הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

אני מכיר אנשים שחיים עשור על טסט ונראים כמו בית שימוש ומנגד יש אנשים שעשו 2 סייקלים ויצאו לתחרות.

יש עניין של גנטיקה
תזונה
יכולת מנטלית
לעמוד ביעדים
וכו וכו וכו....

מה לעשות לא כל ילד בשכונת עוני גדל להיות מסי.... ולא כל ילד שגדל לאבא אלכוהוליסט גדל להיות רונלדו.
אתה מודע לזה שהוא מנסה למכור שהוא טבעי? איך יהיה מפלצת של 100 קילו?
בחור טבעי. ראיתי תמונות שלו
הוא טבעי וזה שאתה קנאי לא הופך אותו למשתמש

הוא טבעי וזה שאתה קנאי לא הופך אותו למשתמש

יכול לקרוא לי קנאי עד מחר, לא יעבוד לך. תמיד התירוץ זה ״גנטיקה יחידת סגולה״ ״הסוד שלי שאף אחד אחר בעולם לא גילה זה 10 שעות שינה והמון ברוקולי״ ובסוף כמובן ״אתה סתם מקנא״. אין לי סיבה לקנא במראה שלו, אתה לא יודע מי אני ואיך אני נראה, אני מדבר נטו מקצועי ואני לגמרי מפרגן לו שהוא נראה בן זונה, רק לא אוהב שמנסים למכור סיפורים. לא טבעי נקודה

אם היה לוקח סטרואידים היה בהרבה אבל בהרבה יותר שרירי וגדול ממנו.
יש לנו פה בקבוצה עוד בחור שהוא טבעי וגם מתחרה.
מעניין לראות תמונה שלו לפני שנתיים.
בטוח שגם הוא עלה משמעותי בשנתיים.
זה כל ההבדל בין האלופים לבין אדם הרגיל

חלאס להיות קנאים
בחור טבעי.

וכן ..... עם היה דופק סייקלים היום היה מפלצת ברמה של 100 קילו
סלח לי אבל אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות בן אדם שרוצה לעשות סייקלים ולהיות fake natty לא ילך ויריץ גרם של טסט וטרן.

ומנגד גם יכול להיות שזה השייפ שהוא הגיע אליה עם כל הסטרואידים שהוא יכל לדחוף מבלי שיעלו עליו מאיפה אתה יודע ? אז חאלס לדבר שטויות, אם אתה לא הרופא שלו ויש לך גישה למרקרים עקביים שלו לאורך השנים או שאתה הבן זוג שלן ויודע מה הוא מחזיק במקרר ובמגירה אז אל תזרוק דברים לאוויר.

דעתי הרווחה זה שהוא לא טבעי, זה לא מקנאה ולא נעליים אני מכיר אנשים עם שייפ פי עשר עליו הוא האחרון שאני אקנא בו.

גנים משחקים תפקיד אבל גנים לא נותנים לך לעלות 10קג של שריר נקי בשנתיים, אל תהיה פתי, ממך לא ציפיתי.

אם זו דעתך שהוא טבעי זו דעתך אבל אל תביא סיבות מהתחת (סלח לי על השפה) למה זה אפשרי שהוא טבעי.

נערך לאחרונה:
ואיך אני נראה
מתאר לעצמי
גנטיקה יחידת סגולה
בדיוק.
אם אתה ועוד 10 אנשים תעשו את אותה התוכנית במשך שנתיים .
כולם יגיעו לתוצאה שונה חביבי.

וזה בתנאי שבאמת יהיה לכולם כוח לבצע הכל כולל הכל ללא זליגות ימינה או שמאלה.
שלא נדבר על אלו שבכלל לא יצליחו לעמוד בתוכני ויעשו 70 אחוז בלחץ

גנים משחקים תפקיד אבל גנים לא נותנים לך לעלות 10קג של שריר נקי בשנתיים, אל תהיה פתי, ממך לא ציפיתי.

בלי להעליב אף אחד אבל שימו לב שתמיד האנשים שמצדדים בfake natty הם אנשים שבעצמם לא התקרבו לזה טבעי ולכן הם גם על חומרים. נקודה למחשבה.

בדיוק.
אם אתה ועוד 10 אנשים תעשו את אותה התוכנית במשך שנתיים .
כולם יגיעו לתוצאה שונה חביבי.

כולם יגיעו לתוצאה שונה, אף אחד לא יפרוץ את גבולות הגוף האנושי. במובן הזה אין יחידי סגולה

אז חאלס לדבר שטויות, אם אתה לא הרופא שלו ויש לך גישה למרקרים
אתה כן רופא שלו ???
חאלס מה נהיתה פה איזה אוטוריטה ???
בפוסט אחר אתה בכלל מצוטט ומדריך אנשים איך צריך להרגיש על 750 טסט ומתי זה מתחיל לעבוד !!!! אתה בכלל בחיים שלך לקחת 750 טסט בשבוע או 500 או 250 בכלל !!!!!
חאלס אתה ילד חמוד ומדבר יפה ונעים הליכות אבל איפה אתה ואיפה עולם הסייקלים ובודי בילדינג ????
כולה העלת 2 סרטונים מביכים ביוטיוב ומרגיש כמו דני קוגנביץ...
נותן לאנשים ייעוץ איך להיות בודי בילדר ואיך להיות סייקליסט ..
סבבה הבנו שאצה על trt מרופא
אבל אתה לא מבין כלום מחיים שלך
תתעורר!!!!
אתה שוקל 75 קילו ולא נראה כמו אחד שמתאמן !!!!
בדיחה מה שהולך פה
אין פה באתר אף בודי בילדר ואף אחד שעושה סייקלים כמו בנאדם.

נשארו פה ילדים שעשו סייקל וחצי ומייעצים ודנים אחד עם השני איך להיות מר ישראל ומי טבעי ומי לא טבעי

היועץ הכי גדול פה זה ילד שלא עשה סייקל בחיים וחוץ מטיפה ניסיון עם mk שמבחינתו זה שווה לgh בכלל וכמה חודשים על trtמרופא אין לו שום ניסיון וידע !

ששוקל 75 קילו נראה כמו אישה שמתאמנת כמה שנים ובטח עובד אם משקלים כמו אישה.

לא פלא שאין פה אנשים רציניים!!!
פשוט בדיחה.

מזלזלים בכולם
מלכלכים על כולם
אף אחד לא מבין
"צריך לעשות סייקלים של 250 טסט"

פשוט בדיחה

אני לא מעליב אף אחד ולא יורד לרמה נמוכה !

זה המציאות בשפה פשוטה וישרה בלי פוליטקלי קורקט !!!

אתה כן רופא שלו ???
בפוסט אחר אתה בכלל מצוטט ומדריך אנשים איך צריך להרגיש על 750 טסט ומתי זה מתחיל לעבוד !!!! אתה בכלל בחיים שלך לקחת 750 טסט בשבוע או 500 או 250 בכלל !!!!!
חאלס אתה ילד חמוד ומדבר יפה ונעים הליכות אבל איפה אתה ואיפה עולם הסייקלים ובודי בילדינג ????
תתעורר!!!!
בדיחה מה שהולך פה

נאמרו פה ילדים שעשו סייקל וחצי ומייעצים ודנים אחד עם השני איך להיות מר ישראל ומי טבעי ומי לא טבעי

היועץ הכי גדול פה זה ילד שלא עשה סייקל בחיים וחוץ מטיפה ניסיון עם mk שמבחינתו זה שווה לgh בכלל וכמה חודשים על trtמרופא אין לו שום ניסיון וידע !

פשוט בדיחה.

מזלזלים בכולם
מלכלכים על כולם
אף אחד לא מבין

פשוט בדיחה

חבר נראה לי שקצת עלה לך העצבים. לא מסכים איתך בנוגע לידע, בתור אחד שעוקב הרבה זמן בפורום הזה, יש לו המון ידע (עדכני) ולדעתי הוא תורם הרבה. לא לעניין לדעתי.

אתה כן רופא שלו ???
תתעורר!!!!
בדיחה מה שהולך פה

נשארו פה ילדים שעשו סייקל וחצי ומייעצים ודנים אחד עם השני איך להיות מר ישראל ומי טבעי ומי לא טבעי

פשוט בדיחה.

מזלזלים בכולם
מלכלכים על כולם
אף אחד לא מבין

פשוט בדיחה

סגור חבר אתה צודק ב100% אדון ״לא פוטוגני״ שיהיה שבוע טוב.

@Forest
אוי ואבוי
רשמת לי מוניטין שלילי
איך אני אמשיך לחיות ?
חבר נראה לי שקצת עלה לך העצבים. לא מסכים איתך בנוגע לידע, בתור אחד שעוקב הרבה זמן בפורום הזה, יש לו המון ידע (עדכני) ולדעתי הוא תורם הרבה. לא לעניין לדעתי.
90 אחוז קשקושים
לא מסוגל יותר לשמוע שטויות
סגור חבר אתה צודק ב100% אדון ״לא פוטוגני״ שיהיה שבוע טוב.
תדבר איתי עוד 5 שנים שיהיה לך טיפה טיפה מסת שריר . ושיהיה "לידע" שלך כביכול אסמכתא בצורה של השגים !!!

אתה כן רופא שלו ???
תתעורר!!!!
בדיחה מה שהולך פה

פשוט בדיחה.

מזלזלים בכולם
מלכלכים על כולם
אף אחד לא מבין

פשוט בדיחה

דבר אחרון, עם כל הניסיון שלך והעשורים שאתה על חומרים אני יודע פי עשר ממך, הכמות ימים וזמן שהעברתי במחקר וקריאה ולוגים והתייעצות עם מומחים, בילדרים ומה לא חצי מזה אין לך גם עם כל הניסיון שלך.
אפילו מנגנון פשוט של חלוקת זריקות והbenefit של זה אתה לא מבין.
איך משהו בגוף עובד בכלל, חוץ מ״ציר מושבת״ אין לך שום מילה אחרת בלקסיקון שמראה על איזושהי ידע חוץ מפרוטוקולים של 1985.

עצם זה שאתה יורד לרמת דיבור של ערס מהשכונה רק מוכיח את זה יותר.

I rest my case.
@Forest
אוי ואבוי
רשמת לי מוניטין שלילי
איך אני אמשיך לחיות ?

90 אחוז קשקושים

תדבר איתי עוד 5 שנים שיהיה לך טיפה טיפה מסת שריר . ושיהיה "לידע" שלך כביכול אסמכתא בצורה של השגים !!!
כנראה לא יקרה כי אני ילדה ששוקלת 75קג בלי טיפה של שריר.

כיביתי התראות לנושא הזה, עבר כל גבול טעם טוב.
שבוע טוב לכולם !

90 אחוז קשקושים

דיברתי על מתקפה אישית, לא לעניין לדעתי.

אני גם לא חושב שהוא צריך לעשות סייקלים של 750 בשביל להבין איך דברים עובדים. אתה מדור אחר. היום יש גישה למאגרי ידע שלא הייתה בתקופה שהיית בגילו. היה לי פעם ויכוח במכון עם איזה סבאל׳ה שעושה בדיוק כל מה שכותבים פה בפורום ובמאמרים לא לעשות, ואז אומר לי שאין חכם כבעל ניסיון. זה לא תמיד נכון.

אני גם לא מאמין שהבחור ההוא טבעי. על זה אני מסכים איתך:
יש עניין של גנטיקה
תזונה
יכולת מנטלית
לעמוד ביעדים
וכו וכו וכו....
אבל זה עדיין לא משכנע אותי לגבי המקרה הזה.

איך אני אוהב שכשיש מחלוקת מקצועית על נושאים במקום להציג ראיות לסתור ולהפריך את טענת הנגד או על מנת לבסס את שלך זה נגרר לקללות ותקיפות אד הומינם

אין פה אופציה של כסאות כתר פלסטיק,אז עובדים עם מה שיש.

דבר אחרון, עם כל הניסיון שלך והעשורים שאתה על חומרים אני יודע פי עשר ממך, הכמות ימים וזמן שהעברתי במחקר וקריאה ולוגים והתייעצות עם מומחים, בילדרים ומה לא חצי מזה אין לך גם עם כל הניסיון שלך.
אפילו מנגנון פשוט של חלוקת זריקות והbenefit של זה אתה לא מבין.
איך משהו בגוף עובד בכלל, חוץ מ״ציר מושבת״ אין לך שום מילה אחרת בלקסיקון שמראה על איזושהי ידע חוץ מפרוטוקולים של 1985.

עצם זה שאתה יורד לרמת דיבור של ערס מהשכונה רק מוכיח את זה יותר.

I rest my case.

כנראה לא יקרה כי אני ילדה ששוקלת 75קג בלי טיפה של שריר.

כיביתי התראות לנושא הזה, עבר כל גבול טעם טוב.
שבוע טוב לכולם !
מאיפה כל הידע על עולם הסייקלים?
אין פה אופציה של כסאות כתר פלסטיק,אז עובדים עם מה שיש.
תגיד להם שהוא טבעי
דיברתי על מתקפה אישית, לא לעניין לדעתי.

אני גם לא חושב שהוא צריך לעשות סייקלים של 750 בשביל להבין איך דברים עובדים. אתה מדור אחר. היום יש גישה למאגרי ידע שלא הייתה בתקופה שהיית בגילו. היה לי פעם ויכוח במכון עם איזה סבאל׳ה שעושה בדיוק כל מה שכותבים פה בפורום ובמאמרים לא לעשות, ואז אומר לי שאין חכם כבעל ניסיון. זה לא תמיד נכון.

אני גם לא מאמין שהבחור ההוא טבעי. על זה אני מסכים איתך:

אבל זה עדיין לא משכנע אותי לגבי המקרה הזה.
אז אל תשתכנע,הבחור טבעי אחי

טבעי כמוך יא עמי .
נו מעולה,הוא טבעי
@Forest
אוי ואבוי
רשמת לי מוניטין שלילי
איך אני אמשיך לחיות ?

90 אחוז קשקושים

עזוב זה התווכחות טיפשית עזוב אותם הם בשלהם,קשה להם להאמין שיש גנטיקות שמאפשרות להגיע ליעדים שבן אדם ממוצע לא יגיע,

איך אני אוהב שכשיש מחלוקת מקצועית על נושאים במקום להציג ראיות לסתור ולהפריך את טענת הנגד או על מנת לבסס את שלך זה נגרר לקללות ותקיפות אד הומינם

הכול גנטיקה עחייי אתה סתם שחיף קנאי ועלוב!11

הכול גנטיקה עחייי אתה סתם שחיף קנאי ועלוב!11
לא יודע מה איתך לא רואה מה לא טבעי בבחור, אבל זה כל כך לא מעניין. אנשים יאשימו כל אחד שהוא נראה כאילו הוא מתאמן בלקחת חומרים. זה עצוב

אולי כן, אולי לא. ממש לא משנה. יש חוקים וזה רק לא חוקי להיתפס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית