הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
הגעתי עם הSS כרגע למשקלים הנ"ל
Squat 90kg
Deadlift 90kg
Powerclean 45kg
Bench 50kg
Press 30kg

עכשיו אני מעלה את התזונה שלי ליותר,אבל הייתי רוצה להחליף טיפה את התוכנית,כי מה שאני רואה, שהסקוואט סוחט אותי ואין לי מספיק כוח לבנצ ופרס,אז יש איזהשהי וריאציה של SS שאני יכול לעשות עכשיו? איזהשהי וריאציה עם סקוואט קל ואולי דדליפט פעם בשבוע,אולי להוסיף צ'יןאפס ודיפס, אשמח לעזרתכם.

אל תשנה כלום תוסיף עוד אוכל ותמשיך ככה אם ממש קשה לך שים ביום שלישי סקוואט קל ..
אל תשנה כלום תוסיף עוד אוכל ותמשיך ככה אם ממש קשה לך שים ביום שלישי סקוואט קל ..

• פותח/ת השרשור
אוקיי,אני אנסה... אני אראה לעוד שבוע שבועיים,ואם אני אראה שרק הסקוואט מתקדם אז אני אשנה,אגב עוד משהו,שמתי לב שבפאוורקלין בחזרה השלישית קשה לי לשמור על טכניקה נכונה,אם אני אעשה 6 סטים של 2 או 7 סטים של 2 זה אפשרי לדעתך?

אוקיי,אני אנסה... אני אראה לעוד שבוע שבועיים,ואם אני אראה שרק הסקוואט מתקדם אז אני אשנה,אגב עוד משהו,שמתי לב שבפאוורקלין בחזרה השלישית קשה לי לשמור על טכניקה נכונה,אם אני אעשה 6 סטים של 2 או 7 סטים של 2 זה אפשרי לדעתך?
אתה מקסימום יכול להחליף למתח ..
ותאכל ותישן כמו שצריך ואתה מסודר

בספר Practical Programming for Strength 3rd Edition מצויינת וריאציה ל"מתחיל מתקדם" (Advanced Novice) עם סקוואט קל באמצע השבוע, צ'ין אפס ופשיטת גו ביום של הבנץ' והדדליפט והפאוורקלין מתחלפים ביום של הפרס.

יהיה לך:
A- סקוואט, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס
B- סקוואט, פרס, דדליפט/פאוורקלין
* תזכור שאימון האמצעי בשבוע הסקוואט הוא קל (אני חושב בערך 80% מה משקל עבודה).

במהלך שבועיים יהיה לך:
שבוע ראשון:
אימון 1- סקוואט, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס
אימון 2- סקוואט קל, פרס, דדליפט
אימון 3- סקוואט, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס

שבוע שני:
אימון 1- סקוואט, פרס, פאוור קלין
אימון 2- סקוואט קל, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס
אימון 3- סקוואט, פרס דדליפט

מקווה שזה היה מובן חח

בספר Practical Programming for Strength 3rd Edition מצויינת וריאציה ל"מתחיל מתקדם" (Advanced Novice) עם סקוואט קל באמצע השבוע, צ'ין אפס ופשיטת גו ביום של הבנץ' והדדליפט והפאוורקלין מתחלפים ביום של הפרס.

יהיה לך:
A- סקוואט, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס
B- סקוואט, פרס, דדליפט/פאוורקלין
* תזכור שאימון האמצעי בשבוע הסקוואט הוא קל (אני חושב בערך 80% מה משקל עבודה).

במהלך שבועיים יהיה לך:
שבוע ראשון:
אימון 1- סקוואט, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס
אימון 2- סקוואט קל, פרס, דדליפט
אימון 3- סקוואט, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס

שבוע שני:
אימון 1- סקוואט, פרס, פאוור קלין
אימון 2- סקוואט קל, בנץ', פשיטת גו, צ'ין אפס
אימון 3- סקוואט, פרס דדליפט

מקווה שזה היה מובן חח
אחרי השבוע השני עושים שוב את השבוע הראשון והילך?
מתי מומלץ לשנות לזה? כשאני כבר לא מתקדם בסקוואט מאימון לאימון?
אפשר לעשות בסקוואט התאוששות פרונט סקוואט?

אחרי השבוע השני עושים שוב את השבוע הראשון והילך?
מתי מומלץ לשנות לזה? כשאני כבר לא מתקדם בסקוואט מאימון לאימון?
אפשר לעשות בסקוואט התאוששות פרונט סקוואט?

שים לב שהשבוע השלישי יהיה AXBXAXX כשבאימון B יש פאוור קלין, אז זה לא בדיוק כמו השבוע הראשון. אתה פשוט צריך לשים לב לסדר של הימים מבחינת התרגילים שמתחלפים (הלחיצות והמשיכות), ולזכור שבאימון השני בשבוע תמיד יהיה סקוואט קל.

אני לא זוכר בדיוק מתי ריפטו ממליץ על לעבור למתכונת כזאת, אבל אני חושב שאם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל להתקדם בסקוואט 3 פעמים בשבוע אתה יכול לעבור.

בספר לא ראיתי אזכור לפרונט סקוואט (אם מישהו ראה אני אשמח שיתקן אותי), אבל בהרבה אתרים של דיון על התוכנית ראיתי שהם מציגים את האפשרות הזאת.

שים לב שהשבוע השלישי יהיה AXBXAXX כשבאימון B יש פאוור קלין, אז זה לא בדיוק כמו השבוע הראשון. אתה פשוט צריך לשים לב לסדר של הימים מבחינת התרגילים שמתחלפים (הלחיצות והמשיכות), ולזכור שבאימון השני בשבוע תמיד יהיה סקוואט קל.

אני לא זוכר בדיוק מתי ריפטו ממליץ על לעבור למתכונת כזאת, אבל אני חושב שאם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל להתקדם בסקוואט 3 פעמים בשבוע אתה יכול לעבור.

בספר לא ראיתי אזכור לפרונט סקוואט (אם מישהו ראה אני אשמח שיתקן אותי), אבל בהרבה אתרים של דיון על התוכנית ראיתי שהם מציגים את האפשרות הזאת.
רגע לא ממש הבנתי.. הסדר יהיה כמו ב ss רגילה בימים לא עקביים נכון?
ובימי b פשוט אימון אחד דדליפט ואימון שני פאוורקלין?
אני גם לא זוכר מה זה פשיטות גו, זה זה ‫פשיטת גו לפנים בכסא רומי- זוקפי גו‬‎ - YouTube?

בדיוק, שבוע אחד AXBXAXX ושבוע שני BXAXBXX, אבל עכשיו באימון B יש לך גם החלפה בין דדליפט ופאוורקלין וביום האמצעי יש סקוואט קל.

לא מסובך, רק צריך לשים לב.

וכן, זה פשיטת גו.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לעשות פאוורקלין בראשון וחמישי נגיד ודדליפט ביום שלישי, כי אני יחסית חדש לפאוורקלין ואני חושב שאני יכול לעלות בו יפה, אני אעשה בערך מה שאמרת רק בלי מתח ופשיטת גב.. הפאוורקלין משקל די קל,לא מעמיס עליי במיוחד לא נתקע יותר מידי... לא יצא לי לעלות מספיק כדי להיתקע אפילו.

בדיוק, שבוע אחד AXBXAXX ושבוע שני BXAXBXX, אבל עכשיו באימון B יש לך גם החלפה בין דדליפט ופאוורקלין וביום האמצעי יש סקוואט קל.

לא מסובך, רק צריך לשים לב.

וכן, זה פשיטת גו.
סבבה תודה אחי. אני אעבור כשאני אתחיל להיתקע בסקוואט

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה פשוט להחליף סדר, להתחיל את האימון מהלחיצות ואז לעשות סקוואטים?
אהממם אם אני אצטרך לעשות סקוואט כבד ומיד אחרי דדליפט כבד,הדדליפט לא יצליח לעלות.. פאוורקלין נראה לי שכן,נראה לך שיהיה טוב לעשות סקוואטקל אחד בשבוע ולחיצות לפני סקוואט?

אהממם אם אני אצטרך לעשות סקוואט כבד ומיד אחרי דדליפט כבד,הדדליפט לא יצליח לעלות.. פאוורקלין נראה לי שכן,נראה לך שיהיה טוב לעשות סקוואטקל אחד בשבוע ולחיצות לפני סקוואט?
אתה יכול לעשות סקוואט התאוששות ביום של הדד ליפט.
ובנוסף לזה להעביר את כל הלחיצות לתחילת האימון.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות סקוואט התאוששות ביום של הדד ליפט.
ובנוסף לזה להעביר את כל הלחיצות לתחילת האימון.
זאת הייתה הכוונה של מה שכתבתי 😃 יש הבדל בין סקוואט התאוששות לסקוואט קל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית