הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
אפשר להסתכל בסרטון האחרון שהעלתי של הסקבאט
זה משגע אותי שהגב משנה כיוון בבור 😭
קודם כל, אני לא מצליח להבין אם הסקוואט האחרון שהעלית הוא LB או HB, אבל זה לא רלוונטי לבאט ווינק אז זה לא משנה כרגע. בכל מקרה תגידי אבל איזה סוג את מנסה לעשות שאני אוכל לתקן גם את הטכניקה בהתאם
הדבר שאת יכולה לעשות שישפיעו על הבאט ווינק הם:
1. הוצאת ברכיים החוצה והגדלת הזווית בין הירכיים
2. נשימה נכונה, חייב להכניס אוויר ממש ממש חזק לפני הירידה, ובזמן העליה לשמור אותו בפנים
3. כשאת בתחתית תדמייני שאת עושה את כל העליה בעזרת הבטן
4. תרגול תרגול ותרגול וכשאני אומר את זה אני מתכוון שאת לוקחת בבית מוט מטטה נעמדת מול מראה ועושה את זה עד שזה מושלם

קודם כל, אני לא מצליח להבין אם הסקוואט האחרון שהעלית הוא LB או HB, אבל זה לא רלוונטי לבאט ווינק אז זה לא משנה כרגע. בכל מקרה תגידי אבל איזה סוג את מנסה לעשות שאני אוכל לתקן גם את הטכניקה בהתאם
הדבר שאת יכולה לעשות שישפיעו על הבאט ווינק הם:
1. הוצאת ברכיים החוצה והגדלת הזווית בין הירכיים
2. נשימה נכונה, חייב להכניס אוויר ממש ממש חזק לפני הירידה, ובזמן העליה לשמור אותו בפנים
3. כשאת בתחתית תדמייני שאת עושה את כל העליה בעזרת הבטן
4. תרגול תרגול ותרגול וכשאני אומר את זה אני מתכוון שאת לוקחת בבית מוט מטטה נעמדת מול מראה ועושה את זה עד שזה מושלם
שיניתי עמידה לאחר הפציעה ,אולי זאת הבעיה העיקרית לבאט ווינק
אם אני עושה עמידה קצת יותר רחבה יש הרגשה של הכאב ,לא כאב חד אבל כאב מציק שגורם לאבד ריכוז

שיניתי עמידה לאחר הפציעה ,אולי זאת הבעיה העיקרית לבאט ווינק
אם אני עושה עמידה קצת יותר רחבה יש הרגשה של הכאב ,לא כאב חד אבל כאב מציק שגורם לאבד ריכוז
זאת יכול להיות סיבה. עמידה צרה מדי לא משאירה הרבה מקום לאגן ויכולה באמת לגרום לבאט ווינק. אבל אני בטוח שאם תתקני את שאר הדברים שאמרתי לך, ובעיקר את החלק של הנשימה והעבודה עם הבטן בתחתית הבעיה תיפתר ברובה.

זאת יכול להיות סיבה. עמידה צרה מדי לא משאירה הרבה מקום לאגן ויכולה באמת לגרום לבאט ווינק. אבל אני בטוח שאם תתקני את שאר הדברים שאמרתי לך, ובעיקר את החלק של הנשימה והעבודה עם הבטן בתחתית הבעיה תיפתר ברובה.
אני אנסה לחזור לעמידה הקודמת בהדרגתיות ,אבל זה אומר שאצטרך להיתקע על 40 קג 😭

לא צמים!!!!!
פעם הבאה מקשיבים למתי.
בימים האלה יש שקט ממכוניות ואין את הרעש היומיומי ומאוד נחמד לעשות סיבוב ,זמן מושלם לעשות חשבון נפש עם עצמי.
על מה אני מתחרטת ועל מה אני לא,
חבל שאין מספיק ימים שהתחבורה באופן כללי מושבתת , כל הרעיונות הכי טובים עלו לי ביום כיפור

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית