הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג שמגהק ושבע

הלוג שמגהק ושבע

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אני שבע רצון מה"גודל" שלי, לא חושב שאני צריך יותר מזה.
זה נדרש..
אבל אני נוטה להסכים עם @JAY_CUTLER ,עדיף לך לצאת למסה נקייה וככה תתקדם יותר מהר למטרה שלך.
אבל אם אתה מרוצה,אז כולנו מרוצים 😃
MyGeniousMeme62666111.png

A3(שימור משקלים):
Squat Tecnique 3X5 62.5KG - החלטתי לסיים עם הטכניקה, אין שיפור
Leg Press 3X8 262KG - אין שיפור(עושה את כל הפלטות במכשיר)
Bench Press Technique 3X6 85KG - החלטתי לעשות משהו חדש כדי לעלות במשקלים בעצתו של אחד המתאמנים-ילד רוסי בן 19 שיש לו גנטיקה מדהימה, להעלות את המשקל מ-75KG ל-85KG ושאני אעבוד לבד עם המשקל רק בירידה(כיווץ קונצנטרי?) ובעלייה(כיווץ אקסצנטרי) הספוטר עוזר לי ומרים את המוט.
Chin Ups 3X6 21.25KG - אין שיפור
Triceps Extentions 2X10 37.5KG - אין שיפור
Barbell Curls 2X10 40KG - אין שיפור, וכשל בחזרה אחרונה בסט האחרון
Abs Excercise 2X10 77.5KG - אין שיפור

A1: הגעתי חולה להתאמן+רגישות בהאמסטרינג
Squat Tecnique 3X5 62.5KG - אין שיפור
Leg Press 3X8 262KG - אין שיפור, ובחלק מהסטים הורדתי טיפה משקל
Bench Press Technique 3X6 85KG - ניסיתי היום פעם ראשונה לעשות 80KG ולא הצלחתי לבד
Chin Ups 3X6 21.25KG - אין שיפור, עבדתי עם פלטה של 15KG
Triceps Extentions 2X10 37.5KG - אין שיפור, הורדתי ל-30KG
Barbell Curls 2X10 40KG - אין שיפור, הורדתי ל-30KG
Abs Excercise 2X10 77.5KG - אין שיפור

נשארתי על אותו משקל משבוע שעבר: 69.7KG

למה שלא תעבור לדל פחמימה?

עצם זה שאני בחיטוב גם ככה גורם לי להיות כל הזמן עייף ומותש, אם אני לא אוכל פחמימות(ברמה המקובלת כמובן) אני אתחרפן.

הבנתי אותך, מה עם יציאה לנייטרלי לשבועיים בערך?

לא חושב שיעזור, אני אגיד לך מה הבעיות העיקריות שלי.

עצם זה שאני בחיטוב כבר כמעט 7 חודשים(זה הרבה זמן לבנאדם להיות בחיטוב לכל הדעות) דיי מעיק עליי.

כמו כן נשבר לי כבר מאירובי, אין לי כוח יותר(בעיקר נפשי) ובעיקר כשהאימון האנאירובי שלי מגיע כמעט לשעתיים זה מוציא לך את החשק לעשות עוד חצי שעה אימון אירובי, ולהגיע למצב שאתה מבלה כמעט 3 שעות בחדר כושר.

לא חושב שיעזור, אני אגיד לך מה הבעיות העיקריות שלי.

עצם זה שאני בחיטוב כבר כמעט 7 חודשים(זה הרבה זמן לבנאדם להיות בחיטוב לכל הדעות) דיי מעיק עליי.

כמו כן נשבר לי כבר מאירובי, אין לי כוח יותר(בעיקר נפשי) ובעיקר כשהאימון האנאירובי שלי מגיע כמעט לשעתיים זה מוציא לך את החשק לעשות עוד חצי שעה אימון אירובי, ולהגיע למצב שאתה מבלה כמעט 3 שעות בחדר כושר.
אז אולי כדאי לשנות את המתכונת? להוריד תרגילים או לעשות פיצול גדול יותר? לעשות אירובי שונה? לעשות אולי אירובי לא במכון?
ואולי אם תצא מהחיטוב לשבוע או שבועיים ותתפנק קצת עם מאכלים שלא אכלת הרבה זמן יעזור לך ויעניק לך כוחות מחודשים..
חבל סתם לסבול ולא למצוא לזה פתרון וב זמנית לא להתקדם

אז אולי כדאי לשנות את המתכונת? להוריד תרגילים או לעשות פיצול גדול יותר? לעשות אירובי שונה? לעשות אולי אירובי לא במכון?
ואולי אם תצא מהחיטוב לשבוע או שבועיים ותתפנק קצת עם מאכלים שלא אכלת הרבה זמן יעזור לך ויעניק לך כוחות מחודשים..
חבל סתם לסבול ולא למצוא לזה פתרון וב זמנית לא להתקדם

אני עושה A1, A2, A3 כשב-A1 אני משפר משקלים וב-A3 אני משמר אותם.

מבחינת אירובי עד היום הייתי עושה ריצה על הליכון כדי לבנות ולשפר משמעותית את סיבולת לב הריאה שלי, הגעתי למצב שאני רץ 25 דק' רצוף

ולאחר מכן התחלתי לעשות אינטרוולים על אליפטיקל(כי לצערי אי אפשר לעשות על ההליכון מכל מיני סיבות).

כרגע עצם זה שאני בחיטוב מצד אחד ולא מצליח לעלות במשקלים בתרגילים הגדולים מתסכלת אותי יותר, בעיקר בבנץ'(למרות שהוסבר לי שזה בהחלט הגיוני שאני תקוע בגלל שאני בחיטוב)

אני בעבר גם הייתי שמן (30 קילו יותר ובסוף החיטוב הגעתי ל 10א.ש) המשקלים לא ישתפרו לך בזמן חיטוב, כדי לעלות במשקלי עבודה אתה צריך להיות במאזן חיובי. אני מכיר את התסביכים האלו שאם אני יאכל יותר אני אשמין.
כמה טיפים שעוזרים לי אישית: שישי בערב ארוחת שחיתות מכל הבא ליד, מהקינוחים אני מקציב לעצמי 1.
תשנה את האימון שלך לfbw ו3 פעמים בשבוע
צא לנייטרלי לשבועיים לפחות!!! ותשתדל לגוון בתפריט הזה בכל המאכלים שמנעת מעצמך בזמן החיטוב, חילוף החומרים שלך ירד ואני הגעתי למצב בחיטוב שהt3 שלי נמוך בטירוף בגלל ההגזמה בחיטוב, אני די בטוח שאתה שם.
לדעתי אתה צריך לעשות מסה קצרה עם ss לפחות עד סוף אפריל, אם תשמור על מאזן קלורי חיובי קטן של כ250-300 מעל הנייטרלי אתה תגיע לקיץ ותיראה הרבה יותר טוב.. תיכנס לחיטוב בתחילת מאי וזה בדיוק הזמן שתצטרך כדי להוריד 2-3 קילו נוספים.

אני בעבר גם הייתי שמן (30 קילו יותר ובסוף החיטוב הגעתי ל 10א.ש) המשקלים לא ישתפרו לך בזמן חיטוב, כדי לעלות במשקלי עבודה אתה צריך להיות במאזן חיובי. אני מכיר את התסביכים האלו שאם אני יאכל יותר אני אשמין.
כמה טיפים שעוזרים לי אישית: שישי בערב ארוחת שחיתות מכל הבא ליד, מהקינוחים אני מקציב לעצמי 1.
תשנה את האימון שלך לfbw ו3 פעמים בשבוע
צא לנייטרלי לשבועיים לפחות!!! ותשתדל לגוון בתפריט הזה בכל המאכלים שמנעת מעצמך בזמן החיטוב, חילוף החומרים שלך ירד ואני הגעתי למצב בחיטוב שהt3 שלי נמוך בטירוף בגלל ההגזמה בחיטוב, אני די בטוח שאתה שם.
לדעתי אתה צריך לעשות מסה קצרה עם ss לפחות עד סוף אפריל, אם תשמור על מאזן קלורי חיובי קטן של כ250-300 מעל הנייטרלי אתה תגיע לקיץ ותיראה הרבה יותר טוב.. תיכנס לחיטוב בתחילת מאי וזה בדיוק הזמן שתצטרך כדי להוריד 2-3 קילו נוספים.

הבעיה המציקה באמת שגם ב-7 חודשים הללו לקח יותר מדי זמן להוריד את היקפי הבטן ואת אחוז השומן.

ושתהיה בעניינים גם היום אני מעריך שאני בסביבות 15-17% ולא פחות, ככה שאם אעשה עלייה כלשהי במשקל או אוסיף קלוריות לתפריט שלי

ייקח לי דיי הרבה זמן להוריד אותם אח"כ כמו שקרה לי בחיטוב, בגלל זה התחלתי את החיטוב ביולי שעבר כי ידעתי שזה ייקח לי ממש הרבה זמן ולצערי לא טעיתי.

נערך לאחרונה:
שבועיים ניטרלי יעזרו לך מאוד במצב שאתה תקוע בו

החלטתי לנסות לעשות ניטרלי למשך שבועיים כמו שהצעת

ובנוסף למדוד את ההפסקות שלי בין הסטים עם סטופר כדי לא להגיע למצב שהאימונים שלי מתארכים כ"כ הרבה.

סתם לידע כללי התורה שאתה רוצה מורכבת מ3 גורמים:
שרירי בטן חזקים
שרחרים חזקים בכל שאר הגוף שיגרמו לעור שלך להיות מתוח
אחוז שומן נמוך
אם חסר לך אחד מהם רוב הסיכויים שלא תגיע למטרה שלך, מה שאומר שאם אין לך מספיק מסת שריר בכל שאר הגוף לא תהיה לך את הבטן שאתה שואף אליה.

טוב אז היום אומנם עשיתי את האימון הקצר שלי שכולל סה"כ 4 תרגילים אבל אני מאוד מרוצה שהספקתי לעשות הכל סה"כ בשעה.

אני עדיין במחלה כך שהורדתי בכל התרגילים במשקלים ואני אעלה אותם שוב לאט לאט.

A2:
Press Technique 3X5 50KG - הורדתי ל-40KG
Deadlift 3X5 95KG - הורדתי ל-90KG
Shoulder press with dumbles 3X6 2X30 - הורדתי ל-25KG
BOR 3X8 70KG - הורדתי ל-60KG

ואני ממשיך עם הניטרלי.

A1:
Squat Tecnique 3X5 65KG - שיפור של 2.5KG
Leg Press 3X8 262KG - אין שיפור
Bench Press Technique 3X6 75KG - עבדתי עם ספוטר מאחוריי
Chin Ups 3X6 22.5KG - שיפור קטן, עבדתי 2 סטים עם המשקל הזה הגעתי לכשל בחזרה האחרונה, ובסט האחרון הורדתי ל-20KG
Triceps Extentions 2X10 35KG - אין שיפור
Barbell Curls 2X10 50KG - אין שיפור
Abs Excercise 2X10 79KG - שיפור שיפור של 1KG

עליתי משקל משבוע שעבר: 69.7KG ל-70.2KG

2 פלטות בקרוב..

מקווה שאהיה פנוי לסמינר בעוד חודש ואז אני סוף סוף אוכל לעלות במשקלים בסקוואט

ולא לעשות אותו עם 60KG כמו ילדה קטנה ואחרי זה ללכת ל-Leg Press ולדפוק 262KG

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית