עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתור מישהו שיש לו כבר ניסיון בSS אני לא השתפרתי מהמתח, אולי המקסימום שהגעתי אליו זה 6-7 חזרות רצופות, כרגע אני עושה בקושי 3 או 4.למה שSS עצמה לא תשפר לך את המתח?
לא מסכים.בתור מישהו שיש לו כבר ניסיון בSS אני לא השתפרתי מהמתח, אולי המקסימום שהגעתי אליו זה 6-7 חזרות רצופות, כרגע אני עושה בקושי 3 או 4.
מתח זה תרגיל שתמיד הייתי חלש בו וגם אם אני אשתפר בו מSS זה לא מספיק בשבילי, והעובדה שאני עולה במשקל גוף עוד יותר דופקת את ההתקדמות בתרגיל.
אין לי סיבה לרדת במשקל בלפחות חצי שנה הקרובה, זה לא כיף להגיע לאימון ולעשות רק 3-4 חזרות מתח, זה סתם מוריד מהמוטיבציה ומהחשק לעשות את התרגיל שאני הגעתי למצב שאני אומר לעצמי שאין לי סיבה לעשות מתח רק בגלל זה, אני מעדיף לעשות במקביל תוכנית שמיועדת למתח, אני רק רוצה לדעת אם זה יכול לפגוע בהתקדמות במשקלים או לא.לא מסכים.
בליניארית למרות ההעלאה במשקל המתח השתפר. מה גם, כשאתה יורד במשקל זה שווה הכל
תשמע בוא נגיד לך ככהאין לי סיבה לרדת במשקל בלפחות חצי שנה הקרובה, זה לא כיף להגיע לאימון ולעשות רק 3-4 חזרות מתח, זה סתם מוריד מהמוטיבציה ומהחשק לעשות את התרגיל שאני הגעתי למצב שאני אומר לעצמי שאין לי סיבה לעשות מתח רק בגלל זה, אני מעדיף לעשות במקביל תוכנית שמיועדת למתח, אני רק רוצה לדעת אם זה יכול לפגוע בהתקדמות במשקלים או לא.
אז אתה אומר שמתח זה לא תרגיל חשוב? זה תרגיל מורכב ולדעתי הוא חשוב כמו סקוואט או דדליפט.תשמע בוא נגיד לך ככה
אם בסופו של דבר מעניין אותך כמה מתח אתה עושה או לא עושה. אז SS כנראה לא בשבילך. אולי אתה בחור שנמשך יותר לSW או פשוט לא לתכנית .
אז אתה אומר שמתח זה לא תרגיל חשוב? זה תרגיל מורכב ולדעתי הוא חשוב כמו סקוואט או דדליפט.
אני לא נמשך לSW כי אני לא אוהב תרגילי משקל גוף אבל כן חשוב לי לעשות מתח.
אפשרי לעשות את המתח בתוכנית בימי אימון?50 pullups שיפרה לי את המתח מ 18 ל 40 (בשיא), כך שאני מאד ממליץ עליה.
עשיתי אותה במקביל לתוכנית כוח (בדרך כלל ביום מנוחה או כשעה אחרי האימון) וזה לא הפריע להתקדמות בתרגילים אחרים.
מה שכן, אם חשוב לך להיות טוב במתח באוריינטציה ליפטרית, הייתי ממליץ לך על 5X5 מתח עם משקל.
אפשרי לעשות את המתח בתוכנית בימי אימון?
ואיך אני אעשה 5X5 במתח שאני בקושי יכול לעשות מתח עם משקל גוף בלבד?
רטיו? 🤡
@eyalmazuz
אני לא מתכוון לעשות 4 סטים של מתח ל10 חזרות, אני רוצה להיות מסוגל לעשות 3 סטים של 5 במתח עם משקל.למה אתה כל כך רוצה להשתפר בחזרות במתח ? בכללי אני בעד הרבה נפח לפלג גוף עליון , אבל לא נראה לי התכנית הזאת זה הדרך להביא את הנפח.
פעם גם אני חיפשתי להרים כמה שיותר במתח , עם הזמן הבנתי שזה בסך הכל תרגיל עזר ואני עושה אותו עם משקל ל 8-10 חזרות ל 4 סטים והוא עדיין מתקדם אמנם בקצב איטי אבל מתקדם , זה לא איזה תרגיל כמו בנצ שחשוב לשבור בו שיאים מה גם שהוא מאוד מושפע מהמשקל גוף באותו זמן אז אי אפשר לדעת אם באמת התקדמת או לא
אמרתי שאני עושה 4X10 עם משקלאני לא מתכוון לעשות 4 סטים של מתח ל10 חזרות, אני רוצה להיות מסוגל לעשות 3 סטים של 5 במתח עם משקל.
ממש ממש זכור לי שהגבתי לך פה .אז אתה אומר שמתח זה לא תרגיל חשוב? זה תרגיל מורכב ולדעתי הוא חשוב כמו סקוואט או דדליפט.
אני לא נמשך לSW כי אני לא אוהב תרגילי משקל גוף אבל כן חשוב לי לעשות מתח.
אני פשוט עושה 50 pullups וss ביחד, אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.ממש ממש זכור לי שהגבתי לך פה .
בכל מקרה :
איפה אמרתי שמתח זה לא תרגיל חשוב?. אני פשוט אומר, שאם המתח הוא זה שיעלה או יוריד את המצב רוח שלך בסופו של דבר אולי כדאי לך למצוא תכנית ורוטינה אחרת שתשפר אותך בו באופן מקסימלי כדי שגם אתה תרגיש מרוצה.
וסתם בשביל הפרוטוקול, אני כן חושב שדדליפט וסקוואט חשובים יותר