הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hypertrophy specific training

מצב
השרשור נעול
8.3.09
אימון מס' -4
85%-80% מ- RM15

כל התרגילים:
סט- 1
חזרות -15

סקוואט
65

בנץ פרס
70

RDL
72.5

פרס
42.5

בנט אובר
60

צרפתית EZ (כל צד )
10

כפיפת מרפק במוט אולימפי
3.25 כל צד

בטן כנגד מכונה
40

הסקוואט הרגיש טוב היום, אופיר (DROP DEAD) עזר לי ותיקן אותי עכשיו הסקוואט מרגיש טוב ונראה טוב. היום ה -RDL היה סיוט החומצות חלב כל שניה צרחו שחרר את המוט, זה פשוט היה בלתי נסבל היה רגע שכמעט נשברתי. ככל הנראה אימון הבא אשאר על אותו משקל.
הבנץ זרם בקלילות, הכתף לא ממש הציקה היום אבל עדיין מרגיש קצת כאב לאחר הלחיצה שעובר אחרי כמה דקות. הבנט הלך קשה הפעם כנראה העלייה של 5 קילו היתה מוגזמת אימון הבאה אשאר על אותו משקל עד לאימון כשל. כמה שנהנתי בפרס לא רציתי שיגמר, בסיום התנוע עשיתי סוג של שראג חזק הרגשתי את הטרפזים מתפוצצים בקיצור חולה על התרגיל הזה.
סה"כ אימון טוב אך מתחיל להמאס עליי כבר 15 חזרות.

9.3.09

60 דקות רכיבה - ראשון - נס ציונה - רחובות - חזרה

10.3.09
אימון מס' -5
95%-90% מ- RM15

כל התרגילים:
סט- 1
חזרות -15

סקוואט
70

בנץ פרס
72.5

RDL
75

פרס
45

בנט אובר
60

צרפתית EZ (כל צד )
11.25

כפיפת מרפק במוט אולימפי
5כל צד

בטן כנגד מכונה
40

הפרס מתחיל להיות מורגש, אימון הבא 50 ק"ג ל -15 😵‍💫🥊
הרומני והדד ליפט הורגים לי את הזוקפים אני מגיע לבנט מותש כל פעם.
אימון מצויון הכתף לא הציקה היום בכלל. תודה ענקית לעמית, טראומיל עוזר פלאים 🤩

הכל סבבה רק תעלה את הפרס ב2.5 כל אימון ולא ב5, אתה תתקע צ'יק צ'ק בקצב כזה.

הכל סבבה רק תעלה את הפרס ב2.5 כל אימון ולא ב5, אתה תתקע צ'יק צ'ק בקצב כזה.

אימון הבא הוא אימון לכשל, המטרה שלי להיתקע. אם לא שמת לב עד עכשיו עליתי ב 2.5 פרט לרגליים שלפי הספר של HST אפשר לעלות כל אימון בין 2.5 ל 5 וזה לא משנה כמה אתה מעלה הכי חשוב להגיע למטרה שהצבת לעצמך בסוף כל בלוק.

אימון הבא הוא אימון לכשל, המטרה שלי להיתקע. אם לא שמת לב עד עכשיו עליתי ב 2.5 פרט לרגליים שלפי הספר של HST אפשר לעלות כל אימון בין 2.5 ל 5 וזה לא משנה כמה אתה מעלה הכי חשוב להגיע למטרה שהצבת לעצמך בסוף כל בלוק.
אה מגניב תן בראש 20 חזרות אם צריך

12.3.09
אימון מס' -6
אימון כשל - RM 15

כל התרגילים:
סט- 1

סקוואט
80
10 חזרות- טכניקה

בנץ פרס
80
- PR RM-17

RDL
85
10 חזרות (לא הגעתי לכשל)

פרס
50
RM-13

בנט אובר
70
RM-11

צרפתית EZ (כל צד )
15
RM -11

כפיפת מרפק במוט אולימפי
7.5כל צד
RM - 15

בטן כנגד מכונה
45
RM-20

סקוואט עבדתי על טכניקה, עדיין מוקדם להגיע לכשל בתרגיל שבו הטכניקה לא הכי טובה.
RDL החליק לי המוט והלך כל הסט, היתי צריך לתפוס משולב 😡
PR בבנץ' מבסוט 😃

פרס, כאבים בשכמה ובטרפז, השכמות שלי לא אהבו את התרגיל. מה עושים ? מה הסיבה לכאב? שוקל לחזור ללחיצה בדאמבלים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

ירידה משמעותית בכוח בבנט אובר, שיפרתי את הטכניקה וזה בא על חשבון המשקל.
חייב להחליף את הצרפתית במשהו, תרגיל משעמם תחת.
באתי עם הפלא לצלם את האימון ולא הטענתי אותו, אחרי החימום של הסקוואט נגמרה הסוללה, סרטונים יהיו כנראה באימון כשל הבא.

מישל ברצוני לשאול אותך משהו: אחרי שאתה מסיים את השבועיים הראשונים, אתה בודק את RM 10 שאיתם תתחיל את השבוע השני לפי השיא של-RM 15 החדש שהגעת אליו בתום השבועיים הראשונים, או שאתה פשוט בודק את הRM 15 המקוריים שלפיהם התחלת את התוכנית ואז מוצא האת RM 10 שתתחיל איתו?

מישל ברצוני לשאול אותך משהו: אחרי שאתה מסיים את השבועיים הראשונים, אתה בודק את RM 10 שאיתם תתחיל את השבוע השני לפי השיא של-RM 15 החדש שהגעת אליו בתום השבועיים הראשונים, או שאתה פשוט בודק את הRM 15 המקוריים שלפיהם התחלת את התוכנית ואז מוצא האת RM 10 שתתחיל איתו?

המשקלים שהיתבססתי עליהם היו לפי התוכנית הקודמת, הוספתי לכל המשקלים הקודמים עוד קצת ולפי זה אני עובד בתוכנית נוכחית.

בקישור הבא יש שיטה לחישוב משקלים:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=37357&postcount=5

אני לא עובד לפי השיטה, אני מציב לעצמי משקל מסיום שאני רוצה להגיע אליו ( משקל הגיוני)
ושואף בסוף כל בלוג לעשות את X החזרות עם X משקל. אם היתי מתבסס על הנוסחה היתי נתקע מזמן. אתה יכול לבדוק RM לפני תחילת התוכנית או שפשוט תציב לעצמך משקלים ריאלים שאתה רוצה להגיע אליהם בכל סוף מחזור.

14.3.09

לאפה עם כל התוספות פלוס צלחת עם צ'יפס ופלאפלים עם המון שומן "אכותי" 😃
בליצנ'ס בקניון זהב היה לא משהו 🤫

אחלה התקדמות כל הכבוד.

יש תמונות חדשות? כמה משקל? אחוז שומן היקפים?

14.3.09

לאפה עם כל התוספות פלוס צלחת עם צ'יפס ופלאפלים עם המון שומן "אכותי" 😃
בליצנ'ס בקניון זהב היה לא משהו 🤫

אוקיי, תודה על התשובה. ורק בשביל להבהיר, התחלתי כבר את הכונית ואני נמצא לקראת סוף השבוע השני. בנתיים התוצאות מדהימות מבחינת גדילה לפחות. עדיין לא הגעתי ליום שבו מגיעים לכשל ולכן אני עדיין לא יודע אם יש התקדמות גם בכוח.

אבל יש עדיין כמה סוגיות שלא ברורות לי כ"כ.

1. הבנתי לפי הלינק ששלחת שבשבוע של ה-15 חזרות חשוב לשמור על מנוחה שלא יותר מדקה וחצי. מצד שני הבנתי ממך שזמני המנוחה לא כ"כ קריטים. היום, למשל, לא הסתכלתי על השעון ונחתי לפי תחושה אישית בלבד. מצד אחד, אימון ראשון שאני לא מרגיש בחילה ( גרוע או טוב? 😣), מצד שני הרגשתי שיפור בכוח. תרגילים שבאימונים הקודמים היו לי יותר קשים מפאת מנוחה קצרה (שאני לא רגיל אליה בכלל) הלכו לי יותר בקלות. השאלה מה לעשות? לתת גג של דקה וחצי 2 דק', או שפשוט לנוח לפי תחושה אישית ( לפעמים באים אליי אנשים במכון לזיוני שכל ואני מוצא את עצמי נח 4 דק' למשל). האם זה בכלל משנה?

2.אני כרגע בטווח של ה-15. הלכתי לפי התוכנית שלך, אבל כבר פעמיים מתוך 4 האימונים שהיו לי עד עכשיו בתוכנית דילגתי על חזה עליון ( כאבים בכתף) וגם על תרגיל נוסף לגב בנוסף לבנט אובר שבו אני מבצע 2 סטים. האם למרות שדילגת על החזה עליון באימון ה-4, אפשר לבצע אותו באימון ה-5 כאשר המשקל שאני אשים יהיה 95 אחוז מהRM 15 כפי שאמורים לעשות מלכתחילה.

3. שאלה מפגרת: נניח ואני עושה יד אחורית ל15 חזרות ובחזרה ה-15 אני ממש בקושי בקושי מצליח לסיים את הסט, זה אומר שהגעתי לכשל? או שכשל זה כאשר את נעצר באמצע ולא מצליח בכלל לגמור את החזרה? כאמור , אני בסה"כ באימון ה-4 והגעתי כבר להרבה מצבים שאני מגיע ל14-15 חזרות בקושי רב. זה רע?

תודה מראש אחי על התשובות

נערך לאחרונה:
היקפים לא מודד, משקל מתחילת התוכנית עליתי 300 גרם 😣

תמונה הכי עדכנית זה מאימון של יום חמישי :

21297w5.jpg

החדר כבר מסודר ✌️

היקפים לא מודד, משקל מתחילת התוכנית עליתי 300 גרם 😣

תמונה הכי עדכנית זה מאימון של יום חמישי :

21297w5.jpg

החדר כבר מסודר ✌️

יפה יפה!

למה רק 300 ג'? לא הקפדת תזונה או שאתה פשוט עולה לאט?

אוקיי, תודה על התשובה. ורק בשביל להבהיר, התחלתי כבר את הכונית ואני נמצא לקראת סוף השבוע השני. בנתיים התוצאות מדהימות מבחינת גדילה לפחות. עדיין לא הגעתי ליום שבו מגיעים לכשל ולכן אני עדיין לא יודע אם יש התקדמות גם בכוח.

אבל יש עדיין כמה סוגיות שלא ברורות לי כ"כ.

1. הבנתי לפי הלינק ששלחת שבשבוע של ה-15 חזרות חשוב לשמור על מנוחה שלא יותר מדקה וחצי. מצד שני הבנתי ממך שזמני המנוחה לא כ"כ קריטים. היום, למשל, לא הסתכלתי על השעון ונחתי לפי תחושה אישית בלבד. מצד אחד, אימון ראשון שאני לא מרגיש בחילה ( גרוע או טוב? 😣), מצד שני הרגשתי שיפור בכוח. תרגילים שבאימונים הקודמים היו לי יותר קשים מפאת מנוחה קצרה (שאני לא רגיל אליה בכלל) הלכו לי יותר בקלות. השאלה מה לעשות? לתת גג של דקה וחצי 2 דק', או שפשוט לנוח לפי תחושה אישית ( לפעמים באים אליי אנשים במכון לזיוני שכל ואני מוצא את עצמי נח 4 דק' למשל). האם זה בכלל משנה?

2.אני כרגע בטווח של ה-15. הלכתי לפי התוכנית שלך, אבל כבר פעמיים מתוך 4 האימונים שהיו לי עד עכשיו בתוכנית דילגתי על חזה עליון ( כאבים בכתף) וגם על תרגיל נוסף לגב בנוסף לבנט אובר שבו אני מבצע 2 סטים. האם למרות שדילגת על החזה עליון באימון ה-4, אפשר לבצע אותו באימון ה-5 כאשר המשקל שאני אשים יהיה 95 אחוז מהRM 15 כפי שאמורים לעשות מלכתחילה.

3. שאלה מפגרת: נניח ואני עושה יד אחורית ל15 חזרות ובחזרה ה-15 אני ממש בקושי בקושי מצליח לסיים את הסט, זה אומר שהגעתי לכשל? או שכשל זה כאשר את נעצר באמצע ולא מצליח בכלל לגמור את החזרה? כאמור , אני בסה"כ באימון ה-4 והגעתי כבר להרבה מצבים שאני מגיע ל14-15 חזרות בקושי רב. זה רע?

תודה מראש אחי על התשובות

1. תנוח כמה שאתה צריך אבל לא צריך להגזים 3 דקות צריכים להספיק אלא אם כן אתה מרגיש מוכן לפני.
2. אם יש לך בנץ פרס בתוכנית אתה יכול לדלג על חזה עליון.
3. אם הצלחת לסיים את החזרה סימן שלא כשלת. ולהבא האימונים הראשונים אמורים להיות קלים.

יפה יפה!

למה רק 300 ג'? לא הקפדת תזונה או שאתה פשוט עולה לאט?

עברו רק שבועיים לא ציפיתי לאיזה 5 קילו, בשבילי כל חודש חצי קילו קילו יהיה מושלם.

ניסיתי לצלם את עצמי עכשיו ולא הלך טוב, אני אבקש ממשה שבאימון הבא שלנו יעשה לי כמה תמונות.

תמונה מעכשיו:
2ppd0rp.jpg

מצפה לתמונות הטובות יותר
בהצלחה מישל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית