נק' מוניטין:
6
- 86
- 3
מתי צריך לסיים ss?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אהיה חייב יותר מידע..בעיקרון כל סבב אני מעלה 2.5 קילו בסקוואט ודדליפט.
בנץ ופרס אני מעלה פעם בשבועיים.
האמת שאני אשמח אם תענה יותר ספציפי לשאלות שלי.
סבב- שבוע של אימוניםאני אהיה חייב יותר מידע..
משקלי התחלה?
כמה סיימת תכנית קודמת?
פיארים?
מה זאת אומרת כל סבב??
עם כמה התחלת את הסבב ותגדיר סבב?
אני לא כל כך מבין את הטבלה אבל להעלות 2.5 בשבוע זו בוודאות טעות .סבב- שבוע של אימונים
אני מתחיל סבב עם x משקל בסקוואט ודדליפט ושבוע הבא אני עם x+2.5.
בפרס ובנץ אני מעלה 2.5 קילו כל 2 שבועות.
סיימתי את ss עם 112.5 סקוואט 120 דדליפט 57.5 בנץ ו40 פרס. (הכל ל5 חזרות)
התמונה שהעלתי מתארת את השבוע הראשון שלי בטקסס.
למה טעות? בטקסס אמורים להעלות משקל כל שבוע. אם המתאמן לא יכול כל שבוע אז טקסס לא בשבילואני לא כל כך מבין את הטבלה אבל להעלות 2.5 בשבוע זו בוודאות טעות
טעות להעלות רק 2.5 קילו..למה טעות? בטקסס אמורים להעלות משקל כל שבוע. אם המתאמן לא יכול כל שבוע אז טקסס לא בשבילו
יופי אז עכשיו אנחנו מבינים את הטעות בשלמותה.התחלתי את העצימות 2.5 קילו פחות מהמשקל האחרון שלי ב ss
בהקשר לשאלה הראשונה האם התכוונת ליום נפח או עצימות? אם ליום עצימות אז בשבוע השני, ואם בנפח אז עוד כמה שבועות
למה? לאן למהר? הייתי מעדיף לעלות לאט ולאורך זמןטעות להעלות רק 2.5 קילו..
פספסת את הנקודה שלי.למה? לאן למהר? הייתי מעדיף לעלות לאט ולאורך זמן
אנחנו מדברים על טקסס, כל "סבב" בה הוא שבוע ואתה אמור לבוא לאימון עצימות כשאתה מאושש לגמרי, לא אמורה להיות תשישות מצטברת. אם זה לא קורה (בהנחה ואין בעיה בתזונה ושינה) אז או שהמשקל באימון נפח גבוה מדי או שהתכנית לא מתאימה לרמה של המתאמןפספסת את הנקודה שלי.
בדרך כלל שמתכננים סבב מסתכלים על משקל הסיום של הסבב הקודם ומחשבים תוך כמה שבועות נגיע למשקל הנל.
לכן ככל הקפיצות קטנות יותר כך גדל נפח העבודה והתשישות.
זו הטעות שלך אנחנו לא מדברים על טקסס..אנחנו מדברים על טקסס, כל "סבב" בה הוא שבוע ואתה אמור לבוא לאימון עצימות כשאתה מאושש לגמרי, לא אמורה להיות תשישות מצטברת. אם זה לא קורה (בהנחה ואין בעיה בתזונה ושינה) אז או שהמשקל באימון נפח גבוה מדי או שהתכנית לא מתאימה לרמה של המתאמן
זה שלא היה דילואד זה טעות. אבל התייחסתי להערה שלך שצריך לעלות יותר מ 2.5 קילו שזה לא קשור למה שאמרת עכשיוזו הטעות שלך אנחנו לא מדברים על טקסס..
אנחנו מדברים על ss ואז טקסס.
לא היה דילואוד ולא היה תכנון נכון של תחילת התכנית.
מה שאני אומר זה שהמתאמן הלך בדרך הסטנדרטית כמו שהצעת ונתקע בשבוע ברביעי.זה שלא היה דילואד זה טעות. אבל התייחסתי להערה שלך שצריך לעלות יותר מ 2.5 קילו שזה לא קשור למה שאמרת עכשיו
אתה יכול את כל התרגילים לשים בתבניל הזו.הפואנטה שלך זה שצריך לשחק קצת עם התוכנית הבסיסית ולהתאים אותה למתאמן? בנוגע לדוגמא ששלחת, את בסקוואט לשים באותה תבנית שלך רק אם המשקלים בהתאמה? (בתבנית ששלחת מדובר ביום עצימות?)
אחרי סעיף 1 הייתי אומר לנוח טוב לאכול לישון ולהתכונן לאימון הבא אבל סעיף 2 חותם את הסבב.עידכון (לא רציתי לפתוח נושא חדש כי זה קשור):
הדדליפט הולך לי מצויין בתבנית שלך, אך הבעיה שלי היא בסקוואט.
מכאן נובעות לי מספר שאלות:
1) מה לעשות עם במקום 3 חזרות עם 135 יצאה חזרה אחת?
2) (פציעה?) בימים האחרונים אחרי הסינגל בסקוואט הרגליים שלי כאבו כאבי מוות, עד כדי כך שלא ישנתי. בנוסף באימון היום (נפח) הרגשתי כאבים באגן. יש עצות?
תודה, @Gracie
@yujinius
קודם כל תודה אני ממש מעריך את הידע הרב שלך בתחום.אחרי סעיף 1 הייתי אומר לנוח טוב לאכול לישון ולהתכונן לאימון הבא אבל סעיף 2 חותם את הסבב.
צא לשבוע דילואוד, הרבה עיסויים עם הרולר, שינה טובה ותתחיל סבב חדש שיסתיים ב145.
אם אתה מרגיש ממש שרוף אפשר להוסיף עוד חודש ללא חגורה ולהתחיל ממשקל נמוך יותר.
דרך אגב, מה עם המשקל גוף? אתה במעקב שבועי? עלה, ירד, נשאר?.