עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר להסתכל בסרטון האחרון שהעלתי של הסקבאטמלך הבאט ווינק לשרותך. תצטרכי להעלות סרטון אבל.
קודם כל, אני לא מצליח להבין אם הסקוואט האחרון שהעלית הוא LB או HB, אבל זה לא רלוונטי לבאט ווינק אז זה לא משנה כרגע. בכל מקרה תגידי אבל איזה סוג את מנסה לעשות שאני אוכל לתקן גם את הטכניקה בהתאםאפשר להסתכל בסרטון האחרון שהעלתי של הסקבאט
זה משגע אותי שהגב משנה כיוון בבור 😭
שיניתי עמידה לאחר הפציעה ,אולי זאת הבעיה העיקרית לבאט ווינקקודם כל, אני לא מצליח להבין אם הסקוואט האחרון שהעלית הוא LB או HB, אבל זה לא רלוונטי לבאט ווינק אז זה לא משנה כרגע. בכל מקרה תגידי אבל איזה סוג את מנסה לעשות שאני אוכל לתקן גם את הטכניקה בהתאם
הדבר שאת יכולה לעשות שישפיעו על הבאט ווינק הם:
1. הוצאת ברכיים החוצה והגדלת הזווית בין הירכיים
2. נשימה נכונה, חייב להכניס אוויר ממש ממש חזק לפני הירידה, ובזמן העליה לשמור אותו בפנים
3. כשאת בתחתית תדמייני שאת עושה את כל העליה בעזרת הבטן
4. תרגול תרגול ותרגול וכשאני אומר את זה אני מתכוון שאת לוקחת בבית מוט מטטה נעמדת מול מראה ועושה את זה עד שזה מושלם
זאת יכול להיות סיבה. עמידה צרה מדי לא משאירה הרבה מקום לאגן ויכולה באמת לגרום לבאט ווינק. אבל אני בטוח שאם תתקני את שאר הדברים שאמרתי לך, ובעיקר את החלק של הנשימה והעבודה עם הבטן בתחתית הבעיה תיפתר ברובה.שיניתי עמידה לאחר הפציעה ,אולי זאת הבעיה העיקרית לבאט ווינק
אם אני עושה עמידה קצת יותר רחבה יש הרגשה של הכאב ,לא כאב חד אבל כאב מציק שגורם לאבד ריכוז
אני אנסה לחזור לעמידה הקודמת בהדרגתיות ,אבל זה אומר שאצטרך להיתקע על 40 קג 😭זאת יכול להיות סיבה. עמידה צרה מדי לא משאירה הרבה מקום לאגן ויכולה באמת לגרום לבאט ווינק. אבל אני בטוח שאם תתקני את שאר הדברים שאמרתי לך, ובעיקר את החלק של הנשימה והעבודה עם הבטן בתחתית הבעיה תיפתר ברובה.
בוקר מ.ג : 61.7 קג
גמר חתימה טובה לכולם! 😃
כןאת צמה? 😲
זה מה שכולם אומרים לי אחרי שאני אומרת צום קל :(פיצה טעימה גם לך.
בהצלחה באימון של חמישי
הצום עבר בהתחלה קליל ,לקראת השעות האחרונות נהיה קשה
רוב הצום פשוט ישנתי מרוב שהייתי כל כך עייפה
יש לי הרגשה שעשיתי טעות שצמתי
אבל..
לא צמים!!!!!
פעם הבאה מקשיבים למתי.
בדיוק
בימים האלה יש שקט ממכוניות ואין את הרעש היומיומי ומאוד נחמד לעשות סיבוב ,זמן מושלם לעשות חשבון נפש עם עצמי.אבל..
למה?
את לא צריכה לצום בישביל זה.זמן מושלם לעשות חשבון נפש עם עצמי.
דווקא היא צודקת. קשה לי לעשות חשבון נפש עם עצמי בזמן שאני אוכל גלידת בן אנד ג'ריס עם חמאת בוטנים.את לא צריכה לצום בישביל זה.
ואת לא צריכה את יום כיפור בישביל זה.
אני לא חושב שאתה צריך חשבון נפש כשאתה אוכל גלידת בן אנד ג'ריס וחמאת בוטנים. 😃קשה לי לעשות חשבון נפש עם עצמי בזמן שאני אוכל גלידת בן אנד ג'ריס עם חמאת בוטנים.