- פותח/ת השרשור
אני אוכל :( אני כבר 67,2 קילו חחחאתה. חייב. לאכול.
אפילו יש לי כרס קטנה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוכל :( אני כבר 67,2 קילו חחחאתה. חייב. לאכול.
לא מספיק. תכפיל את זה.אני אוכל 😭 אני כבר 67,2 קילו חחח
אפילו יש לי כרס קטנה
איך להכפיל 3K?לא מספיק. תכפיל את זה.
קנה ׳גיי׳נר עחי ותיקח כל יום ארבע מנות ותאכל המון אורז וחזיית עוף ותמיד אחרי אימון תשתה משקה חלבונים כדי שכל השריר שלך יעלה ויהיה גדול ויפה!!איך להכפיל 3K?
פשוט יש ימים שאני אוכל איזה 1800-1900.. אני עכשיו מקפיד כל יום לאכול 2,5-3K לפחות
ואי ת1דה עחי אני חייב לך קבל מונטין על האומץ לפרסם מידע כזה חסויי!!קנה ׳גיי׳נר עחי ותיקח כל יום ארבע מנות ותאכל המון אורז וחזיית עוף ותמיד אחרי אימון תשתה משקה חלבונים כדי שכל השריר שלך יעלה ויהיה גדול ויפה!!
אה, ושייקים, שייקים שייקים שייקים.
שלא להתבלבל עם שיקים.
יש עוד סוד אחד רק אם אתה עמיץ!ואי ת1דה עחי אני חייב לך קבל מונטין על האומץ לפרסם מידע כזה חסויי!!
תן מוניטין עומץיש עוד סוד אחד רק אם אתה עמיץ!
נהיית עמיץ והחלטת לסחוט?תן מוניטין עומץ
אכן1נהיית עמיץ והחלטת לסחוט?
סחטת פרי עומץ בשביל להכין מיץ עומץ ולהיות עמיץ כדי לסחוט בעומץ מוניטין עמיץ בעמיצות?אכן1
מצטער חבוב, אין לי גרוש על התחתסחטת פרי עומץ בשביל להכין מיץ עומץ ולהיות עמיץ כדי לסחוט בעומץ מוניטין עמיץ בעמיצות?
שיט הקדמת אותי
אז תאזור עומץ ולך לחפש עבודה עמיצהמצטער חבוב, אין לי גרוש על התחת
הידוע בתור: "אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה."
🤩אפילו יש לי כרס קטנה
ונאמר אמןאיייזההה שמןןןןן
אתה שוקל כמעט כמוני כמה אתה אוכלונאמר אמן
הלוואי והייתי שמן 😭
אולי אז הייתי חזק 😆
בערב כנראה, עם בתדודה שליאיייזההה שמןןןןן
מתי אתה בא למכון?
צריך עידוד בבאנצ׳
מנסה לאכול כל דבר שזז ואם הוא לא זז אני מוזיז אותואתה שוקל כמעט כמוני כמה אתה אוכל
אני הגעתי בשבע ורבע בערך, חיכיתי קצת לכלוב ואתה כמו מניייאק בא ונכנס בלי לחכות.בערב כנראה, עם בתדודה שלי
ותמיד כשאתה בא אתה מקדים אותי במלא אני אומר לך ב7
אז תבוא ב7 וחצי חחח