הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 50pullups + SS

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
אפשרי לשלב את שתיהם מבלי לפגוע בהתאוששות?
אני חייב להשתפר במתח ו50 פולאפס זו הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה.

• פותח/ת השרשור
למה שSS עצמה לא תשפר לך את המתח?
בתור מישהו שיש לו כבר ניסיון בSS אני לא השתפרתי מהמתח, אולי המקסימום שהגעתי אליו זה 6-7 חזרות רצופות, כרגע אני עושה בקושי 3 או 4.
מתח זה תרגיל שתמיד הייתי חלש בו וגם אם אני אשתפר בו מSS זה לא מספיק בשבילי, והעובדה שאני עולה במשקל גוף עוד יותר דופקת את ההתקדמות בתרגיל.

בתור מישהו שיש לו כבר ניסיון בSS אני לא השתפרתי מהמתח, אולי המקסימום שהגעתי אליו זה 6-7 חזרות רצופות, כרגע אני עושה בקושי 3 או 4.
מתח זה תרגיל שתמיד הייתי חלש בו וגם אם אני אשתפר בו מSS זה לא מספיק בשבילי, והעובדה שאני עולה במשקל גוף עוד יותר דופקת את ההתקדמות בתרגיל.
לא מסכים.
בליניארית למרות ההעלאה במשקל המתח השתפר. מה גם, כשאתה יורד במשקל זה שווה הכל

אחי, אני עושה את ה- 50 פולאפ ואני מתקדם יפה מאוד. אני לא בSS אבל זה לא השפיע לי על האימונים. במיוחד שאצלך החזרות מאוד נמוכות, אז אתה יכול לתת חמישה סטים

• פותח/ת השרשור
לא מסכים.
בליניארית למרות ההעלאה במשקל המתח השתפר. מה גם, כשאתה יורד במשקל זה שווה הכל
אין לי סיבה לרדת במשקל בלפחות חצי שנה הקרובה, זה לא כיף להגיע לאימון ולעשות רק 3-4 חזרות מתח, זה סתם מוריד מהמוטיבציה ומהחשק לעשות את התרגיל שאני הגעתי למצב שאני אומר לעצמי שאין לי סיבה לעשות מתח רק בגלל זה, אני מעדיף לעשות במקביל תוכנית שמיועדת למתח, אני רק רוצה לדעת אם זה יכול לפגוע בהתקדמות במשקלים או לא.

אין לי סיבה לרדת במשקל בלפחות חצי שנה הקרובה, זה לא כיף להגיע לאימון ולעשות רק 3-4 חזרות מתח, זה סתם מוריד מהמוטיבציה ומהחשק לעשות את התרגיל שאני הגעתי למצב שאני אומר לעצמי שאין לי סיבה לעשות מתח רק בגלל זה, אני מעדיף לעשות במקביל תוכנית שמיועדת למתח, אני רק רוצה לדעת אם זה יכול לפגוע בהתקדמות במשקלים או לא.
תשמע בוא נגיד לך ככה
אם בסופו של דבר מעניין אותך כמה מתח אתה עושה או לא עושה. אז SS כנראה לא בשבילך. אולי אתה בחור שנמשך יותר לSW או פשוט לא לתכנית .

• פותח/ת השרשור
תשמע בוא נגיד לך ככה
אם בסופו של דבר מעניין אותך כמה מתח אתה עושה או לא עושה. אז SS כנראה לא בשבילך. אולי אתה בחור שנמשך יותר לSW או פשוט לא לתכנית .
אז אתה אומר שמתח זה לא תרגיל חשוב? זה תרגיל מורכב ולדעתי הוא חשוב כמו סקוואט או דדליפט.
אני לא נמשך לSW כי אני לא אוהב תרגילי משקל גוף אבל כן חשוב לי לעשות מתח.

אז אתה אומר שמתח זה לא תרגיל חשוב? זה תרגיל מורכב ולדעתי הוא חשוב כמו סקוואט או דדליפט.

50 pullups שיפרה לי את המתח מ 18 ל 40 (בשיא), כך שאני מאד ממליץ עליה.

עשיתי אותה במקביל לתוכנית כוח (בדרך כלל ביום מנוחה או כשעה אחרי האימון) וזה לא הפריע להתקדמות בתרגילים אחרים.

מה שכן, אם חשוב לך להיות טוב במתח באוריינטציה ליפטרית, הייתי ממליץ לך על 5X5 מתח עם משקל.

• פותח/ת השרשור
50 pullups שיפרה לי את המתח מ 18 ל 40 (בשיא), כך שאני מאד ממליץ עליה.

עשיתי אותה במקביל לתוכנית כוח (בדרך כלל ביום מנוחה או כשעה אחרי האימון) וזה לא הפריע להתקדמות בתרגילים אחרים.

מה שכן, אם חשוב לך להיות טוב במתח באוריינטציה ליפטרית, הייתי ממליץ לך על 5X5 מתח עם משקל.
אפשרי לעשות את המתח בתוכנית בימי אימון?
ואיך אני אעשה 5X5 במתח שאני בקושי יכול לעשות מתח עם משקל גוף בלבד?

למה אתה כל כך רוצה להשתפר בחזרות במתח ? בכללי אני בעד הרבה נפח לפלג גוף עליון , אבל לא נראה לי התכנית הזאת זה הדרך להביא את הנפח.
פעם גם אני חיפשתי להרים כמה שיותר במתח , עם הזמן הבנתי שזה בסך הכל תרגיל עזר ואני עושה אותו עם משקל ל 8-10 חזרות ל 4 סטים והוא עדיין מתקדם אמנם בקצב איטי אבל מתקדם , זה לא איזה תרגיל כמו בנצ שחשוב לשבור בו שיאים מה גם שהוא מאוד מושפע מהמשקל גוף באותו זמן אז אי אפשר לדעת אם באמת התקדמת או לא

• פותח/ת השרשור
למה אתה כל כך רוצה להשתפר בחזרות במתח ? בכללי אני בעד הרבה נפח לפלג גוף עליון , אבל לא נראה לי התכנית הזאת זה הדרך להביא את הנפח.
פעם גם אני חיפשתי להרים כמה שיותר במתח , עם הזמן הבנתי שזה בסך הכל תרגיל עזר ואני עושה אותו עם משקל ל 8-10 חזרות ל 4 סטים והוא עדיין מתקדם אמנם בקצב איטי אבל מתקדם , זה לא איזה תרגיל כמו בנצ שחשוב לשבור בו שיאים מה גם שהוא מאוד מושפע מהמשקל גוף באותו זמן אז אי אפשר לדעת אם באמת התקדמת או לא
אני לא מתכוון לעשות 4 סטים של מתח ל10 חזרות, אני רוצה להיות מסוגל לעשות 3 סטים של 5 במתח עם משקל.

ממש ממש זכור לי שהגבתי לך פה .
בכל מקרה :

איפה אמרתי שמתח זה לא תרגיל חשוב?. אני פשוט אומר, שאם המתח הוא זה שיעלה או יוריד את המצב רוח שלך בסופו של דבר אולי כדאי לך למצוא תכנית ורוטינה אחרת שתשפר אותך בו באופן מקסימלי כדי שגם אתה תרגיש מרוצה.
וסתם בשביל הפרוטוקול, אני כן חושב שדדליפט וסקוואט חשובים יותר

• פותח/ת השרשור
ממש ממש זכור לי שהגבתי לך פה .
בכל מקרה :

איפה אמרתי שמתח זה לא תרגיל חשוב?. אני פשוט אומר, שאם המתח הוא זה שיעלה או יוריד את המצב רוח שלך בסופו של דבר אולי כדאי לך למצוא תכנית ורוטינה אחרת שתשפר אותך בו באופן מקסימלי כדי שגם אתה תרגיש מרוצה.
וסתם בשביל הפרוטוקול, אני כן חושב שדדליפט וסקוואט חשובים יותר
אני פשוט עושה 50 pullups וss ביחד, אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית