הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

היה צריך לקבל מוניטין שלילי על הבטיות שווא.

06/01/13
DL 200 5X5
BP 127.5 W/pause 127.5 4X5 1X4F

דדליפט לא היה הכי מהיר...
בנץ' כשל הסט האחרון חזרה אחרונה. התנתקו השכמות.

כל עוד נשארת בבית ולא יצאת עם חברים בגלל אימון סקוואט, הכל בסדר.
יש אישור להכשל.
הקרבה1.

לא ציינת שחלק מהחזרות בבנץ' נפסלו.
השופט בן זונה

סתם, 3>

--------------------------------------

ארבעת הסטים הראשונים היו באחיזה רגילה (לא הוק גריפ),
בסט האחרון חזרה שנייה עד אחרונה אחיזה משולבת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואלה הבעלים של החד"כ שלי בקושי 100 קילו נותן לי להניח על הרצפה, אתה פשוט זורק אותם(בסוף) אני מקנא...

גם אצלנו זה היה ככה, עד שהם הבינו שאי אפשר לעצור אותנו. גם מגנזיום ניסו למנוע מאיתנו, בסניפים אחרים אסרו על שימוש, אצלנו הכי הארדקור.

בני ננותתת! איך שיכנעתם אותם?
אצלי הבני זונות לא נותנים לי לזרוק את המוט בדדליפט, וזה מחרפן אותי להוריד אותו לאט..
אגב, אם אתה מחפש סייבר סקס, Bar Dahan היא הכתובת. 👉👌

במכון הקודם שלי כל דדליפט העירו לי , כל דדליפט המשכתי לזרוק בשלב מסויים כבר הם מתרגלים כי הם מבינים שלא משנה מה יגידו אתה תמשיך

בעזהי"ת

במכון הקודם שלי כל דדליפט העירו לי , כל דדליפט המשכתי לזרוק בשלב מסויים כבר הם מתרגלים כי הם מבינים שלא משנה מה יגידו אתה תמשיך

יהיה מעניין לארגן תוכנית ריאליטי חדשה, במהלכה אחד מגיע ומבצע סינגל דדליפט כבד, שבסיומו הוא עוד משחרר בנונשלנטיות את המוט מגובה המותניים, והאחרים בינתיים מצלמים, ובפס קול מלא כמובן, את התגובות של הסובבים ושל צוות חדר הכושר...

🚬🤪🚬

בעזהי"ת

יהיה מעניין לארגן תוכנית ריאליטי חדשה, במהלכה אחד מגיע ומבצע סינגל דדליפט כבד, שבסיומו הוא עוד משחרר בנונשלנטיות את המוט מגובה המותניים, והאחרים בינתיים מצלמים, ובפס קול מלא כמובן, את התגובות של הסובבים ושל צוות חדר הכושר...

🚬🤪🚬
חחח במכון העכשיוי שאני מתאמן בו אני גם המדריך ככה שאין לי יותר מידי בעיות .. להפך דיי מפרגנים שם אז זה טוב

זה כבר דיי ברגיל שאני זורק את הדדליפט הכבד מגובה עמידה על הריצפה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית