עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שכולם יסכימו עם ההגדרות הבאות: תרגילי בסיס = סקוואט, בנץ', דדליפט ופרס או סנאץ' וקלין & ג'רק או כולם יחד (קצת לא אנושי, אבל אני מניח שגם זה קיים). חתירה ו/או מתח יכולים להיות תרגיל מרכזי אם אין אפשרות/רצון/כוח ללמוד הרמות אולימפיות או אם אפילו סתם רוצים להשתפר במתח. גם במקרה כזה של רצון לשפר תרגיל ספציפי הוא עדיין "פחות מרכזי" משאר תרגילי הבסיס שמהווים מדד טוב יותר להתחזקות.
מתח ו פנדליי רואו תרגילים דיי בסיסיים הייתי אומר
ועם המשיכה העיקרתי שלי זה פולי עליון אז זה תרגיל עיקרי ?
😆
כן, כבר הבנו שהיית אומר את זה. זה יפה, בהתחשב בכך שאתה לא יודע להגדיר מה זה תרגיל בסיס.
אני לא יודע מה איתך
אבל מה שנפוץ בקרב המתאמנים זה בנצ' וכפיפות מרפקים
ובקרב המתאמנות בטן וקירוב/הרחקת ירך
זה תרגילים עיקריים ?
ברור שזה ניתן לפרשנות כזו או אחרת. אבל אני חושב שהנק' היא ברורה שמדובר בתרגילים היות ר שכיחים עבור אנשים שמבצעים את התוכניות האימון המפורטות בפורטל. 😛
אין טעם לדוש בסמנטיקה.
כל זה טוב ויפה, רק שאין דבר כזה חתירה של פנדליי.
אני אתן לך רמז. כשאתה חותר מהרצפה, אתה מאפשר קצת hip extension, שנותן תאוצה למשקל, כדי שהגב יוכל להמשיך את העבודה. ככה אתה מרים משקלים שלא היית מרים ב"עבודה נקייה" של הגב.
בוא נסגור ש סקוואט, דדליפט , בנץ פרס , לחיצה מעל הראש , ומשיכה מהירה. אלה תרגילי בסיס עיקריים.. אבל גם החתירה יכולה להכנס להגדרה של בסיס
אז המסמך דורש תיקון?
זה לא סמנטיקה
זה מהותי
טוב נו .. אם ריפטו אומר שזה תרגיל עזר אז אין ויכוח