הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hypertrophy specific training

מצב
השרשור נעול
15.3.09

בלוק מס' 2
אימון מס' -1
60%-70% מ-RM 10
הכל ל 10 חזרות

סקוואט
60
X3

בנץ'
75
X2

פנדלי ראו
60
2X

מילטרי
40
2X

מקבילים
משקל גוף
1X

כפיפת מרפק כנג מוט אלימפי כל צד
2.5
X2

בטן + מתיחות

הרגשתי מאוד לא טוב היום, קמתי עם כאבי בטן בחילות מטורפות הודתי מלא נוזלים בשירותים וכמובן שהאימון היה לא משהו.

17.3.09

בלוק מס' 2
אימון מס' -2
80%-70% מ-RM 10
הכל ל 10 חזרות

סקוואט
80
X1

דד- ליפט
80
2X

בנץ'
80
X2

פנדלי ראו
62.5
2X

מילטרי
45
2X

מקבילים בתוספת משקל
2.5
2X

כפיפת מרפק כנג מוט אלימפי כל צד
5
X2

בטן + מתיחות

שוב לא דחפתי את הברכיים בסקוואט, כל כך נראה פשוט בבית וכשאני מגיע למכון הכל הולך ומסתבך רבאק! אימון הבא לא מעלה משקל עד שאני עושה את זה טוב.
דד- ליפט היה מאוד קל רציתי לראות איפה אני עומד, זה לא תרגיל להרבה חזרות החומצות חלב מתחילות לשרוף וזה פוגע בטכניקה בטרוף. בפרס קצת הגזמתי והלכתי קדימה מדי זה נראה לי מוגזם אני אנסה לעלות סרטון בערב. הבנץ היה קליל נחתי רק דקה ונגשתי לסט השני לא היה סבלנות לנוח. הפנדלי ממש חדש לי, אני מעלה את המוט קצת עקום וכל חזרה מסדר את עצמי אבל אהבתי את התרגיל. אימון נחמד אבל לא הכי מרוצה, חייב לשפר את הסקוואט כבר מתחיל לעצבן אותי כבר, חודש שלם רק טכניקה אני מתחיל להתחרפן בסוף אני אהיה ליצן וזהו 🤡

אם סקוואט היה קל היית רואה הרבה אנשים שעושים אותו 🙄
מה הכוונה הלכת קדימה קצת בדדליפט?

אימון טוב 😃

סקוואט זה באמת בעיה.. אין אימון שאני לא שוכח משהו בטכניקה.
מעכשיו נראה לי אני יכתוב על דף את הטעויות שבד"כ אני עושה ויקרא לפני הסט:sarcastic:
לא יאומן כמה שאני מצער שלא עשיתי את התרגיל הזה מהיום הראשון שהתחלתי להתאמן:152on:

אם סקוואט היה קל היית רואה הרבה אנשים שעושים אותו 🙄
מה הכוונה הלכת קדימה קצת בדדליפט?

אימון טוב 😃

בפרס אני לוקח את המוט אחורה מדי בסוף התנועה, אחרי צפייה של כמה וכמה פעמיים בסרטון אני מביו יותר ויותר את הטעויות.
זאת פעם ראשונה שעשיתי דד ליפט בפרונציה בשתי כפות הידיים, בד"כ אני תמיד עושה משולב שזאת טעות הבנתי את זה רק מאוחר יותר שהתחלתי לעשות דד ליפט רומני.

הסקוואט לא כזה גרוע, יש היפ דרייב, 🤩 בסרטון אני רואה בברור שאני מכניס את הברכיים בכל חזרה, שחכתי לדחוף אותן החוצא. ראיתי את הסרטון היה מאוחר כבר כי זה רק סט אחד היום 😡

2 אימונים גרועים ברצף - זה מאוד משפיע על המצב רוח, כל היום אני עצבני רק בגלל זה בא לי לחזור למכון ולתקן 😡

אם זה עוזר לך אז כולנו באותה סירה. יש לי איזה חמש נקודות שאני מזכיר לעצמי כל סקוואט (ברכיים, גב, עקבים, נשימה, מבט) ובכל חזרה נתונה אני מצליח מקסימום להקפיד על שלוש. ככה זה. פעם זה היה אחד אולי בעתיד זה יהיה חמש. 😃

בנצרום ויש לי עוד נקודה שאני מנסה להקפיד עליה - לרדת לאט, אחרת אני מרפה את ההאמסטרינגס.

בנצרום ויש לי עוד נקודה שאני מנסה להקפיד עליה - לרדת לאט, אחרת אני מרפה את ההאמסטרינגס.

האמת שבמשקלים נמוכים גם אני מקפיד על זה. ברגע שהמשקל קצת יותר רציני אני כבר לא צריך לחשוב על זה כי אם אני ארפה אז אני אצנח לבור ולא אצא ממנו, זה בא אוטומט בתור מנגנון הגנה של הגוף כנראה.

האמת שבמשקלים נמוכים גם אני מקפיד על זה. ברגע שהמשקל קצת יותר רציני אני כבר לא צריך לחשוב על זה כי אם אני ארפה אז אני אצנח לבור ולא אצא ממנו, זה בא אוטומט בתור מנגנון הגנה של הגוף כנראה.
אני עדיין מפספס חזרות בגלל שאני מרפה לפעמים בירידה 😡

אופיר חאלס להתנחל על הראק 📢

שבוע טוב מישל, רציתי לשאול אותך שאלה אח שלי: בדיוק כמוך, נמאס לי מהצרפתית ( אוי המרפקים) ואני רוצה לעבור למקבילים.

סיימתי את הרוטינה של ה-15 חזרות בתרגיל לחיצה צרפתית עם RM \15 של 12.5 בכל צד של מוט w שמשקלו 8 קילו, כלומר 33 קילו סה"כ.

כעת אני רוצה להתחיל את השבועיים של ה10 חזרות עם מקבילים במקום צרפתית, אין לי מושג מה הRM10 שלי במקבילים... אני מניח שאת האימון הראשון אני אמור להתחיל עם משקל גוף, אבל איך לעלות משקלים בצורה כזאת שאני אגיע בסופו של דבר לrm 10 שלי ואף אשפר אותו?

שוע טוב, אי אפשר לדעת מה ה- RM 10 שלך בתרגיל שלא בדקת. תתחיל במשקל גוף ותוסיף את המשקל בהתאם. זאת אחת הסיבות שבריאן לא ממליץ להחליף תרגילים באמצע, אתה פשוט לא תדע אם שיפרת את ה10 RM שלך. תוסיף כל אימון 2.5 ותראה לפי היכולת אם היה ממש קל אז אימון הבא תוסיף 5 ובאימון כשל כוון גבוהה.

ד"א יש עוד תרגילים ליד אחורית חוץ מצרפתית, ראיתי מקודם שיש לך גם עבודה על חזה עליון אז אני מניח שיש לך בנץ, בנץ עם שיפוע חיובי, ולחיצת כתפיים זה מעל ומעבר מנסיון שלי עם תוכנית כזאת אתה לא תתאושש כמו שצריך מאימון לאימון. בכל מקרה אל תעבור את 6 סטים לשריר גדול.

פעם ראשונה שאני עורך ב-Vegas תוכנה מאוד נוחה וקלה.
חסרים בסרטון כמה חלקים, לא ערכתי כמו שצריך והסרטון נגמר באמצע.
שמתי לב לזה רק אחרי שהעלתי כבר 😣

אימון מ 17.3.09

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה אכן בהחלט מגזים עם הכניסה בפרס. תרגיע קצת ואתה שם.

העריכה הכי גרועה שראיתי בחיים שלי 😆

רק אני או שאתה לוקח את המוט בפרס יותר מדי אחורה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית