הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Full Starting Strengh Programm

• פותח/ת השרשור
בהצלחה! שואל מסקרנות כי אנחנו פחות או יותר באותו משקל עבודה בבנץ', אתה מרגיש סבבה עם להמשיך ללחוץ בנץ' במתכונת SS? אני אישית חושב שזה לא אידיאלי בשבילי ורוצה אחרי כמה שבועות של התקדמות לינארית לנסות להחליף את הלחיצות למתכונת טקסס.
אני אעבוד בחמישיות עד שאתקע ואז כמו שהוא ממליץ בספר, אעבור ל3×3 בלחיצות במקום 5×3. כשאקתע בזה אעבור לטקסס.
יפה מאוד נראה שאתה חוזר לעצמך עשית חיטוב?
עוקב
לא, לא היה חיטוב. המסה היא לנצח.

• פותח/ת השרשור
Grizzly Bear עדכן/ה את הלוג ״The Full Starting Strengh Programm״:

עדכון לוג: 06/02/18

היום היה:
סקוואט קל 87.5×5×3
פרס 57.5×5×3
דדליפט 130×5 ויש מצב שהמשקל יירד עוד כי הטכניקה לא מספיק טובה.
צ׳ין אפס 12,12,8.
תאומים 20×4.
היום איזה מישהו שהיה איתי בכיתה אמר שפעם היה לי גוף ועכשיו נהייתי שמן. שקלתי 20 קילו פחות בבית ספר והיו לי קוביות. אני החלטתי שאני פורש מהפרום ועובר לישראלבודי ואני מתכוון להתחיל ייעוץ אצל מאור זדרז.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Grizzly Bear עדכן/ה את הלוג ״The Full Starting Strengh Programm״:

עדכון לוג: 08/02/18

סקוואט 112.5×5×2, וגם 100×5. יש כמה בעיות שצריך לפתור אז אני מוריד שוב ל100 כי אם אמשיך לעלות לפני שאני פותר אותן סנאפ סיטי בכלל לא רחוקה ובמשקל עבודה כרגע לא אוכל לתקן את זה.
בנץ׳ 120×5×3 החזרה האחרונה הרגישה זוועה בסט האחרון והיה טיפה זרמים ביד אז צריך לטפל בטכניקה גם פה.
מתח 10,9,7,6
כפיפות מרפקים בראק 12×3
הרחקות במכונה 15×4.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית