הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

סומולוב סקוואט

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן לעבוד על הלחיצות במטרה לעעשות 3 פלטות לחזרות ולשפר את הדדליפט לפחות לרמה של הסקוואט ...ואז אם לא יפצע בדרך אז חיטוב.

מה עם מגנזיום 😱 וחלב אני מאמין שיש לך הרבה במקרר כי זה נראה רצחני, כמובן שאם אתה תפוס תיקח עוד יום מנוחה כפי שאתה יודע משלב הנפח הראשון, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
יש חלב יש גיינר קרטאין וחלבון כל זה יעשה את העבודה חחח תודה

מרשים כל הכבוד. שמתי לב שאין לך בכלל BUTT WINK, או PPT לקראת סוף התנועה. משהו שעבדת עליו או ככה זה היה אצלך תמיד? אני נכנס תמיד מAPT לPPT..

• פותח/ת השרשור
מרשים כל הכבוד. שמתי לב שאין לך בכלל BUTT WINK, או PPT לקראת סוף התנועה. משהו שעבדת עליו או ככה זה היה אצלך תמיד? אני נכנס תמיד מAPT לPPT..
חחח לא יודע מה זהPPT APT לא שזה משנה בכל מקרה בט ווינג יש לי עד היום בדרך כלל בזמן החימום כי איני מכווץ מספיק בגלל המשקל הקל,אז ככל שהמשקל עולה אני ניהיה מקובץ יותר וככה מצליח להימנע מבט ווינג . היום לדוגמה בסט השלישי בחזרה השניי בטעות ירדתי מהר ועמוק מדי וככה איבדתי את כולה כיווץ והרגשתי הבט ווינג הזה.

בשביל לשלוט על בט ווינג צריך לשפר את הגמישות ברגלים,הייתי עושה סוג של דדליפט רומני אם רגלים ישרות אהלן לדוגמה
וכל חזרה מתה
,בנוסף הייתי עושה גווד מורנינג קל לגמישות .
וגם בתכניקה אני נותן לברכיים קצת לגלוש קדימה כדי להמנה מבט ווינג.

• פותח/ת השרשור
harder עדכן/ה את הלוג ״סומולוב סקוואט״:

עדכון לוג: 01/04/15

למראת שנחתי יומים הרגשה באימון הייתה חרא סך הכל 140 קקילו הרגישו כבד :0

סקוואט (באמא שלך ?)
162X3
188X3
210X3
198 2X5 היה מאוד כבד זה מזכיר לי את ימי SS שכל אימון עושה 100 אחוז שלך ל5 חזרות
במהלך הסטים סבלתי מדלקת במרפק ביד שמאל. מנסה לטפל בזה עכשיו לפני שתחמיר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תגיד השרוולי ברכיים מוסיפים לך משקל בסקוואט? אם כן כמה לדעתך זה מוסיף לך לסינגל ולשלשה?

• פותח/ת השרשור
בגלל ה4 ראשי הגדול הן לחצות יופי, מוסיפות אזה -1-5 קילו,אני יכול לעשות את המשקלים האלה גם בלי,אבל פשוט משפרות לי הטכניקה מחממות לי הברח וזה מונע פציעות,לפני סמלוב לא הייתי משתמש הרבה.

בגלל ה4 ראשי הגדול הן לחצות יופי, מוסיפות אזה -1-5 קילו,אני יכול לעשות את המשקלים האלה גם בלי,אבל פשוט משפרות לי הטכניקה מחממות לי הברח וזה מונע פציעות,לפני סמלוב לא הייתי משתמש הרבה.
יש סיבה שאתה דווקא משתמש בשרוולים ולא ברצועות ברכיים? והשרוולים שלך הם של טיטאן או של חברה אחרת?
אני מתלבט אם לקנות שרוולים לאימונים ולקחת רצועות בתחרות, או להתאמן עם רצועות גם כן, או שאולי אני בכלל לא צריך לא רצועות ולא שרוולים לאימונים, אני באמת לא בטוח ובתור אחד עם נסיון אולי תוכל לייעץ לי באיזה מצב אני צריך לחשוב על אחת מהאופציות.

• פותח/ת השרשור
אין לי רצעות ובחיים לא השתמשתי,(תאמת אמרתי לעצמי שאני מגיע ל260 אז אני יתחיל אם להשתמש.)

תומכי ברכיים הם במטרה לתמוך ולא להוסיף משקל על המוט הן מחממות את הברך.
לפי דעתי זה גם עוזר לשיפור הטכניקה (היו פה כמה שלא הסכימו איתי),אבל אני אומר אם הן לחצות בקטנה הן מוסיפות קצת משקל וככה משפרות את הביצוע של הסקוואט ,וכמו אתה יודע ביצוע טוב מונה פציעות.

רצועות ברכיים זה כבר כמו חגורה מוסיפות לך לחץ על הברח וכך מוסיפות משקל על המוט.
אני אישית לא ממליץ למתאמנים מתחילים להשתמש ברצועות בכלל,מאוד מיותר כי ככה אתה מתחזק באופן כלילי פחות ,ניהיה תלוי על חגורה ורצועות. הכי טוב כמה שפחות ציוד אני אישית את החימום עושה בלי חגורה אפילו במטרה להיות חזק באופן כלילי

אין לי רצעות ובחיים לא השתמשתי,(תאמת אמרתי לעצמי שאני מגיע ל260 אז אני יתחיל אם להשתמש.)

תומכי ברכיים הם במטרה לתמוך ולא להוסיף משקל על המוט הן מחממות את הברך.
לפי דעתי זה גם עוזר לשיפור הטכניקה (היו פה כמה שלא הסכימו איתי),אבל אני אומר אם הן לחצות בקטנה הן מוסיפות קצת משקל וככה משפרות את הביצוע של הסקוואט ,וכמו אתה יודע ביצוע טוב מונה פציעות.

רצועות ברכיים זה כבר כמו חגורה מוסיפות לך לחץ על הברח וכך מוסיפות משקל על המוט.
אני אישית לא ממליץ למתאמנים מתחילים להשתמש ברצועות בכלל,מאוד מיותר כי ככה אתה מתחזק באופן כלילי פחות ניהיה תלוי על חגורה ורצועות. הכי טוב כמה שפחות ציוד אני אישית את החימום עושה בלי חגורה אפילו במטרה להיות חזק באופן כלילי
תודה! אני אחשוב על לקנות שרוולי ברכיים אולי בתחרות של יולי מטיטאן, בינתיים אני אעבוד בלי שרוולים/רצועות ואשים רצועות כמה שבועות לפני התחרות כדי להתכונן 😃

• פותח/ת השרשור
harder עדכן/ה את הלוג ״סומולוב סקוואט״:

עדכון לוג: 04/04/15

היום חרא אימון לא סיימתי אותו היה חסר לי סט,המכון כושר נסגר לי בפנים,לא ידעתי שהוא נסגר היום ב10.

152X4
162X4
187.5 4X4

קיצר אני יגיד לכם תכלס אני גוסס אני אוכל ויושן טוב אבל לא מתאושש מהנפח הזה,בזמן הסטים אני מרגיש שעוד מעט את יקרע לי שריר בעמצאה הסט פשוט נוראי ועוד נחתי יומים, בנוסף נהייתה לי דלק במרפק שהורגת אותי בזמן הסטים.

שבוע הבא
187 ל4 ואז 210 ל3 ואז עוד פעם 210 2X4 ...אין מצב שיש לי מספיק כוח וסיבולת למשקלים האלה.
אז בקיצור אני מוריד משקל מציב את הRM1 החדש שלי כ220 במקום 233...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שים פינלגון על המרפק ושים תחבושת למרפק, היה לי את זה לפני התחרות ועשיתי את זה כדי להגיע לתחרות כמו שצריך וזה עזר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית