נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
מתנקז מנוזלים..... סגור את הברז 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתנקז מנוזלים..... סגור את הברז 😆
לא חשבתי שיש כ"כ הרבה.. מפחד שארד עוד 2 קילו שבוע הבא.הרבה נוזלים1 קורה נראלי
6 קילו נוזלים בשבוע? פאק1מתנקז מנוזלים..... סגור את הברז 😆
אני שונא את התוכנית הזאת. שואה שואה שואה שואה.
Tm 100 - Squat day
חימום - 40*5, 50*5, 60*3
סט עבודה - 65*5, 75*5, 85*10 מתתי באמצע.
BBB- 5*10*50 מוות.
Ab wheel - 10 חזרות שאני על הברכיים ומגיע עד שאני מגיע למצב שהגוף שלי מקביל לרצפה.
שכחתי לעשות מתיחות כי רציתי לעוף כי מתתי.
פעם הבאה. שונא היי באר.
נפצעתי, איזה כיף! כל הזמן אני נפצע שוב ושוב ושוב..
יש לי דלקת כנראה בברך, בגיד הפיק (לפי מה שמייק אמר) והכאב התחזק משמעותית מאתמול.
אני חושב שאני אצטרך לנוח כמה ימים ולא כדאי לי להתאמן.. או שאני אלך לאימונים שאני לא אצטרך לעשות תנועות שיחמירו את המצב.
אני חושב להפסיק את התוכנית הנוכחית וללכת לאימון ולעשות מה שיתחשק לי באותו רגע או לשנות שאני אעשה אימון בשבוע או 2 אימונים בשבוע.. מי שעוקב אשמח לשמוע מה הוא אומר..
אני עובד מלא בחודשיים בקרובים כי אני חוסך כסף לטיסה. חייב לפחות אלף בשבוע אז אני עובד מלא.
שמע אין לי הרבה זמן בשבוע להתאמן, יש שבועות שאני יכול 3 פעמים בשבוע כמו שצריך ויש פעמים שאולי אימון, שניים אני מצליח להכניס איכשהו בשבוע הזה.חבל להתייאש ככה.
אני בגלל פציעה בברך לא יכלתי להסקביט איזה מיליון שנה ובינתיים התחזקתי בדברים אחרים.
משהו לא מסתדר לי אז, ה 531 מעייפת אותך?התוכנית מאוד קשה לי
התחלתי ממספרים נמוכים וחלק מהתרגילים אני מסיים בשעה.. באימון דד לקח לי איזה שעה וחצי.משהו לא מסתדר לי אז, ה 531 מעייפת אותך?
זאת תוכנית שאתה יכול לסיים בפחות משעה.
ואתה גם אמור להתחיל ממספרים נמוכים..
93.2
עדיין נוזלים? הייתכן?
איזה פסיכי חח
אכן.התחלת חיטוף?
אני חושש שאני מאבד שריר:81zq:איזה פסיכי חח
מחר העמסה וגם עבודה. אם אני אזכור אני אשקל על הבוקר. שבת שלום.
אוכל כ"כ הרבה שטויות וזה כיף בטירוף סוף סוף לעשות העמסה.. זה ייתכן לי כוח להמשך! בינתיים ירדתי מ102.9 ל93.2.
מתכנן לרדת ולהתחטב כמה שיותר לקראת הטיסה שלי כי השבוע הזה שאני אהיה בחו"ל, אני אחגוג עם אוכל 🤣
היום יש אימון, 3x3 פרס. מקווה שילך בסדר.
טחנתי אתמול גם יומנגס בערב 🚬🤪🚬