תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

מה אין פה חברה מתל אביב? גם אתה גר בבאר שבע?

אבל בא לו להגיד שהוא ילדה עם קוקיות מה כולכם ניהייתם האום לא מתים מקצת ירידות מתכשלים, תשאלו את מקרגור
קיצר אני בא לפיטנס לנד בראשון,תראה אותי תגיד לי שלום,קוראים לי סרגי
אכן גר בבש..אתה מתאמן פיטנס לנד בראשון? בטח אתה מכיר את
בן לוי חח

לא יכולתי לקרוא את כל ההודעות, ולכן לא אתייחס לכולם.

אני חושב שהמרחק בין טבעי למוזרק בפיתוח גוף גדול יותר מפאוורליפטינג, ואני חושב שהרבה מפתחי גוף טבעיים שלא רוצים להזריק לפעמים יעברו לפאוורליפטינג מהסיבה הזאת.

עם כל זאת, קשה לקבוע על אדם שהוא טבעי או לא רק מהמראה שלו. מה שכן, קצב התקדמות מאוד מהירה, או תקופה מאוד חלשה לעומת תקופות מאוד חזקות יכולות לעלות חשד מסוים.

באופן אישי אני חושב שזה מאוד חשוב לתפוס מוזרקים רמאים בתחרויות טבעיות, נטו כדי שהקהל שצופה לא יפול לשקר שאפשר להגיע להישגים טבעיים מסוימים כשהבן אדם על הבמה הוא לא טבעי.
זה מוליד הלקאה עצמית ובעיות נפשיות כשהמתאמן הממוצע לא מצליח להגיע למה שהוא חשב שטבעי.

בנוסף, אני בעד בדיקות סימום, כדי ליצור מצב שאנשים יבינו שאימונים טבעיים זה מוערך יותר, לתת במה לגיטימית למתאמנים טבעיים.
ברגע שהקהל מריע לגיבור האירוע, ואותו גיבור הוא מוזרק, אתה מעביר מסר לילדים ולאנשים שאם תזריק ותגיע לתוצאות שלו, אתה גיבור.

אני מעדיף מסר, אם תגיע לתוצאות הכי גבוהות, ותישאר נקי, אתה גיבור.

אבל זה נטו הדעה שלי, כל אחד יכול לחשוב אחרת.

אין לי באופן אישי דרך בטוחה לדעת אם מישהו מוזרק או לא, האנשים שאני מוכן להישבע שלא מוזרקים, זה אנשים שהם חברים אישיים שאני סומך עליהם, זה הכל.
ומי שנתפס, גם עליו אני יכול לומר בביטחון שמוזרק.

כל האחרים, יש את ה"אני מאמין" שלי, ותו לא.

אני חושב שהמרחק בין טבעי למוזרק בפיתוח גוף גדול יותר מפאוורליפטינג, ואני חושב שהרבה מפתחי גוף טבעיים שלא רוצים להזריק לפעמים יעברו לפאוורליפטינג מהסיבה הזאת.

עם כל זאת, קשה לקבוע על אדם שהוא טבעי או לא רק מהמראה שלו. מה שכן, קצב התקדמות מאוד מהירה, או תקופה מאוד חלשה לעומת תקופות מאוד חזקות יכולות לעלות חשד מסוים.

באופן אישי אני חושב שזה מאוד חשוב לתפוס מוזרקים רמאים בתחרויות טבעיות, נטו כדי שהקהל שצופה לא יפול לשקר שאפשר להגיע להישגים טבעיים מסוימים כשהבן אדם על הבמה הוא לא טבעי.
זה מוליד הלקאה עצמית ובעיות נפשיות כשהמתאמן הממוצע לא מצליח להגיע למה שהוא חשב שטבעי.

בנוסף, אני בעד בדיקות סימום, כדי ליצור מצב שאנשים יבינו שאימונים טבעיים זה מוערך יותר, לתת במה לגיטימית למתאמנים טבעיים.
ברגע שהקהל מריע לגיבור האירוע, ואותו גיבור הוא מוזרק, אתה מעביר מסר לילדים ולאנשים שאם תזריק ותגיע לתוצאות שלו, אתה גיבור.

אין לי באופן אישי דרך בטוחה לדעת אם מישהו מוזרק או לא, האנשים שאני מוכן להישבע שלא מוזרקים, זה אנשים שהם חברים אישיים שאני סומך עליהם, זה הכל.

מדוע תגובתך בדאבל

בדיוק, גם לבן אדם על חומרים לעלות 10קג שריר נקי בלי טיפה שומן (אם תכנס אצלו באינסטגרם תראה תמונה אחד ליד השניה של תחרות ב2017 73קג ותחרות השנה 83קג).

מצטער אבל אני מאוד מאוד מאוד סקפטי ובטוח ב99.9% שהבן אדם fake natty.
אם הגנים שלו באמת כאלה עילאיים והוא תופעת טבע אז מה הוא מחפש בתחרויות פח בארץ ? רב הסיכויים שהוא לא טבעי וזה הפייק שלו גם עם אנאבולים.
מצטער אחי אבל זה ממש לא אמין, ב2019 הבן אדם היה 73קג חטוב על הבמה, השנה הוא עלה 83, הבן אגם מתאמן שנים, את הnoobiey gains שלו הוא כבר עשה מזמן, לעלות 10קג של שריר נקי ככה זה לא טבעי במיוחד אחרי עשור של אימונים, ואם זה טבעי אז לבן אדם יש גנים של אליל יווני, לא חסרים משפרי ביצועים שלא ניתנים לגילוי וכמו שכבר סיכמתי הפוליגרף של WNBF סתם חארטה, אם אתה באמת רוצה לזייף אותו זה ממש לא בעיה.

עריכה:
המצב אפשרי בתנאי שהוא התאמן חצי כוח כל הזמן הזה ופתאום עכשיו החליט לתת 100% מה שאני בספק. וגם אז הסיכוי מאוד מאוד קלוש, מדובר על סיכוי של 1 למיליון.

עריכה 2:
פפטידים, designer drugs, HGH , ווריאציות חדשות של סארמים, יש המון חומרים שלא ניתנים לגילוי עדיין בבדיקות

עריכה 3:

גם לבן אדם שעל סטרואידים זה עלייה מטורפת סתם שיתן לך נקודת מבט עד כמה זה לא ריאלי.

היי אחי, כמה דברים.

1. הוא התחרה בחו״ל, פשוט היה צריך לזכות בכרטיס פרו פה בארץ קודם כל.

2. הבחור בשנתיים העלה קצת פחות מ10 ק״ג שריר, קשה? מאוד. בלתי אפשרי? לא בטוח.
אני מעלה בשנה בערך 3-3.5 ק״ג שריר נקי וזה עם מסה של מקסימום חצי שנה כל פעם ועוד חצי שנה חיטוב.

3. אני לא הסנגור שלו ובטח לא צריך לכסתח עליו, אני מכיר את הבחור, אמרתי את דעתי.
אני ממזמן הפסקתי לנסות להוכיח לאנשים על מי טבעי / לא טבעי… רוצה לחשוב שהוא לקח משהו? תפאדל.

בסופו של דבר הוא לא הראשון שעלה לתחרות עם מ.ג-גובה ביחס כזה על א.ש אפסי (1.84 על 80 ק״ג בערך)

בדיחה מה שהולך פה
אין פה באתר אף בודי בילדר ואף אחד שעושה סייקלים כמו בנאדם.
אה כי להריץ גרמים של חומרים זה נקרא לעשות סייקל כמו בן אדם ורק ככה מבינים מי יודע הכי טוב...
ורק אם הבן אדם שממליץ נראה כמו Cbum אז הוא יכול לייעץ על סייקלים ..
הבנתי אותך
תעלה תמונה שלך נראה תפיזיק
בישביל מה ? מה לעזאזל כל אחד מז**I תשכל השכל על תראה את הפיזיק שנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר
אין קשר לעזאזל בין אחד לשני, מה ניראלך כול אחד רוצה לקחת חומרים, להיות ענקי ולחיות על אחוז שומן נמון ? לא .
או שאפילו פשוט לחיות על אחוז שומן נמוך גם לא
נמאס שאתה מבקש מכל אחד תמונה כאילו איך שהוא נראה מראה עד כמה הוא מבין באמת ולא מדבר שטויות
ידע בלי תוצאות לא שווה כלום
אחד המשפטים הכי מפגרים שאפשר להגיד בשנת 2021.
מראה עד כמה אתה תקוע בעבר עם כל הבולשיט שהיה רץ פעם.
לא מוריד מהערך שלך כי אתה יודע יותר ממני זה בטוח אבל אתה כותב פה שטויות שהיו מאכילים את האנשים בשנות ה90/80 וכו'
יודע למה ? כי מבחינתך - תוצאות זה להיות באדי בילדר ענקי, חטוב ולא יודע מה עוד וזה ממש מפגר החשיבה הזאת עם כל הכבוד.
בן אדם יכול להיראות בסדר, מתאמן אבל לא משהו מוגזם ובריא עם יותר ידע ממך למרות שיש לך קושי לקבל את זה.

אה כי להריץ גרמים של חומרים זה נקרא לעשות סייקל כמו בן אדם ורק ככה מבינים מי יודע הכי טוב...
ורק אם הבן אדם שממליץ נראה כמו Cbum אז הוא יכול לייעץ על סייקלים ..
הבנתי אותך

בישביל מה ? מה לעזאזל כל אחד מז**I תשכל השכל על תראה את הפיזיק שנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר
אין קשר לעזאזל בין אחד לשני, מה ניראלך כול אחד רוצה לקחת חומרים, להיות ענקי ולחיות על אחוז שומן נמון ? לא .
או שאפילו פשוט לחיות על אחוז שומן נמוך גם לא
נמאס שאתה מבקש מכל אחד תמונה כאילו איך שהוא נראה מראה עד כמה הוא מבין באמת ולא מדבר שטויות

מראה עד כמה אתה תקוע בעבר עם כל הבולשיט שהיה רץ פעם.
לא מוריד מהערך שלך כי אתה יודע יותר ממני זה בטוח אבל אתה כותב פה שטויות שהיו מאכילים את האנשים בשנות ה90/80 וכו'
יודע למה ? כי מבחינתך - תוצאות זה להיות באדי בילדר ענקי, חטוב ולא יודע מה עוד וזה ממש מפגר החשיבה הזאת עם כל הכבוד.
בן אדם יכול להיראות בסדר, מתאמן אבל לא משהו מוגזם ובריא עם יותר ידע ממך למרות שיש לך קושי לקבל את זה.
סתם העניינתי מה אתה רוצה?

אתה שואל כל בן אדם שלח תמונה שלח תמונה
מנקודת המבט שלי אם אתה רואה שהוא לא נראה כמוך או קרוב לזה אז הוא לא מבין כלום
זה לא נכון,לפני שאתה מגיע למסקנות תחשוב,או תשאל,רציתי לראות את השייפ זה הכל.
לא רוצה שלא ישלח הוא לא חייב לי כלום
ותרגע אני רגוע היום וזה כיף

אתה שואל כל בן אדם שלח תמונה שלח תמונה
מנקודת המבט שלי אם אתה רואה שהוא לא נראה כמוך או קרוב לזה אז הוא לא מבין כלום
סרג זה איש יקר ואסתטיק נטורל הוא רוצה פשוט שכולם יהיו אסתטיקו כמוהו

אני לא חושב שזה אמירה מפגרת.
ידע בלי תוצאות שם סימן שאלה ענק על הידע של הבן אדם.
מה גם, שאם מעולם לא עשית 200 ק"ג סקוואט, לעולם לא תדע איך זה מרגיש, וזה חיסרון מסוים בידע.

אני לא חושב שזה אמירה מפגרת.
ידע בלי תוצאות שם סימן שאלה ענק על הידע של הבן אדם.
מה גם, שאם מעולם לא עשית 200 ק"ג סקוואט, לעולם לא תדע איך זה מרגיש, וזה חיסרון מסוים בידע.
בהקשר שהפוסט עליו - חומרים זה כן אמרה מפגרת. לגבי מאמן פאוורליפטינג, אני מסכים עם דעתך.
בהקשר של חומרים, מאיך שאני חושב שהוא חושב שנחשב לתוצאות זה אמרה מפגרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית