Hypertrophy specific training

מצב
השרשור נעול
1.3.09
אימון מס' -1
60%-70% מ- RM15

כל התרגילים:
סט- 1
חזרות -15

סקוואט
70

בנץ פרס
62.5

RDL
65

פרס
35

בנט אובר
50

צרפתית EZ (כל צד )
6.25

כפיפת מרפק במוט אולימפי
מוט אולימפי

בטן כנגד מכונה
30

היום נגמר לי השאט-גאן, :( שיחקו אותה VPX ממריץ תתח* הדבר הזה.
לא אהבתי את הטכניקה שלי בסקוואט, ככל שעולים בחזרות הטכניקה הולכת ונהיית יותר גרועה מחזרה לחזרה, אני צריך את DROPDEAD איתי באימון הבא שיעזור לי עם זה.
הכאבים בכתף שמאל נעלמו לחלוטין ועכשיו הופיעו אותם הכאבים בדיוק בכתף ימין, התחלתי למרוח משחה DICLOFENAC SODIUM 1% שככל הנראה לא עוזרת, מאוד מבאס אותתי שעוד לא התחלתי תוכנית וכבר הכתף מגבילה אותי. הכאבים לא במנוחה אלא רק בביצוע קירוב אופקי מתסכל ברמות. היום פעם ראשונה עשיתי פרס לאחר ששנה שלמה לחצתי בדאמבלים, התאהבתי בתרגיל, חזה עליון וטריספס מורגשים במיוחד אך גם כאן ככל שהחזרות עלו הטכיקה נהיתה יותר ויותר גרוע. אחת הבעיות בתוכנית הזאת זה לעשות בנט אובר אחרי RDL החומצות חלב לא מאפשרות למשוך חזה בביצוע של הבנט אור, אנסה לשחק עם הסדר של התרגילים.
למרות שהמשקלים היו נורא קלים חזרתי מאוד מותש..

3.3.09
אימון מס' -2
75%-70% מ- RM15

כל התרגילים:
סט- 1
חזרות -15

סקוואט
72.5

בנץ פרס
65

RDL
67.5

פרס
37.5

בנט אובר
52.5

צרפתית EZ (כל צד )
7.5

כפיפת מרפק במוט אולימפי
1.25 כל צד

בטן כנגד מכונה
35

שוב לא אהבתי את הטכניקה בסקוואט, התישבתי קדימה כל הזמן מאוד עיצבן אותי שאני לא מצליח, אימון הבא אני אצלם. הכתף עדיין כואבת אבל אחרי חימום ארוך לא כאב בלחיצות והעפתי את המוט כאילו אין עליו משקל. כל הגוף חומצת חלב :🙁 בבנט היה בא לי לזרוק את המוט על הרצפה מרוב הפאמפ שהיה בזוקפים. הדבר היחידי שאני מאוד מרוצה שאימון קודם הפרס היה נראה קצת קשה ולא ברור, היום כמעט העפתי את המוט לתקרה ממש מסקרן אותי איפה אני אתקע בתרגיל הזה.
סה"כ אימון מעולה, מקווה שהכתף תפסיק עם השטויות שלה 🤡

תעזוב אותך מהדיפנאק הזה (וולטרן ..), תעבור לטראומיל:
1. כי זה לא מזיק ולא מוגבל לפעמיים ביום כמו וולטרן
2. כי יש מחקר שמראה שזה ממש מאיץ ריפוי

תעזוב אותך מהדיפנאק הזה (וולטרן ..), תעבור לטראומיל:
1. כי זה לא מזיק ולא מוגבל לפעמיים ביום כמו וולטרן
2. כי יש מחקר שמראה שזה ממש מאיץ ריפוי

תודה! מחר על הבוקר אני בבית מרקחת, יש הנחה למושלם ?

אשמח לשמוע עוד מאנשים אם למישהו היה משהו דומה ואיך טיפל בבעיה (מנוחה לא בא בחשבון).

קח כדורים ממשפחת "איבופן"-אנטי דלקטים,מאוד טובים ,ניראה לי גם מחייב מרשם רופא .
אצלי זה קורה הרבה פעמים הדלקות המזד**נות האילו בכתפיים אבל כניראה הגוף התרגל וללא כדורים עובר לי ללא מנוחה ...

עוד דבר תשתמש במשחה כמן בנגיי או ולטרן,ותעשה לפני או אחרי המשחה לעשות מסאז' עצמי לאותו חלק כואב,סתם לידע הכללי לאחרי מסאז' אינטנסבי של יותר מדקה אותו מקום מקבל מעל 100 אחוז צריכה חמצנית,מאוד טוב!!!!!!
בגלל זה הבודיבולדרים וכל אילו שמתאמנים למינהם יש עליהם צמוד מסאזיסט!

נערך לאחרונה:
אתה יכול לקנות איבופרופן, זה כמו איבופן רק בלי מרשם, ובמינונים קטנים יותר. יעלה גם קצת יקר יותר. יש בסופר-פארם.

מישל אם אתה צריך איבופן דבר איתי חבל שתשלם כסף יש לי מלא בבית

תודה! מחר על הבוקר אני בבית מרקחת, יש הנחה למושלם ?

אשמח לשמוע עוד מאנשים אם למישהו היה משהו דומה ואיך טיפל בבעיה (מנוחה לא בא בחשבון).

מושלמים משלמים יותר, אז תבוא בלבוש פשוט:s59:
ובקשר לאיבופרופן, קראתי המלצות להפציץ במינון למשך שבוע (עד 3000 מ"ג:98sf: ביום), במקום לטפטף כמויות כמשך חודש. צהל לא אחראי לתוצאות, כמו כל המלצת אינטרנט אחרת:).

הנסיון העגום שלי עם פציעות כתף הן שזה לוקח 90 יום עם תרופות, או או 3 חודשים בלעדיהן:79nb:

מושלמים משלמים יותר, אז תבוא בלבוש פשוט:s59:
ובקשר לאיבופרופן, קראתי המלצות להפציץ במינון למשך שבוע (עד 3000 מ"ג:98sf: ביום), במקום לטפטף כמויות כמשך חודש. צהל לא אחראי לתוצאות, כמו כל המלצת אינטרנט אחרת:).

הנסיון העגום שלי עם פציעות כתף הן שזה לוקח 90 יום עם תרופות, או או 3 חודשים בלעדיהן:79nb:

קניתי את המשחה, אני הולך לתת מנוחה לחזה ל- 11 ימים אבל אמשיך עם המילטרי. אין לי כאבים במנוחה, רק בתנעות קירוב אופקי. אחת המטרות בתחילת התוכנית הייתה להשתפר בלחיצת חזה וזה כבר לא הולך לקרות בזמן הקרוב 😵

4.3.09

60 דקות רכיבה - ראשון - נס ציונה - רחובות - חזרה

יש לי 2 מסלולים שאני מאוד אוהב, היום בחרתי את המסלול הקל כי מזמן לא רכבתי.
המסלול השני הוא "מסלול חופים" חוף ראשון - חוף בת ים - יפו - חוף תל אביב - פארק הירקון וחזרה.
אנסה לשלב 3 פעמים בשבוע רכיבה לא בימים של אנאירובי, מאוד הפתעתי את עצמי היום, שמרתי על קצב מעולה ולא הרגשתי קושי.

4.3.09

יש לי 2 מסלולים שאני מאוד אוהב, היום בחרתי את המסלול הקל כי מזמן לא רכבתי.
המסלול השני הוא "מסלול חופים" חוף ראשון - חוף בת ים - יפו - חוף תל אביב - פארק הירקון וחזרה.
אנסה לשלב 3 פעמים בשבוע רכיבה לא בימים של אנאירובי, מאוד הפתעתי את עצמי היום, שמרתי על קצב מעולה ולא הרגשתי קושי.

הלוך חזור בשעה? באוטובוס לוקח לי ככה:193ek:

5.3.09
אימון מס' -3
80%-70% מ- RM15

כל התרגילים:
סט- 1
חזרות -15

סקוואט
60

בנץ פרס
67.5

RDL
70

פרס
40

בנט אובר
55

צרפתית EZ (כל צד )
8.25

כפיפת מרפק במוט אולימפי
2.5 כל צד

בטן כנגד מכונה
35

לפני אימון 2 סקופים של SP250 - מוצר נחמד לא הכי התלהבתי, כמו כדור קפאין לא יותר מזה.
בסקוואט עבדתי על טכניקה והיום היתי מרוצה, ירדתי עמוק ושמרתי על ברכיים לכל אורך הסט הארוך והארור הזה. היום לא היו כאבים בבנץ פרס, למרות שאמרתי שאני אתן מנוחה לא עמדתי בפיתוי הספה הזמינה אותי ולא יכולתי לסרב 😣 בכל מקרה המשחה עזרה לי משמעותית. כמה שהתאהבתי בפרס, הלך חלק ביותר. מבסוט מהאימון במיוחד מהפרס.

הגיע הזמן לאיזה צ'יט 😃

זה התחיל בגלידת וניל ביחד עם קרח וחלב ו- 2 סקופים של חלבון, אכלתי את זה כמו יגורט.
המשיך ל"חביתת בריאות" חצי קילו פסטה גירדתי עלייה 6 פרוסות של גבינה צהובה, הכנתי חביטה עם 6 ביצים לשם קיצצתי בצל ירוק שום ועגבניות, את הפסטה עם הגבינה המגורדת הכנסתי למיקרו ואז עריבבתי ביחד עם החביתה ולבסוף הוספתי קוטג' 3%. יצא די טעים אבל לא הצלחתי לסיים הפינצ'ר שלי הלך לישון היום עם בטן מלאה 🤡

מה זה צ'יט?

הגיע הזמן לאיזה צ'יט 😃

זה התחיל בגלידת וניל ביחד עם קרח וחלב ו- 2 סקופים של חלבון, אכלתי את זה כמו יגורט.
המשיך ל"חביתת בריאות" חצי קילו פסטה גירדתי עלייה 6 פרוסות של גבינה צהובה, הכנתי חביטה עם 6 ביצים לשם קיצצתי בצל ירוק שום ועגבניות, את הפסטה עם הגבינה המגורדת הכנסתי למיקרו ואז עריבבתי ביחד עם החביתה ולבסוף הוספתי קוטג' 3%. יצא די טעים אבל לא הצלחתי לסיים הפינצ'ר שלי הלך לישון היום עם בטן מלאה 🤡

בא לי לעשות חיטוב עכשיו 😣

הגיע הזמן לאיזה צ'יט 😃

החביתת בריאות הזאת נשמעת מאוד טוב .

6.3.09

היום סימתי הרבה יותר מהר מפעם שעברה אז המשכתי עוד קצת להסתובב בכדי להשלים 60 דקות של רכיבה.
לפני הרכיבה סקופ וחצי של SP250, כאן הסופר פאמפ נכשל ובגדול, היה לי הרבה יותר מרץ מהשאט גאן ברכיבות קודמות. עדיף קפה או כדור קפאין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית