עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיפור ארוך, אבל זה לא משנה.. אם ארצה מתישהו אז לא יזיק שיהיה.אז רגע שאני אבין,
קנית קלן בשביל לא להשתמש בו?
Genius 😳
מ.ג - עדיין 76.6
אתמול עליתי ל 50 פחמימה..
אכלתי קופסת תירס לייט שלמה בערב.
חושב שאעלה ל 50-60 פחמימה.
מאמין שמאזן הנוזלים ישתנה מעט אז אמשיך בינתיים עם הכל כרגיל ללא התייחסות למשקל.
מ.ג - 76.6
עדיין אותו משקל אבל העליתי פחמימה אז מאזן הנוזלים השתנה, כך שאני לא באמת יודע את המשקל האמיתי.
אבל זה לא משנה כל כך.
היה אימון גרוע, נחלשתי והגיע הזמן לקבל את זה.
BP - 50x8, 60x5, 70x3, 80x1, 90x1, 100xF - הלחיצה נעצרה באמצע, סוג של נגמר הדלק.
ניסיתי להשלים נפח לאחר מכן עם 85 ו 80 אבל מסתבר שאחרי כשל המערכת העצבית לא מוכנה לשום לחיצה.
Squat - 70x5, 70x5, 70x5 - היה קשה, גם בגלל שההמסטרינגס תפוסים לי מסיבה לא ידועה וגם בגלל הכשל בבנצ'.
Chinups - BW+7kg -...
תודה ✌️בהצלחה עם הקלן.
תודה רבה! אעדכן בשמחהבהצלחה בסייקל, תעדכן משקל ותמונות!
תודה, מקווה שגם אני לא אשתמש בו שוב 😆סופסוף סוף... 😉
אישית אני לא סובל קלן ולא אשתמש בו שוב, בכל אופן, בהצלחה.
לגמרי.הייאוש שבר אותך?
בהצלחה!
התחלת סייקל קלן - מ.ג 78.8 (עלייה של 2.2 ק"ג נוזלים)
הייתה העמסה מטורפת.
יום 1 בקלן - 40 מק"ג.
שיהיה בהצלחה, הכנתי את בקבוקי המים וגם טאורין יש לי 😃
ידוע, קראתי את המדריך.תופעות הלוואי השכיחות הן רעידות בידיים, חרדה, דפיקות לב, בחילה, הזעה מרובה, כאבי ראש, סחרחורות, היפראקטיביות, עלייה בלחץ דם, יובש בפה, כאב בחזה, התכווצויות שרירים וקושי להירדם בלילה.
נקווה שלא תזכה בכול הדברים הנ"ל.
המליצו לי פעם כדי לעזור בהתכווצויות של שרירים, אז זה + מגנזיום יעשה את העבודה לדעתי.אפשר לדעת למה הטאורין ובמה הוא עוזר? והאם הוא הכרחי לתקופת קלן? וכמה מים אתה שותה ביום עם הקלן?
טאורין זה מוצר חוקי? אפשר לדבר על קניה/מחירה שלו פה בפורום?ידוע, קראתי את המדריך.
אתמודד עם זה.
המליצו לי פעם כדי לעזור בהתכווצויות של שרירים, אז זה + מגנזיום יעשה את העבודה לדעתי.
אה ומים כמובן
אין טיאורין במשקאות אנרגיה?טאורין זה מוצר חוקי? אפשר לדבר על קניה/מחירה שלו פה בפורום?