע, השינוי היומי הוא 100-200 גרם. זה הפרש שאפילו המשקל לא מספיק רגיש אליו, בטח לא אם מתייחסים לספיחת נוזלים או אפילו האם הייתה לך יציאה בבוקר...
בקיצור תפסיק עם זה:)
טוב.
צודק 😃

כן, אני נוטה להסכים איתך.
אני קיצוני, נשקל כל יום.

באמת ניהייתי כבר מטורף..
גם אני נשקל לפני כל אימון. יוצא באותה השעה בערך... זה סתם הרגל ומסכים עם @hanan שלא צריך לייחס חשיבות יתר לתנודות קלות, אלא שזה יותר פשוט עבורי מלסמן שקילה פורמלית שבועית נניח...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית