Hypertrophy specific training

מצב
השרשור נעול
24.12.08
בלוק מס'-3
אימון מס'-5
95% מ- RM5
הכל ל 5 חזרות

לג פרס -
320X1

דד ליפט רומני -

105X1

לחיצת חזה -

97.5X1

בנט אובר -

80X1

לחיצת חזה בשיפוע חיובי -
87.5X1

פולי עליון רחב קדמי -
90X1

לחיצת כתפיים בדאמבלים (כל דאמבל)
32.5X1

הרחקת כתפיים ( כל דאמבל) -
16X1

כפיפת מרפקים - מוט W (כל צד)
20X1

מקבילים בתוספת משקל
15X1

בטן-
15 חזרות כנגד מכונה
2 סטים אלכסונים חופשי

וזה אחרי ששיגעתי אותו כל האימון 😆😆

מישל איך התוצאות עם התוכנית? הבלוקים של ה10-15 חזרות לא מעצבנים? והקטע שעובדים בהתחלה במשקלים יחסית נמוכים [75%]?

אני כבר 3 חודשים עם התוכנית של לייל ואני רוצה להחליף תוכנית... אני רק לא יודע לאיזו.

דחיקה מתחת למוט - הדבר שכל מתאמן מתחיל עושה אותו - מה השם המקצועי של זה ?

מישל איך התוצאות עם התוכנית? הבלוקים של ה10-15 חזרות לא מעצבנים? והקטע שעובדים בהתחלה במשקלים יחסית נמוכים [75%]?

תוצאות יש בעיקר בכוח, השתפרתי בהכל.
15 חזרות זה די שואה האימונים ארוכים מדללים ואם אתה לא מאומן אירובי צפה לקשיים.
סה"כ מרוצה מהתוכנית רק משעומם קצת כי לא תמיד עובדים למקסימום ויש אימונים עם סט אחד, אתה יכול לראות שהעפתי הרבה תרגילים בגלל האימון הארוך.

מישל, אתה עובד עם משקלים מטורפים
תאמת לא היתי אומר שהמשקלים כל כך מטורפים אבל יחסית לזמן שאני מתאמן אני מאוד מבסוט.
המטרה בתחילת התוכנית היתה להגיע ל 100 ק"ג בלחיצת חזה, אימון קודם לחצתי 97.5 את המטרה העיקרית השגתי אבל עכשיו בא לי לעבוד קצת עם משקלים לכן אני חוזר לתוכנית של לייל.

אני כבר 3 חודשים עם התוכנית של לייל ואני רוצה להחליף תוכנית... אני רק לא יודע לאיזו.
כמה אתה שוקל ביחס לגובה/א.ש?

26.12.08
בלוק מס'-3
אימון מס'-6
הכל לכשל

לג פרס -
335X1
RM-5

דד ליפט רומני -
110X1
RM-6

לחיצת חזה -
100X1
RM-6

בנט אובר -
90X1
RM-4

לחיצת חזה בשיפוע חיובי -
92.5X1
RM-5

פולי עליון רחב קדמי -
100X1
RM-4

לחיצת כתפיים בדאמבלים (כל דאמבל)
35X1
RM-7

הרחקת כתפיים ( כל דאמבל) -
18X1
RM-8

כפיפת מרפקים - מוט W (כל צד)
22.5X1
RM-6

מקבילים בתוספת משקל
15X1
RM-8

בטן-
15 חזרות כנגד מכונה
2 סטים אלכסונים חופשי

אימון מעולה למרות שינתי שעה בלילה, הכל הלך כמתוכנן נשברו הרבה שיאים היום 🥰

חברה שיש להם נסיום עם התוכנית אני רוצה את עצתכם מה לעשות הלאה:
להמשיך ביום שלישי עם אותם משקלים ל 2 סטים 5 אימונים ואז ב 6 לנסות להיכשל או שכבר עכשיו אני אעשה DELOAD ואתחיל תוכנית חדשה?

ניסית בנצ חיובי כתרגיל ראשון? נראה לי שככה תרים יותר משקל מבנצ שטח.

ניסית בנצ חיובי כתרגיל ראשון? נראה לי שככה תרים יותר משקל מבנצ שטח.

אין ספק, יש לי כתפיים חזקות, בחיובי אני מרים משקל כמעט כמו בשטוח.
המטרה שלי לשפר את השטוח, החיובי נעשה בהמלצתו של ברק. בתחילת התוכנית תכננתי רק על שטוח.

פאק זה נראה אימון כבד.
תדאג לאכול 👏

מישל לא אמרת שאתה מחליף את הלג פרס בסקוואט בקרוב?

בואנה מישל התחזקת מאז האימון האחרון שלנו ביחד!! אחלה משקלים +\- כמו שלי ואפילו יש כמה תרגילים שהקפת אותי:79nb:
:193ek:כול הכבוד:161bd:

מישל כמה זמן אתה מתאמן סהכ? ומאיזה משקלים התחלתה בערך? כמה קילו עליתה סהכ וכו 😃
חתיכת כתפיים יש לך,ממש חזקות 😃
כל הכבוד לך על ההשקעה וכל הכבוד על ההתקדמות 😃

מישל התחיל להתאמן אי שם ב1994, כאשר היה ילד שמן ועגלגל, מישל עשה דרך ארוכה בשבילי חדרי הכושר בישראל, והגיע כעת לגדולת ארץ ישראל!

בואנה מישל התחזקת מאז האימון האחרון שלנו ביחד!! אחלה משקלים +\- כמו שלי ואפילו יש כמה תרגילים שהקפת אותי

תודה אח שלי, צריך לעשות ביקור במכון שלך, בקרוב תוכנית אחרת ואז נקפוץ נעשה אימון נורמלי.

מישל כמה זמן אתה מתאמן סהכ? ומאיזה משקלים התחלתה בערך? כמה קילו עליתה סהכ וכו

פעם ראשונה שנכנסתי לחדר כושר זה היה בגיל 16, התחלתי להתאמן כי היתי שמנמן ובאותה תקופה לקחתי את האימונים מאוד רציני היתי שנה במסה למרות שהיתי שמן והגעתי למשקלי עבודה מאוד גבוהיים יחסית לגילי.
לאחר מכן התחלתי לעבוד בלילות ועזבתי את המכון התחלתי להשמין עוד יותר ועברתי את ה100 קילו 😵
החיטוב הראשון היה אחרי שמצאתי את עצמי בצבא והוא הלך על הפנים המון אירובי, בלי משקלות, הרעבתי את עצמי, היה סיוט הגעתי ל 76 קילו. החלטי שאני מתחיל מסה ועשיתי את כל הטעיות האפשריות הקשבתי לכלולם מסביבי קראתי את כל המאמרים הלא נכונים, היתי יותד מדי מושפע ועשיתי מסה מלוכלכת 🤫
הגעתי ל 95 קילו בלי מסה ובטן יפיפיה 🥰
התחלתי שוב חיטוב ושוב הכל קיצוני מדי המון אירובי 0 פחמימה בלי העמסות באימונים סופר סטים דרופ סטים וכמובן כמה שיותר אירובי, איבדתי שוב המון מסה וחזרתי להיות סתם שמן 👏

התיאשתי כבר מהחדר כושר אז התחלתי לאכול מה שבא לי ופשוט להתאמן וזהו בלי לחשוב בלי תוכנית פשוט רציתי לעזוב את זה. לאחר תקופה של בלבולים פגשתי את מושון, השמן שכנע אותי לעשות חיטוב והיה מסביר איך הכל עובד יותר לעומק התחלתי ממש להתעניין בכל הנושא, השמן היה מפגיז אותי במחקרים כל לילה במייל ובאי סי קיו מפנה אותי למאמרים היתי מוצא את עצמי יושב שעות כל יום חוקר את כל הנושא של פיתוח גוף.
והחיטוב הראשון הרציני שלי עם השמן הלך מציון תוך 10 שבועות יצאו לי קוביות עליונות בבטן לא ירדתי בכוח והרגשתי מציון, החלטי שאני אעשה בחיטוב IF באותה התקופה היתי בצבא אז התסתדר יופי.
סימתי חיטוב על 82 ק"ג 10-11 אחוז שומן. בשבוע של הנטרלי עליתי ישר ל 88 (אוגר נוזלים כמו כל השמנים)
ועכשיו משקל בוקר הוא 95 ק"ג 15% שומן. מגיעה המון תודה לשמן שעזר לי 🙌
אני במסה מתחילת אוגוסט ועליתי יפה במשקלי עבודה.
עוד חודשיים אפתח לוג חיטוב ✌️

חחח שמח שבסוף חזרתה להתאמן וגם עכשיו אתה עם ידע ומקורות טובים יותר 😃
בהצלחה בחיטוב 😃

15% MY ASS. יש לך הפרדות בכל הגוף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית