הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bent Over Row cheating 130,150,170,190 kg

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
השאלה איפה הגבול ועם מה לעבוד לי אין תשובה
ה 130 סבבה
ה 150 גבולי
ה 170 כבר צ'יט
ה 190 בזיון

זה סתם היה ניסוי שעשיתי כדי להראות את התרגיל ואיך הצ'יט והאגו מתגברים על ההגיון הבריא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נראה לי שכולם יסכימו עם ההגדרות הבאות: תרגילי בסיס = סקוואט, בנץ', דדליפט ופרס או סנאץ' וקלין & ג'רק או כולם יחד (קצת לא אנושי, אבל אני מניח שגם זה קיים). חתירה ו/או מתח יכולים להיות תרגיל מרכזי אם אין אפשרות/רצון/כוח ללמוד הרמות אולימפיות או אם אפילו סתם רוצים להשתפר במתח. גם במקרה כזה של רצון לשפר תרגיל ספציפי הוא עדיין "פחות מרכזי" משאר תרגילי הבסיס שמהווים מדד טוב יותר להתחזקות.

ועם המשיכה העיקרתי שלי זה פולי עליון אז זה תרגיל עיקרי ?
😆

כן, כבר הבנו שהיית אומר את זה. זה יפה, בהתחשב בכך שאתה לא יודע להגדיר מה זה תרגיל בסיס.

כן, כבר הבנו שהיית אומר את זה. זה יפה, בהתחשב בכך שאתה לא יודע להגדיר מה זה תרגיל בסיס.

בוא נסגור ש סקוואט, דדליפט , בנץ פרס , לחיצה מעל הראש , ומשיכה מהירה. אלה תרגילי בסיס עיקריים.. אבל גם החתירה יכולה להכנס להגדרה של בסיס

אני לא יודע מה איתך
אבל מה שנפוץ בקרב המתאמנים זה בנצ' וכפיפות מרפקים
ובקרב המתאמנות בטן וקירוב/הרחקת ירך

זה תרגילים עיקריים ?

ברור שזה ניתן לפרשנות כזו או אחרת. אבל אני חושב שהנק' היא ברורה שמדובר בתרגילים היות ר שכיחים עבור אנשים שמבצעים את התוכניות האימון המפורטות בפורטל. 😛

אין טעם לדוש בסמנטיקה.

• פותח/ת השרשור
ברור שזה ניתן לפרשנות כזו או אחרת. אבל אני חושב שהנק' היא ברורה שמדובר בתרגילים היות ר שכיחים עבור אנשים שמבצעים את התוכניות האימון המפורטות בפורטל. 😛

אין טעם לדוש בסמנטיקה.

זה לא סמנטיקה
זה מהותי

כל זה טוב ויפה, רק שאין דבר כזה חתירה של פנדליי.

אני אתן לך רמז. כשאתה חותר מהרצפה, אתה מאפשר קצת hip extension, שנותן תאוצה למשקל, כדי שהגב יוכל להמשיך את העבודה. ככה אתה מרים משקלים שלא היית מרים ב"עבודה נקייה" של הגב.

אז המסמך דורש תיקון?

בוא נסגור ש סקוואט, דדליפט , בנץ פרס , לחיצה מעל הראש , ומשיכה מהירה. אלה תרגילי בסיס עיקריים.. אבל גם החתירה יכולה להכנס להגדרה של בסיס

אז יכולה או לא יכולה? מה ההגדרה של תרגיל בסיס?

אז המסמך דורש תיקון?

לא. לא כולם חייבים להסכים עם כל המאמרים שכתובים כאן.

זה לא סמנטיקה
זה מהותי

אוקיי, אז מהו תרגיל בסיסי?

האם זה תרגיל שתוכנית מסוימת מתבססת עליו - כמו לדוגמא - התוכנית הליניארית של ביל סטאר - שמתבססת על תרגיל הסקוואט (שהוא השכיח ביותר בתוכנית)?

• פותח/ת השרשור
יש לך את הביג 3 של ביל סטאר סקוואט/בנצ/פאוורקלין
יש לך את החלוקה של ריפטו ל5 ואת הפרק של תרגילי עזר

מעבר לזה זה שאלה של איזה ספורט אתה מתחרה, למשל משקולן התרגילים העיקריים שלו יהיו הנפה דחיקה וסקוואט
פאוורליפטר סקוואט/בנצ'/דדליפט ...

נצל"ש
כנראה היה צריך להיכנס לשאלות המפגרות אבל כבר אתם קרובים לנושא.

בחתירה במקרה ואין לי אפשרות להניח בכל חזרה על הרצפה, ניסיתי כל שיטה יצירתית שהצלחתי לחשוב עליה גם צלחות על הרצפה לא ממש עבד טוב כי הצלחות לא נשארות יציבות, האם עדיף כבר לבצע PC ?
התכנית היא לינארית בחיטוב (משקלים עדיין נמוכים)

• פותח/ת השרשור
כמעט תמיד עדיף לבצע PC (ואם הוא חלש להשלים קצת נפח עם מתח למשל)
אבל איך אתה יכול לבצע PC ולא BOR אם שתי ההרמות מהרצפה ?

צודק
שכחתי שגם PC מהרצפה :120ag:

אני מניח שאני ימשיך רגיל עד שאני יגיע לפלטות של ה 20 אך גם אז החימום יהיה לקוי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית