הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״הלוג של עופק ~ המסע ל3 פלטות שלמות דדליפט״:

עדכון לוג: 01/09/15

הדדשיט... קצת סטיף-לגי כזה.. נטפל בזה אימון הבא (שכחתי לפתוח ברכיים לצדדים - מה שמתקן את הבעיה הזאת אצלי) (צולמו גם רק איזה 3 חזרות מתוך כל ה5.. תצטרכו להאמין לי חח)

ואיזה TWERK דפקתי בסוף לול

קרא את שאר עדכון הלוג...

אופק תקשיב. או שאתה מוגבל שכלית ואתה לא יודע איך לעשות דדליפט או שאתה פשוט לא מרוכז.
תתרכז בטכניקה(היא לא כזאת מסובכת) ותעשה את התרגיל נכון. זה אפילו לא נראה לך קשה זה נראה כמו בחור חסר מוטיבציה ובכי.
דבר נוסף, אתה הסתכלת על המוט כאילו הוא איזה חייזר. מה אתה מחכה שהוא ירים את עצמו? לא עושים כאלו הפסקות גדולות ואתה צריך לשמור על קצב מסויים בסט.

אופק תקשיב. או שאתה מוגבל שכלית ואתה לא יודע איך לעשות דדליפט או שאתה פשוט לא מרוכז.
תתרכז בטכניקה(היא לא כזאת מסובכת) ותעשה את התרגיל נכון. זה אפילו לא נראה לך קשה זה נראה כמו בחור חסר מוטיבציה ובכי.
דבר נוסף, אתה הסתכלת על המוט כאילו הוא איזה חייזר. מה אתה מחכה שהוא ירים את עצמו? לא עושים כאלו הפסקות גדולות ואתה צריך לשמור על קצב מסויים בסט.
מה הבעיה בדדליפט בדיוק?.. הוא היה קצת סטיף לגי כי התרכזתי במשהו אחר בדדליפט וזה היה לכווץ את התחת הפעם בעלייה ולא לקרב שכמות (מאריך טווח תנועה)
אבל בכללי הוא אחלה.
וזה קורה לי לפעמים שאני נח שנים בין החזרה ה4 לאחרונה..

מה הבעיה בדדליפט בדיוק?
lets see.
סטיף לג.
חוסר שיווי משקל בעליל.
הפסקות ארוכות יתר על המידה.
ואני לא בטוח אבל לדעתי לא נכנסת בכלל לסטאפ בחזרה הראשונה שרואים. (או שחתחת את זה. )

lets see.
סטיף לג.
חוסר שיווי משקל בעליל.
הפסקות ארוכות יתר על המידה.
ואני לא בטוח אבל לדעתי לא נכנסת בכלל לסטאפ בחזרה הראשונה שרואים. (או שחתחת את זה. )
זה לא סטיף לג, זה כמעט סטיף לג.
חוסר שיוי משקל?..
מסכים עם השלישי
וזה נחתך

למה מתי תמתיל ללמוד? אני מתחיל 3 פעמים בשבוע ברבע לתשע והשאר בשמונה
ואני צריך שתצלם את הנפח סקוואט

מתחיל ב7:45 כל יום עד שלוש ועוד יום אחד עד 4.פאן.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית