הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Anything is possible you just have to make it look like this

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
SS נתחיל כמו שצריך הפעם:

נתונים-
גיל -15.4
משקל-66
גובה-173-4

משקלי עבודה-
סקוואט HB 75
סומו דדליפט 90
פרס 42.5(ריסט מ52.5)
בנץ-70
פאוור קלין-35

אין מטרות המטרה היחידה שיש לי זה לנצל את המקסימום שאני יכול =]

• פותח/ת השרשור
אימון גרוע -סביר לא יודע מה קרה היום

סקוואט 82.5 5-4-3 לעלות משקל אימון הבא?
בנץ 5-5-4 62.5 ריסט היה בסדר הייתי עייף אחרי הסקוואט
פאוור קלין 42.5 3-3-3 הייתי מת כבר אחר הסקוואט והבנץ כנראה לא ישנתי טוב אתמול לא יקרה עוד פעם חח =]

מה זה ה-4-3 האלה? אתה נכשל לגמרי או שאתה מחליט שזהו?

• פותח/ת השרשור
מה זה ה-4-3 האלה? אתה נכשל לגמרי או שאתה מחליט שזהו?

מזה מחליט שזהו מה אני דפוק חח?בכל סט הספוטר היה מאחורי ובכל סט הגעתי ל5 חזרות ,החזרות שהוא עזר לא החשבתי אותם הבנתה?

• פותח/ת השרשור
כן לא הצלחתי לעלות אז הוא עזר שזה החזרות שלא החשבתי בעצם ומה אתה אומר לעלות משקל אימון הבא בסקוואט?ואיך המשקלים יחסית למשקל גוף להתחלה?

קודם כל ספוטר קיים כדי לעזור לך להיחלץ ממצב של כשל, לא כדי לעזור לך להשלים חמישיות. מתי שאתה מגיע לכשל הגעת לכשל, אתה לא ממשיך בסט.

לגבי מה לעשות ואיך להתקדם, תקרא את הספר או את המדריך בפורטל.

• פותח/ת השרשור
הא הבנתי תודה אחי ושאלתי רק איך המשקלים לא איך להתקדם =]

• פותח/ת השרשור
אימון מפחיד כמעט מתתי Oo

סקוואט 87.5 1X5 כשל כן אני יודע אבל פעם קודמת 82.5 הלך חלק בכל מקרה המוטות ביטחון הצילו אותי =]

איך זה כשל אם אתה כותב 1X5? הצלחת לעשות 5 חזרות לא? איפה הכשל?

• פותח/ת השרשור
אופס טעות שלי לא שמתי לב הגעתי על ההתחלה לכשל והפסקתי טעיתי במה שרשמתי צודק חח.

---------- התגובה התווספה 18-02-2011 ב 12:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-02-2011 ב 13:56 ----------

אין אימון עד ליום ראשון שאני יוכל להרשם למכון החדש למה היה סגור המתנס עצמו אתמול והיום גם =]

• פותח/ת השרשור
ואו הרבה זמן לא עדכנתי פה:

סקוואט 85PR 5-4-4 לא נחתי מספיק ?פעם הראשונה נחתי איזה 3 דקות ובאחרות לא יודע דקה וחצי כמה בערך לנוח?זה היה נראה לי הרבה זמן
בנץ 70 PR 5-3-2 פעם ראשונה הצלחתי להרים יותר מחזרה אחת בסט חח,ועוד אחרי שבועיים ללא חזה להישאר עם אותו משקל?
פאוור קלין 40 3-3-3-3-3 תירגלתי טכניקה חח עד שהבנתי איך לא להיעזר בידיים כמעט.

התחלת את התוכנית לפני 12 יום ואתה כבר מגיע לכשלים על ימין ועל שמאל?
עשית בכלל דילווד לפני שהתחלת להעלות?

בכל קמרה לגבי המנוחה... תנוח כמה שאתה רציך כדי לסיים את הסט הבא

• פותח/ת השרשור
התחלת את התוכנית לפני 12 יום ואתה כבר מגיע לכשלים על ימין ועל שמאל?
עשית בכלל דילווד לפני שהתחלת להעלות?

בכל קמרה לגבי המנוחה... תנוח כמה שאתה רציך כדי לסיים את הסט הבא

את התוכנית התחלתי לפני כמה חודשים אבל כל פעם הפסקתי מסיבות אחרות למשל המאמנים לא נתנו לי וזה עד שהגעתי למכון הזה ,בכל מקרה אני צריך לעשות ריסט עכשיו?או להמשיך ככה?תגיד את המשקלים להשאיר אותה דבר?בסקוואט יעני להישאר על 85 ולסגור פעם הבאה 5-5-5?ואותו דבר כלפי התרגילים האחרים.
אין כזה דבר 5-3-2.

5 חזרות סט ראשון 3 חזרות סט שני 2 חזרות סט שלישי מה אין דבר כזה?

לא יכול להיות שסט אחד הצלחת 5 וסט אחר רק 2, או שלא נחת או שהטכניקה שלך גרועה ולא קבועה או שילוב.

את התוכנית התחלתי לפני כמה חודשים אבל כל פעם הפסקתי מסיבות אחרות למשל המאמנים לא נתנו לי וזה עד שהגעתי למכון הזה ,בכל מקרה אני צריך לעשות ריסט עכשיו?או להמשיך ככה?תגיד את המשקלים להשאיר אותה דבר?בסקוואט יעני להישאר על 85 ולסגור פעם הבאה 5-5-5?ואותו דבר כלפי התרגילים האחרים.

5 חזרות סט ראשון 3 חזרות סט שני 2 חזרות סט שלישי מה אין דבר כזה?

תתחיל מלקרוא את הספר ולדעת איך לעשות את התכנית כמו שצריך. יש כאן לא מעט לוגים של "SS" שמה שהם מתארים לא קשור בכלל לתכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית