יופי,אוטוטו 3 פלטות דד'שיפור של 2.5KG
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יופי,אוטוטו 3 פלטות דד'שיפור של 2.5KG
אל תישא את שם שמו לשווא (זהו,סיימתי עם הכפייה הדתית)לאלוהים
למה לא עם דאמבל בין הרגליים?Chinups 3X6 - אין עוד חגורה שאפשר לשים עליה משקל
למה לא עם דאמבל בין הרגליים?
מסכים גם אני לא אוהב, אבל בינתיים עד שתתארגן על חגורה, דרך אגב אם יש חגורת גב רגילה אפשר גם לקמבן משהו.ניסיתי, זה נופל לי מהרגליים ולמען האמת לא ממש נוח לעבוד איתו ככה.
זה עזר לחיטוב לפחות?הייתי חולה ולא התאמנתי שבוע וגם היום זה הורגש באימון
זה עזר לחיטוב לפחות?
אל תיקח את זה קשה, אבל לפי הלוג שלך, אתה עושה את כל הטעויות האפשריות שמתאמן יכול לעשות עם התכנית הזאת.
squat deadlift bench pullups jump runבאמצע חגים ? לא, לא ממש
אשמח לשמוע מה לא נכון לטעמך כדי שאוכל לתקן ולא לעבוד לא יעיל ויותר זמן מהרגיל.
באמצע חגים ? לא, לא ממש
אשמח לשמוע מה לא נכון לטעמך כדי שאוכל לתקן ולא לעבוד לא יעיל ויותר זמן מהרגיל.
אתה כבר חצי שנה בערך באותם משקלים. אתה מתנדנד בין עלייה במשקל לירידה במשקל. עולה קצת במשקלי עבודה ויורד לטובת עבודת טכניקה או בורח לתרגילים אחרים כמו סקוואט עם עצירה למטה או עבודת מהירות מיותרת.
אין שום ערך בשבילך לעבודת טכניקה במשקלים קלים. הטכניקה צריכה להיות טובה כשכבד לך, ובשביל זה אתה צריך להתאמץ ולעבוד כבד. בחצי שנה הזאת המשקלים היו אמורים להכפיל את עצמם כבר.
אמרתי לעצמי שאם הטכניקה שלי לא טובה ואני מתקשה לעשות דברים בסיסיים בסקוואט(כמו למשל להוציא את החזה החוצה ולתת קונטרה למוט, אבל נופל קדימה כמעט בכל חזרה) שלא אמור להיות כ"כ כבד, אז מה יקרה שאני אגיע למשקלים כבדים ? אני לא אעמוד בעומס ופשוט אתמוטט.
זו דרך נפלאה להכניס את עצמך ללולאה אינסופית. תסדר את הטכניקה בזמן שאתה מתקדם, זה לא כל כך קשה וזה בטח לא לוקח חצי שנה. ואני גם די בטוח שסקוואט עם עצירה בתחתית ודגש על מהירות לא יעזור בזה.