עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה?לא פחות או יותר? תחליט.
לא יודע,וזה גם לא ממש מעניין אותי.יש לי שאלה. באיזו קטגורית משקל בדרך כלל מתחרים האנשים החזקים בגובה שלך?
הוא לא הצליח למצות יותר את הSS למרות שהוא עשה הכל כמו שצריך, מה היית ממליץ לו לעשות בהתחשבות במשקלים עבודה שלו?יש לי שאלה. באיזו קטגורית משקל בדרך כלל מתחרים האנשים החזקים בגובה שלך?
או להתחיל ss מחדש, אפשר גם את ה stronglift או את הלינארית.הוא לא הצליח למצות יותר את הSS למרות שהוא עשה הכל כמו שצריך, מה היית ממליץ לו לעשות בהתחשבות במשקלים עבודה שלו?
אשמח אם תענה ללא ציניות
אף פעם לא הסכמתי עם הטענה הזאת.לא,מי שיכול לייצר יותר כוח באופן יחסי למשקל שלו הוא החזק יותר
למה שלא תתחזק כמה שאפשר ולאחר מכן כשתעשה חיטוב (אם תצטרך)- גם תיהיה חזק יותר וגם תשקול פחות מ90?אני לא הולך לעלות עכשיו ל90 קג רק כי ככה אני אהיה יותר "חזק".
אני לא יודע מי אתה, אבל קיבלת אזהרה על השפה הנמוכה.וואלה פתחתי חדש בשביל הלוג של דניאל ברק חבר טוב מהמכון
הפורום הזה מלא זבל בדיוק כמו אנשים כמוך
לא הבנתי לגמרי את הניסוח,אתה אומר שאם בחור ששוקל 130 מושך 200 ואתה ששוקל לדגומא 90 מושך 200 אז לפי דעתך ההישג שלך לא יותר מרשים מההישג שלו?אף פעם לא הסכמתי עם הטענה הזאת.
רטיו זה דבר נחמד, אבל כשזה מגיע למדידת כוח- אם בחור ששוקל 120 לוחץ 130 או עושה דדליפט 200 כשאני שוקל עשרות ק"ג פחות ומושך פי 2 מ.ג
זה לא מרשים בעיניי, ולא מדד לכוח.
למה שלא תתחזק כמה שאפשר ולאחר מכן כשתעשה חיטוב (אם תצטרך)- גם תיהיה חזק יותר וגם תשקול פחות מ90?
אם המטרה שלך להיות הכי חזק ביחס למשקל גוף, הייתי מתחיל בלעבוד לפי מטרות משקלי עבודה.. ואח"כ דואג לחיטוב, זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך. לדעתי.
בדיוק.לא הבנתי לגמרי את הניסוח,אתה אומר שאם בחור ששוקל 130 מושך 200 ואתה ששוקל לדגומא 90 מושך 200 אז לפי דעתך ההישג שלך לא יותר מרשים מההישג שלו?
מטרות במשקלי עבודה זה מצויין 😃ברור שאני אנסה להתחזק כמה שאפשר,אבל אני כבר עכשיו שמן ומנסה לדחות את החיטוב כמה שיותר אבל לפי דעתי זה יהיה מוגזם לדחות אותו ביותר מחודש-חודשיים.
הצבתי לעצמי מטרות עבודה ואני באמת לא הולך להתחיל חיטוב לפני שאני אגיע אליהם.
1.5 מג סקוואט,2 מג דדליפט,80 בנץ,ו50+ פרס.
שוקל 72+- גובה 1.75+-מטרות במשקלי עבודה זה מצויין 😃
כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך כרגע?
גובה כמוני פחות או יותר.שוקל 72+- גובה 1.75+-
אני ממש לא מפחד להשמין,וגם עשיתי את זה כבר.גובה כמוני פחות או יותר.
(מינוס הגיל 😆)
ותמיד כשהגבלתי את עצמי מהפחד להשמין הייתי יורד לחיטוב ב75 פלוס מינוס, וככה נראתה ההתקדמות שלי גם.
זה לרוב בעיקר פסיכולוגי.
מדוע? 😕אומרים שעם אחוזי שומן גבוהים קשה יותר לעלות במסת השריר וכנראה שאני משהו כמו 18-20%.
אין על מה להתכווח,אתה הולך לשכנע אותי ממה להתרשם וממה לא?בתור אחד שהיה בתחרויות ליפטינג אף פעם לא התרשמתי מרטיו, אין לי מושג איך אפשר גם להתרשם מרטיו ומלראות אנשים קלים מרימים.
ראיתי אנשים ששוקלים 70 ומרימים 180 מהרצפה, ראיתי אנשים ששוקלים 100 ומרימים 250 מהרצפה, ולמרות שהרטיו יותר טוב לאלה ששוקלים 70, אלה לא הרשימו אותי בכלל לאומת אלה ששקלו יותר והרימו 250.
אתה מדבר על מצב של obese, זה רחוק מהמשקל שלך ומאחוזי השומן שלך.אחוזי שומן גבוהים קשה יותר לעלות במסת השריר וכנראה שאני משהו כמו 18-20%.
↑מדוע? 😕
משהו הורמנולי,בעיקר שבגלל אחוזי השומן הגבוהים הגוף מפריש יותר אסטרוגן ופחות טסט'.לא יודע למה אבל אני יכול לבדוקמדוע? 😕
לא יצא לי עדיין לראות משהו שמבסס את הטענה הזו.משהו הורמנולי,בעיקר שבגלל אחוזי השומן הגבוהים הגוף מפריש יותר אסטרוגן ופחות טסט'.לא יודע למה אבל אני יכול לבדוק
לא. אני פשוט לא מתרשם מלראות משקל שאני בעצמי יכול להרים. לאומת זאת כשאני רואה מישהו מרים משקל שאני כנראה לא ארים גם בעוד שנה זה מרשים אותי הרבה יותר. לא משנה כמה אתה קל או כמה אתה כבד, אם אתה אוהב ליפטינג אתה תאהב לראות אנשים מעיפים משקלים מטורפים ולא אנשים ששוקלים כמו נוצות ומעיפים 3 פעמים משקל גוף.אין על מה להתכווח,אתה הולך לשכנע אותי ממה להתרשם וממה לא?
יש אנשים שמה שמרשים אותם ומה שהם מגדירים כאנשים הכי חזקים זה אלופי UFC, אז אותי זה לא מרשים. כל אדם יכול להתרשם ממשהו אחר.
ולפי דעתי הסיבה שאתה לא מתרשם מאנשים קטנים זה כי אתה תמיד הייתי בחור גדול,אני זוכר שאמרת שלפני הצבא שקלת בסביבות 100 קג.
יצא לי לקרוא שבאחוז שומן גבוה יש עליה בפרופורציית אסטרוגן:טסטוסטרון ולכן כל עליה במשקל באחוזים גבוהים תהיה יותר לטובת השומןלא יצא לי עדיין לראות משהו שמבסס את הטענה הזו.
וחוץ מיזה, במידה וזה קיים אני מאמין שזה תקף רק לאחוזי שומן גבוהים במיוחד.