Resource icon

סומולוב סקוואט

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
harder עדכן/ה את הלוג ״סומולוב סקוואט״:

עדכון לוג: 25/04/15

203 5X5
זה היה סיוט למה כי כבר חודש יש לי כאבים בעזוב ה4 ראשי בשני הרגלים ברמה כזאת שקשה לקום מהכיסה בלי להשתמש בידים אז תחשבו מה לעשות אם זה סקוואט שאתה יורד ואתה מצפה לכאב הזה דקירות הלא נעימות האלה שצריך להתמודד איתם . היום הכאב החמיר ברמה כזו שכולה קיבוץ נהרס והיה לא פעם אחד גוד מורנינג ומזה גרם לי לכאב גב.

נשארו לי עוד 2 אימונים כבדים אזה זיין

קרא את שאר עדכון הלוג...

הזמנתי משהו דומה מרוסיה משהו מיוחד
בנתיים משתמש בספריה מסריח אחד

אחי אתה חייב להתחיל להבין שכשיש לך קבוע כאבים באימון זה לא בסדר זה רק יכול להביא לפציעה ממש גרוע כמו שיש לי עכשיו... תעשה הפסקה באמת זה לטובתך.

יש אימון קל בזמן מנוחה לא רציני , תודה.

דרך הגב אחרי מתיחות של אתמול והקפאת האזור במשך יותר משעה,מרגיש שהמצב משתפר,כואב לקום ולשבת אבל משתפר.

עדכון לוג: 04/05/15

היום יום חג חברים סוף סוף זה נגמר.אני מרגיש שהבצים שלי נהיו כבדות יותר 😃

היום בבוקר קמתי וואלה הרגשתי שחסר משהו אה כן לא כאב לי כך כך אולי בקטנה,אז אמרתי יאלה היום מסיים האימון האחרון, אז היום באימון התחלתי את הסקוואט ולצערי הכאב התגבר ככל שהמשקל גדל :( זה היה נורא .
בסט השני של 210 חזרה 4 עלתה מאוד מאוד לאט בגלל הכאבים ובכלילי התכניקה שלי הייתה על הפנים בחזרות 3-4בגלל הכאב
בסט השלישי חזרה 4 עלה אם גוד מורנינג פשוט הרמתי את זה אם הגב (התחיל לכאב עוד פעם אבל שטויות) וזה לא בגלל שכבד לי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא למה לי,
רציתי היום ללכת להתאמן לעשות דדליפט אבל קמתי לפני חצי שעה,עד שאני יאכל ואוכל יתעקל...המכון יסגר כבר,נראה מחר נעשה אימון דדליפט

עדכון לוג: 09/05/15

אימון גב:
דדליפט 160 2X5 היה קל אבל הגב כאב,לא אהב את הרעיון.
מתיחות ופום רולר על הפציע
פשיטות גב אחרי כל סט גם כן אותו כאב גב שיש לי בסקוואט ודדליפט,יקח לי זמן עד שאני יכל למשוך משקט דדליפט.
ועוד שלושה תרגליים לגב עליון.

בכל מקרה האור בכפות ידיים שלי הפך להיות כמו של ילדה,שורף לי מהדדליפט למראת שלא עשיתי כמעט כלום.
הפציע ברגל לא מחלימה ואני לא חושב שעד יום שלישי היא תחלים,לא מתכוון לבצע RM1 אם הפציע זה כבר מטומטם ולא מועיל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית