- פותח/ת השרשור
לא ידוע לי מה היה משקל המוט, מה שבטוח הרגיש לי פי 4 יותר קל מהמוט של 15 ק''ג אצלי במכוןפרס 45 ק"ג?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ידוע לי מה היה משקל המוט, מה שבטוח הרגיש לי פי 4 יותר קל מהמוט של 15 ק''ג אצלי במכוןפרס 45 ק"ג?
למה לא 20 🫤לא ידוע לי מה היה משקל המוט, מה שבטוח הרגיש לי פי 4 יותר קל מהמוט של 15 ק''ג אצלי במכון
המכון היה סגור ולידיד\מכר\בן אנוש היה פלטות ומוט חסר תקציב שככל הנראה נגנב מהמכון בבסיסלמה לא 20 🫤
למה לא 20 🫤
מהמוט של 15 ק''ג אצלי במכון
למה לא 20 🫤
🤣🤣 זה גם טובמרגישה שעלה לי האגו שאין לי
אין לי מוטיבציה בזמן האחרון
המשקלים לא עולים ,והפלייאיסט משעמם אותי כבר
וכשאין מוטיבציה=אין חשק לאכול=האימונים נהיים מגעילים
סקוואט 1X5
קליל כמו תמיד ,יותר מדי קליל
אני רוצה לחזור למשקל שלי- 35 קג
בנץ' 1X5 -טכניקה
תיקנתי סוף סוף את הנקודה הנמוכה
30 קג
דדליפט -85 קג
ניסיתי סומו עם 50 קג ,זה עשה לי מתיחה ממש חזקה באיזור פציעה שהייתה לי
תרגילי עזר : גוד מורנינג 1X8
צ'ינאפס 1X2
זה גם מוטיבציה בשבילך חמודהמצאתי בשבילך סרטון מוטיבציה:
Deadlift lee winroth 16 years old bw 67 kg 190 kg
ילדה בת 16 במשקל 67 מושכת 190 קילו לסינגל.
אין מה להתקע ב90 קילו יש לך עוד הרבה לאן להתקדם 😃
בשבילה זה מוטיבציה להמשיך להתקדם.זה גם מוטיבציה בשבילך חמודה
בדיוק המוטיבציה שחיפשתי בשבילך.ללכת לבכות בפינה
זאת הבעיה ברייג'. זה למה אני פצוע.דרך אגב לא ראיתי אותה בכלל נכנסת לסטאפ.
אז הרייג' שלך לא שווה כלום. מה הבעיה לבוא עם רייג' ולהיכנס לסטאפ אפילו מינימלי.זאת הבעיה ברייג'. זה למה אני פצוע.
כשאני נכנס לרייג' אני לא רואה בעיניים. אם אני ברייג' ואתה עומד ביני לבין המוט אתה כנראה הולך לסיים בתוך שק גופות. הדבר האחרון שאני חושב עליו זה סט אפ.אז הרייג' שלך לא שווה כלום. מה הבעיה לבוא עם רייג' ולהיכנס לסטאפ אפילו מינימלי.
טוב עחי.כשאני נכנס לרייג' אני לא רואה בעיניים. אם אני ברייג' ואתה עומד ביני לבין המוט אתה כנראה הולך לסיים בתוך שק גופות. הדבר האחרון שאני חושב עליו זה סט אפ.
פעם הבאה שיצא לי להתאמן איתך אני אראה לך מה זה כשאני נכנס לרייג'. זה הדבר היחיד שמפרגנים לי עליו במכון שלנו 😃טוב עחי.
פעם הבאה שיצא לי להתאמן איתך אני אראה לך מה זה כשאני נכנס לרייג'. זה הדבר היחיד שמפרגנים לי עליו במכון שלנו 😃
אבל תכין את עצמך כי למשך 5 שניות אתה הולך לראות משהו כזה:
![]()
טוב עחי.
או שהיא נכנסה מהר. גם אני עושה ככהבדיוק המוטיבציה שחיפשתי בשבילך.
דרך אגב לא ראיתי אותה בכלל נכנסת לסטאפ.