- פותח/ת השרשור
כמה % שומן אתה?
לא יודע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה % שומן אתה?
נראה לי שאתה מבזבז את זמנך על חיטוב סרק..לא יודע
הייתי מנסה את 5-3-1, 2 סבבים ואתה מסייםזאת הבעיה - שאני לא מוצא!
אם יש'ך רעיונות בכיף שאשמח לשמוע.
הייתי מנסה את 5-3-1, 2 סבבים ואתה מסיים
יש לי כמה שאלות ( לא עקבתי ממש)
כמה זמן אתה בחיטוב וכמה ירדת ?
אתה בחיטוב "רגיל" או דל פחמימה ?
איך הסתדרת עם ה 5X5 בחיטוב, הצלחת להתקדם קצת או שנחלשת ?
חבר, אתה 'קצת' תקוע. אם אתה לא מרגיש את זה, תקרא ברצף את העדכונים מהעמוד האחרון, בשילוב התגובה האחרונה שלך לגבי הירידה ביחס לזמן.
תירוצים ואילוצים זה סבבה והכל (אלה החיים ואנחנו לא ספורטאים תחרותיים שזה מה שהם עושים בחיים), ועדיין - מה אתה מתכוון לעשות בעניין?
אני בחרתי את אופציה א'או לרדת ל-2 אימונים אנאירובי בשבוע ו-3 ימי אירובי על מנת לשמר את מסת השריר או להחליף תכנית ל-5/3/1
אני בחרתי את אופציה א'
אבל אני חושב שאם אתה 'בסדר' עם המצב הנוכחי, תחזור למאזן נייטראלי. תעביר את החורף בצורה טובה ותתחיל בפברואר/מרץ חיטוב קיץ
מתכוון ללינארית ( התכנית הנוכחית שלך, כן ? )תביאו סכין ותמרחו אותי על פרוסה - זה היה אימון רע וכבד ותשוש מהרגיל
Squat 5X5 55KG, 65KG, 80KG, 97.5KG, 110KG - אחרי 2 חזרות כבר הרגשתי מת ומשקל טון, אפילו לא ניסיתי ת'המשך
Bench 5X5 50KG, 60KG, 75KG, 85KG, 95KG - עשיתי חזרה וזהו, כל האוויר יצא לי.
Chin Ups 3X5 20KG
אינטרוולים - 3 דק' חימום+20 דק' אינטרוולים שכוללים ספרינט של דקה על 12 קמ"ש ו-2 דק' מנוחה על 5 קמ"ש+ספרינט של דקה על 13 קמ"ש+ 3 דק' Cool Down
ירדתי 5KG ב-4 חודשים(אל תשאל... כל מיני תקופות שבהן לא יכולתי להשלים אימוני אירובי כמו שצריך, אימונים לא הסתדרו עם עבודה, חו"ל מילואים וכו')
אתה מתכוון לליניארית או לטקסס ? שתיהן תכניות 5X5 כאלו...
מתכוון ללינארית ( התכנית הנוכחית שלך, כן ? )
אולי תצא לשבועיים ניטראלי? קשה לגוף לסחוב דפיציט קלורי לאורך זמן.
ובכל מקרה, תבדוק את התזונה שלך מבחינה איכותית ולא רק כמותית.