נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
- פותח/ת השרשור
תודה על הרעיון, אנסה לאמץ בFBW שאני עושה.
בהצלחה:)
תודה ✌️
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על הרעיון, אנסה לאמץ בFBW שאני עושה.
בהצלחה:)
למה?חרא של שיטה
תעזוב אותך מהדיפנאק הזה (וולטרן ..), תעבור לטראומיל:
1. כי זה לא מזיק ולא מוגבל לפעמיים ביום כמו וולטרן
2. כי יש מחקר שמראה שזה ממש מאיץ ריפוי
תודה! מחר על הבוקר אני בבית מרקחת, יש הנחה למושלם ?
אשמח לשמוע עוד מאנשים אם למישהו היה משהו דומה ואיך טיפל בבעיה (מנוחה לא בא בחשבון).
מושלמים משלמים יותר, אז תבוא בלבוש פשוט:s59:
ובקשר לאיבופרופן, קראתי המלצות להפציץ במינון למשך שבוע (עד 3000 מ"ג:98sf: ביום), במקום לטפטף כמויות כמשך חודש. צהל לא אחראי לתוצאות, כמו כל המלצת אינטרנט אחרת:).
הנסיון העגום שלי עם פציעות כתף הן שזה לוקח 90 יום עם תרופות, או או 3 חודשים בלעדיהן:79nb:
4.3.09
60 דקות רכיבה - ראשון - נס ציונה - רחובות - חזרה
יש לי 2 מסלולים שאני מאוד אוהב, היום בחרתי את המסלול הקל כי מזמן לא רכבתי.
המסלול השני הוא "מסלול חופים" חוף ראשון - חוף בת ים - יפו - חוף תל אביב - פארק הירקון וחזרה.
אנסה לשלב 3 פעמים בשבוע רכיבה לא בימים של אנאירובי, מאוד הפתעתי את עצמי היום, שמרתי על קצב מעולה ולא הרגשתי קושי.
הגיע הזמן לאיזה צ'יט 😃
זה התחיל בגלידת וניל ביחד עם קרח וחלב ו- 2 סקופים של חלבון, אכלתי את זה כמו יגורט.
המשיך ל"חביתת בריאות" חצי קילו פסטה גירדתי עלייה 6 פרוסות של גבינה צהובה, הכנתי חביטה עם 6 ביצים לשם קיצצתי בצל ירוק שום ועגבניות, את הפסטה עם הגבינה המגורדת הכנסתי למיקרו ואז עריבבתי ביחד עם החביתה ולבסוף הוספתי קוטג' 3%. יצא די טעים אבל לא הצלחתי לסיים הפינצ'ר שלי הלך לישון היום עם בטן מלאה 🤡
הגיע הזמן לאיזה צ'יט 😃
זה התחיל בגלידת וניל ביחד עם קרח וחלב ו- 2 סקופים של חלבון, אכלתי את זה כמו יגורט.
המשיך ל"חביתת בריאות" חצי קילו פסטה גירדתי עלייה 6 פרוסות של גבינה צהובה, הכנתי חביטה עם 6 ביצים לשם קיצצתי בצל ירוק שום ועגבניות, את הפסטה עם הגבינה המגורדת הכנסתי למיקרו ואז עריבבתי ביחד עם החביתה ולבסוף הוספתי קוטג' 3%. יצא די טעים אבל לא הצלחתי לסיים הפינצ'ר שלי הלך לישון היום עם בטן מלאה 🤡