הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אז רגע שאני אבין,
קנית קלן בשביל לא להשתמש בו?
Genius 😳

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 18/06/15

מ.ג - עדיין 76.6

אתמול עליתי ל 50 פחמימה..
אכלתי קופסת תירס לייט שלמה בערב.
חושב שאעלה ל 50-60 פחמימה.

מאמין שמאזן הנוזלים ישתנה מעט אז אמשיך בינתיים עם הכל כרגיל ללא התייחסות למשקל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 19/06/15

מ.ג - 76.6

עדיין אותו משקל אבל העליתי פחמימה אז מאזן הנוזלים השתנה, כך שאני לא באמת יודע את המשקל האמיתי.
אבל זה לא משנה כל כך.

היה אימון גרוע, נחלשתי והגיע הזמן לקבל את זה.

BP - 50x8, 60x5, 70x3, 80x1, 90x1, 100xF - הלחיצה נעצרה באמצע, סוג של נגמר הדלק.
ניסיתי להשלים נפח לאחר מכן עם 85 ו 80 אבל מסתבר שאחרי כשל המערכת העצבית לא מוכנה לשום לחיצה.
Squat - 70x5, 70x5, 70x5 - היה קשה, גם בגלל שההמסטרינגס תפוסים לי מסיבה לא ידועה וגם בגלל הכשל בבנצ'.
Chinups - BW+7kg -...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לגמרי בהצלחוש!
עוד קצצת והסבל נגמררר:bananen_smilies066:

סופסוף סוף... 😉
אישית אני לא סובל קלן ולא אשתמש בו שוב, בכל אופן, בהצלחה.

הייאוש שבר אותך?
בהצלחה!

בהצלחה וספר איך היה גם אני מתכנן לסייקל עם קלן עוד 10-12 קילו 😃

אפשר לדעת למה הטאורין ובמה הוא עוזר? והאם הוא הכרחי לתקופת קלן? וכמה מים אתה שותה ביום עם הקלן?

תופעות הלוואי השכיחות הן רעידות בידיים, חרדה, דפיקות לב, בחילה, הזעה מרובה, כאבי ראש, סחרחורות, היפראקטיביות, עלייה בלחץ דם, יובש בפה, כאב בחזה, התכווצויות שרירים וקושי להירדם בלילה.
נקווה שלא תזכה בכול הדברים הנ"ל.

תופעות הלוואי השכיחות הן רעידות בידיים, חרדה, דפיקות לב, בחילה, הזעה מרובה, כאבי ראש, סחרחורות, היפראקטיביות, עלייה בלחץ דם, יובש בפה, כאב בחזה, התכווצויות שרירים וקושי להירדם בלילה.
נקווה שלא תזכה בכול הדברים הנ"ל.
ידוע, קראתי את המדריך.
אתמודד עם זה.

אפשר לדעת למה הטאורין ובמה הוא עוזר? והאם הוא הכרחי לתקופת קלן? וכמה מים אתה שותה ביום עם הקלן?
המליצו לי פעם כדי לעזור בהתכווצויות של שרירים, אז זה + מגנזיום יעשה את העבודה לדעתי.
אה ומים כמובן

ידוע, קראתי את המדריך.
אתמודד עם זה.

המליצו לי פעם כדי לעזור בהתכווצויות של שרירים, אז זה + מגנזיום יעשה את העבודה לדעתי.
אה ומים כמובן
טאורין זה מוצר חוקי? אפשר לדבר על קניה/מחירה שלו פה בפורום?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית