ישחיף שנה הבאה אתה הולך לרב תחומי ב׳?אפשר להיכנס מ3 כניסות למרחב... 2 כעיקרון של ברנר ו1 של פיינשטיין.. אבל בכל זאת עכשיו זה בצפר שש-שנתי ז"א שזה בצפר אחד נחשב עכשיו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישחיף שנה הבאה אתה הולך לרב תחומי ב׳?אפשר להיכנס מ3 כניסות למרחב... 2 כעיקרון של ברנר ו1 של פיינשטיין.. אבל בכל זאת עכשיו זה בצפר שש-שנתי ז"א שזה בצפר אחד נחשב עכשיו
שזה עמל ב'? אם כן אז כן..ישחיף שנה הבאה אתה הולך לרב תחומי ב׳?
הם שינו את זה לרב תחומישזה עמל ב'? אם כן אז כן..
3x55x15 מעצבן...סקוואט
3x5x37.5 קליל..פרס
1x5x120 נחתי לנצח בין חזרה 4 ל5.. בכל זאת PRRRRRRR דדליפט
פמפומים
מקבילים 3X6 והביתה
הסקוואט מתיש רצח... מת לחזור כבר חחחכל הכבוד!! 😃
אירובי כזה.. 🙄הסקוואט מתיש רצח... מת לחזור כבר חחח
אושר אישר שזה נראה טוב יא חלאהמקווה שגב עגול פלס
האומנם?אושר אישר שזה נראה טוב יא חלאה
הדדשיט... קצת סטיף-לגי כזה.. נטפל בזה אימון הבא (שכחתי לפתוח ברכיים לצדדים - מה שמתקן את הבעיה הזאת אצלי) (צולמו גם רק איזה 3 חזרות מתוך כל ה5.. תצטרכו להאמין לי חח)
ואיזה TWERK דפקתי בסוף לול
מה הבעיה בדדליפט בדיוק?.. הוא היה קצת סטיף לגי כי התרכזתי במשהו אחר בדדליפט וזה היה לכווץ את התחת הפעם בעלייה ולא לקרב שכמות (מאריך טווח תנועה)אופק תקשיב. או שאתה מוגבל שכלית ואתה לא יודע איך לעשות דדליפט או שאתה פשוט לא מרוכז.
תתרכז בטכניקה(היא לא כזאת מסובכת) ותעשה את התרגיל נכון. זה אפילו לא נראה לך קשה זה נראה כמו בחור חסר מוטיבציה ובכי.
דבר נוסף, אתה הסתכלת על המוט כאילו הוא איזה חייזר. מה אתה מחכה שהוא ירים את עצמו? לא עושים כאלו הפסקות גדולות ואתה צריך לשמור על קצב מסויים בסט.
lets see.מה הבעיה בדדליפט בדיוק?
זה לא סטיף לג, זה כמעט סטיף לג.lets see.
סטיף לג.
חוסר שיווי משקל בעליל.
הפסקות ארוכות יתר על המידה.
ואני לא בטוח אבל לדעתי לא נכנסת בכלל לסטאפ בחזרה הראשונה שרואים. (או שחתחת את זה. )
מתחיל ב8:25 כל הזמן.. קם ב7 וחצי ככה והולך לישון ב11 בערךלמה מתי תמתיל ללמוד? אני מתחיל 3 פעמים בשבוע ברבע לתשע והשאר בשמונה
ואני צריך שתצלם את הנפח סקוואט
נו אז מה אתה בוכה אני בד״כ הוא לישון ב 10 וחצי - 11 ומתאמן בשבעמתחיל ב8:25 כל הזמן.. קם ב7 וחצי ככה והולך לישון ב11 בערך
אני אסיים בערך ב9-10 ואחזור הביתה ב10 וחצי כי עד שהאוטובוס יגיע, וגם צריך להתקלח, לאכול..נו אז מה אתה בוכה אני בד״כ הוא לישון ב 10 וחצי - 11 ומתאמן בשבע