הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סומולוב סקוואט

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
harder עדכן/ה את הלוג ״סומולוב סקוואט״:

עדכון לוג: 12/02/15

אפשר לומר שאנסתי את עצמי אתמול, זה היה קשה ולא בגלל המשקל ולא בגלל כמות הסטים וכמובן שלא בגלל שרק אתמול יום לפני עשיתי נפח מטורף של 160 7X5 ,אלה לצערי מהפציע בגב זה כאילו תקוע לי סכין בגב , שאולי תביא אותי לסוף לתחביב האהוב אלי,
לא משנה מה לא בורחים בשדה הקרב בחיים.

יש לי עוד כל כך הרבה להציע לספורט הזה אבל הגב הורג אותי ואולי זה הסוף בשבילי ,אני לא יודע אם אני ימשיך את התוכנית כי הכאב הפך להיות יום יומי.

קרא את שאר עדכון הלוג...
איך ההכנסה הקלורית שלך?
שותה הרבה חלב חחח

מקווה שלא תפסיק, באמת ניראה שיש לך הרבה להציע...
איפה אפשר למצוא את השילוב סרטונים שמתנגן ברקע?
עוד שאלה, החגורה לא נמוכה לך מדי במיקום הזה?

לא מוותר למרות הכאבי גב? איך הם דרך אגב? עדיין דוקר?
בחיים לא באמת ידעתי מה זה סמולוב באמת זה תוכנית מטורפת לפי התמונה שפירסמת 😳

חבל שאתה לא מטפל בפציעה. הגיוני מאוד שאם תטפל בה אז תוכל לחזור להתאמן בלי בעיה, לעומת האופציה השניה של לגרום לפציעה חמורה בגלל משפטים כמו - לא נוטשים את שדה הקרב - שאין להם שום משמעות בהקשר הזה.

• פותח/ת השרשור
לא מוותר למרות הכאבי גב? איך הם דרך אגב? עדיין דוקר?
בחיים לא באמת ידעתי מה זה סמולוב באמת זה תוכנית מטורפת לפי התמונה שפירסמת 😳
אין לי בעיה לוותר/להפסיק את התוכנית אבל בזמן אימון אם קבעתי משהו אז אין מצב.
ועוד פעם זה כאב כזה שאני מכיר אותו שנים עוד שהייתי בבית ספר לפני הצבא היו לי ימים כאלה הייתי נח 5 6 דקות וזה עובר
ואימון השל 170 זה לא עבר בגלל זה היה מאוד קשה
חבל שאתה לא מטפל בפציעה. הגיוני מאוד שאם תטפל בה אז תוכל לחזור להתאמן בלי בעיה, לעומת האופציה השניה של לגרום לפציעה חמורה בגלל משפטים כמו - לא נוטשים את שדה הקרב - שאין להם שום משמעות בהקשר הזה.
באותו יום לא רציתי לוותר על האימון שקבעתי לעצמי למראת כאבי גב, אבל כן אמרתי אחרי האימון אני מטפל בזה ולא ממשיך ... מכל מקרה זה כאב שנגרם לפי דעתי 90 אחוז מישיבה המרובה ביום יום, מצאתי טיפול לזה לא שגרתי אבל עובד כי אני מרגיש מצוין עכשיו באימון האחרון כאב ממש קצת וזה עוד פעם כע השתוללתי בסט השלישי ....

בסט שני לא נראה שאני שובר אבל בסדר אני שובר חחח
סט שלישי עכשיתי אותו ממש מהר וזאת לא אריכה
סט רבעי הייתי רגוע ועשיתי בטעות 10 חזרות
ואני גולש קצת קדימה זה מונע בט ווינג
עשיתי לחיצה חזה סט אחד היה כבד מהצפוי אבל בסדר שטויות

תמשיך להעלות סרטוני עדכונים
מרגיש לי כאילו אני רואה סרטון מוטיבציה רק שפה זה עובד

• פותח/ת השרשור
אין בעיה אני ימשיך בעיקרון זאת אחת המטרות .

נ.ב
התבלבלתי בקובץ אקסל שמתי פונדס במקום קילוגרם ככה שאין בסוף התוכנית 200 10X3 כמו שחשבתי .
שניתי לקילוגם חזרה אחת 200 והתוכנית לא נראת מאיימנת אז העלתי את לRM1 המקורי שלי שהוא 210

זאת התוכנית http://www.up2me.co.il/images/7327033.bmp

נערך לאחרונה:
חחח אתה מתחיל את התוכנית מחדש? למרות שזה היה מצחיק לראות אם אחרי חודש היית נותן 200 3*10

• פותח/ת השרשור
לא מתחיל מחדש פשוט העלתי ל210 קילו במקום 200
זה יוצא שאימון האחרון הייתי אמור לעשות 157.5 במקום160
אז ממשיך רגיל במקום לתת

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/02/15

האימון היה אמור להתבצע אתמול אבל לא יצא עקב לימודים בכל מקרה
היום עשיתי
177.5 קילו
7X5
אפשר להחשיב את זה כPR לכמות הסטים שעשיתי פחות שלוש קילו. זאת אומרת השיא שלי היה ב180 5X5 והיום עשיתי 2 קילו פחות אבל 2 סטים יותר 😃

מה שכן זה כבר מתחיל להיות קשה פיזית ולא רק נפשית למראת שחברים אומרים לי שזה נראה קל אתה מעיף את זה ותכלס צודקים אני מעיף את זה למראת שכל שרירי הרגלים כואבים לי.
אני בעיקרון אמור מחר לתת עוד אימון אבל לא יודע זה לא הגיוני שמחר אני איתן 187 10 סטים שלוש חזרות,אני בטוח...

קרא את שאר עדכון הלוג...

ברור שעדיף לעשות ביום ראשון !!
איך לעזזל אפשר לעשות סקוואט עם כזאת עצימות יום אחרי יום !

• פותח/ת השרשור
זהו כמו שאמרתי התוכנית בנוי למתמנים מתקדמים שמשתמשים בחומרים.
אם אני יציב בתוכנית שהRM1 יהיה 20 30 קילו פחות מהמקור אז זה יהיה כביכול סבבה לעשות נפחים כאלה אימון אחרי אימון.

אבל אני הצבתי RM1 מקסימלי וזה יוצא מתכון לפציעה וזה מה שעוד חסר ..יש לי את הגב כבר.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/02/15

אימון היה אתמול 22/02/15
185
10X3
סיוט הגעתי די חולה ועייף לאימון אבל הרגשתי חזק עוד בחימום אם 100 קילו מרגיש לי כמו 60,אני מרגיש ממש בשיא הכוח היום.
אחרי סט ה5 כל שריר ושריר כואבים, ואין לי מושג איך אני אני מצליח לבלום בתחתית ולעלות.
מחר או היום יעלה את הסירטון"בסגנון" מוטיבציה משלי חח .

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית