הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
SQUAT 4X5 55KG, 65KG, 82.5KG, 82.5KG

PRESS 4X5 35KG, 40KG, 47.5KG, 55KG

DEADLIFT 4X5 87.5KG, 107.5KG, 125KG, 140KG

לא עשיתי אירובי - הייתי גמור והחסרתי אימון אחרי שבוע מעייף וקשה.

בעצתו של הספוג האימון היום התרכז בסינגלים

SQUAT 4X5,1X1 55KG, 65KG, 82.5KG, 97.5KG, 120KG - עלה בגריינד ומלחמה אבל עלה.

Bench 3X5,1X1 50KG, 62.5KG, 75KG, 105KG - נכשלתי בחזרה ה-2, לא היה לי כוח יותר למרות שנחתי הרבה זמן לפני הסט.

Chin ups 3x1 40KG

SQUAT 4X5 55KG, 65KG, 82.5KG, 82.5KG

PRESS 4X5 35KG, 40KG, 47.5KG, 55KG

DEADLIFT 4X5 87.5KG, 107.5KG, 125KG, 140KG

אינטרוולים - 3 דק' חימום+20 דק' אינטרוולים שכוללים ספרינט של דקה על 12 קמ"ש ו-2 דק' מנוחה על 5 קמ"ש+ספרינט של דקה על 14 קמ"ש+ 3 דק' cool down.

יש לי כמה שאלות ( לא עקבתי ממש)

כמה זמן אתה בחיטוב וכמה ירדת ?
אתה בחיטוב "רגיל" או דל פחמימה ?
איך הסתדרת עם ה 5X5 בחיטוב, הצלחת להתקדם קצת או שנחלשת ?

תביאו סכין ותמרחו אותי על פרוסה - זה היה אימון רע וכבד ותשוש מהרגיל

Squat 5X5 55KG, 65KG, 80KG, 97.5KG, 110KG - אחרי 2 חזרות כבר הרגשתי מת ומשקל טון, אפילו לא ניסיתי ת'המשך

Bench 5X5 50KG, 60KG, 75KG, 85KG, 95KG - עשיתי חזרה וזהו, כל האוויר יצא לי.

Chin Ups 3X5 20KG

אינטרוולים - 3 דק' חימום+20 דק' אינטרוולים שכוללים ספרינט של דקה על 12 קמ"ש ו-2 דק' מנוחה על 5 קמ"ש+ספרינט של דקה על 13 קמ"ש+ 3 דק' Cool Down

יש לי כמה שאלות ( לא עקבתי ממש)

כמה זמן אתה בחיטוב וכמה ירדת ?
אתה בחיטוב "רגיל" או דל פחמימה ?
איך הסתדרת עם ה 5X5 בחיטוב, הצלחת להתקדם קצת או שנחלשת ?

ירדתי 5KG ב-4 חודשים(אל תשאל... כל מיני תקופות שבהן לא יכולתי להשלים אימוני אירובי כמו שצריך, אימונים לא הסתדרו עם עבודה, חו"ל מילואים וכו')
אתה מתכוון לליניארית או לטקסס ? שתיהן תכניות 5X5 כאלו...

חבר, אתה 'קצת' תקוע. אם אתה לא מרגיש את זה, תקרא ברצף את העדכונים מהעמוד האחרון, בשילוב התגובה האחרונה שלך לגבי הירידה ביחס לזמן.

תירוצים ואילוצים זה סבבה והכל (אלה החיים ואנחנו לא ספורטאים תחרותיים שזה מה שהם עושים בחיים), ועדיין - מה אתה מתכוון לעשות בעניין?

חבר, אתה 'קצת' תקוע. אם אתה לא מרגיש את זה, תקרא ברצף את העדכונים מהעמוד האחרון, בשילוב התגובה האחרונה שלך לגבי הירידה ביחס לזמן.

תירוצים ואילוצים זה סבבה והכל (אלה החיים ואנחנו לא ספורטאים תחרותיים שזה מה שהם עושים בחיים), ועדיין - מה אתה מתכוון לעשות בעניין?

או לרדת ל-2 אימונים אנאירובי בשבוע ו-3 ימי אירובי על מנת לשמר את מסת השריר או להחליף תכנית ל-5/3/1

או לרדת ל-2 אימונים אנאירובי בשבוע ו-3 ימי אירובי על מנת לשמר את מסת השריר או להחליף תכנית ל-5/3/1
אני בחרתי את אופציה א'
אבל אני חושב שאם אתה 'בסדר' עם המצב הנוכחי, תחזור למאזן נייטראלי. תעביר את החורף בצורה טובה ותתחיל בפברואר/מרץ חיטוב קיץ

אני בחרתי את אופציה א'
אבל אני חושב שאם אתה 'בסדר' עם המצב הנוכחי, תחזור למאזן נייטראלי. תעביר את החורף בצורה טובה ותתחיל בפברואר/מרץ חיטוב קיץ

קרה בחיטוב-מסה-חיטוב לא רוצה להגיע למצב הזה שוב.

בחיטוב הראשון הייתי על הפנים אחרי 7 חודשים של חיטוב כשהגעתי למשקל של 75kg ועדיין לא קיבלתי תוצאה שרציתי. אמרתי לעצמי נעשה מסה - העליתי במשקל, נהפכתי לממש ענק והמצב היה ממש בלתי נסבל מהגודל.

התחלתי שוב חיטוב ואני לא מתכוון להפסיק באמצע בגלל האין ברירה של הפעם הקודמת. הפעם הולך עד הסוף בכל הכוח.

תביאו סכין ותמרחו אותי על פרוסה - זה היה אימון רע וכבד ותשוש מהרגיל

Squat 5X5 55KG, 65KG, 80KG, 97.5KG, 110KG - אחרי 2 חזרות כבר הרגשתי מת ומשקל טון, אפילו לא ניסיתי ת'המשך

Bench 5X5 50KG, 60KG, 75KG, 85KG, 95KG - עשיתי חזרה וזהו, כל האוויר יצא לי.

Chin Ups 3X5 20KG

אינטרוולים - 3 דק' חימום+20 דק' אינטרוולים שכוללים ספרינט של דקה על 12 קמ"ש ו-2 דק' מנוחה על 5 קמ"ש+ספרינט של דקה על 13 קמ"ש+ 3 דק' Cool Down

ירדתי 5KG ב-4 חודשים(אל תשאל... כל מיני תקופות שבהן לא יכולתי להשלים אימוני אירובי כמו שצריך, אימונים לא הסתדרו עם עבודה, חו"ל מילואים וכו')
אתה מתכוון לליניארית או לטקסס ? שתיהן תכניות 5X5 כאלו...
מתכוון ללינארית ( התכנית הנוכחית שלך, כן ? )

אולי תצא לשבועיים ניטראלי? קשה לגוף לסחוב דפיציט קלורי לאורך זמן.

ובכל מקרה, תבדוק את התזונה שלך מבחינה איכותית ולא רק כמותית.

אולי תצא לשבועיים ניטראלי? קשה לגוף לסחוב דפיציט קלורי לאורך זמן.

ובכל מקרה, תבדוק את התזונה שלך מבחינה איכותית ולא רק כמותית.

ניסיתי את זה בחיטוב שעבר - לא ממש עזר לי.

מה לגבי התפריט שלך? אתה שומר על איזון נכון? מכניס אוכל ממקורות 'איכותיים' יחסית?

אם כל זה נכון, שווה לשקול שינוי בתוכנית האימון. אין טעם 'לסחוב' בכוח תוכנית שמבוססת על כשלים ופשוט לתת למשקלים להידרדר עד שתחליט שאתה חטוב מספיק.

אהלן חברים

אז אחרי שלא התאמנתי חודשיים וחצי, היום חזרתי להתאמן ועשיתי הרצה מחדש אחרי שעשיתי מנוי לשנה.

כמובן שהרגשתי נכה וחלש ולמען האמת בסט עבודה השני של הסקוואט מתחתי את ההאמסטרינגס(ועדיין השלמתי 3X5 למרות זאת)

A1:

Squat 3X5 60KG
Bench 3X5 60KG
Chin ups 3X10 BW - 1X10, 2X6
Triceps Extension 2X10 18KG(אעביר זאת ליום אחר אבל עדיין עשיתי את התרגיל)

על אירובי ויתרתי בגלל המתיחה והכאבים

אשמח אם מישהו ירצה לתת דגשים על התכנית שרשמתי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית