זה נדרש..אני שבע רצון מה"גודל" שלי, לא חושב שאני צריך יותר מזה.
אבל אני נוטה להסכים עם @JAY_CUTLER ,עדיף לך לצאת למסה נקייה וככה תתקדם יותר מהר למטרה שלך.
אבל אם אתה מרוצה,אז כולנו מרוצים 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נדרש..אני שבע רצון מה"גודל" שלי, לא חושב שאני צריך יותר מזה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתפסת חזק על הממים הא?זה נדרש..
אבל אני נוטה להסכים עם @JAY_CUTLER ,עדיף לך לצאת למסה נקייה וככה תתקדם יותר מהר למטרה שלך.
אבל אם אתה מרוצה,אז כולנו מרוצים 😃
צפה בקובץ המצורף 15418
זה היה הרמה להנחתה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתפסת חזק על הממים הא?
למה שלא תעבור לדל פחמימה?
הבנתי אותך, מה עם יציאה לנייטרלי לשבועיים בערך?
אז אולי כדאי לשנות את המתכונת? להוריד תרגילים או לעשות פיצול גדול יותר? לעשות אירובי שונה? לעשות אולי אירובי לא במכון?לא חושב שיעזור, אני אגיד לך מה הבעיות העיקריות שלי.
עצם זה שאני בחיטוב כבר כמעט 7 חודשים(זה הרבה זמן לבנאדם להיות בחיטוב לכל הדעות) דיי מעיק עליי.
כמו כן נשבר לי כבר מאירובי, אין לי כוח יותר(בעיקר נפשי) ובעיקר כשהאימון האנאירובי שלי מגיע כמעט לשעתיים זה מוציא לך את החשק לעשות עוד חצי שעה אימון אירובי, ולהגיע למצב שאתה מבלה כמעט 3 שעות בחדר כושר.
אז אולי כדאי לשנות את המתכונת? להוריד תרגילים או לעשות פיצול גדול יותר? לעשות אירובי שונה? לעשות אולי אירובי לא במכון?
ואולי אם תצא מהחיטוב לשבוע או שבועיים ותתפנק קצת עם מאכלים שלא אכלת הרבה זמן יעזור לך ויעניק לך כוחות מחודשים..
חבל סתם לסבול ולא למצוא לזה פתרון וב זמנית לא להתקדם
אני בעבר גם הייתי שמן (30 קילו יותר ובסוף החיטוב הגעתי ל 10א.ש) המשקלים לא ישתפרו לך בזמן חיטוב, כדי לעלות במשקלי עבודה אתה צריך להיות במאזן חיובי. אני מכיר את התסביכים האלו שאם אני יאכל יותר אני אשמין.
כמה טיפים שעוזרים לי אישית: שישי בערב ארוחת שחיתות מכל הבא ליד, מהקינוחים אני מקציב לעצמי 1.
תשנה את האימון שלך לfbw ו3 פעמים בשבוע
צא לנייטרלי לשבועיים לפחות!!! ותשתדל לגוון בתפריט הזה בכל המאכלים שמנעת מעצמך בזמן החיטוב, חילוף החומרים שלך ירד ואני הגעתי למצב בחיטוב שהt3 שלי נמוך בטירוף בגלל ההגזמה בחיטוב, אני די בטוח שאתה שם.
לדעתי אתה צריך לעשות מסה קצרה עם ss לפחות עד סוף אפריל, אם תשמור על מאזן קלורי חיובי קטן של כ250-300 מעל הנייטרלי אתה תגיע לקיץ ותיראה הרבה יותר טוב.. תיכנס לחיטוב בתחילת מאי וזה בדיוק הזמן שתצטרך כדי להוריד 2-3 קילו נוספים.
שבועיים ניטרלי יעזרו לך מאוד במצב שאתה תקוע בו
2 פלטות בקרוב..Squat Tecnique 3X5 65KG - שיפור של 2.5KG
2 פלטות בקרוב..