הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הליפטר ששוקל כמו מיס פיטנס [לשעבר] - גרסאת טקסס מת'וד

זה לא מעניין אותי מה אתה או אחרים אומרים.
אתה לא צריך לוותר לעצמך ולהיות קוקסינל כי קצת קשה אז אפשר לקצר.
למה שאני אלך על סינגלים בחיטוב? אגב אני עדיין מתקדם בלי חגורה.
ויש לי סירטונים של 160 סקוואט עוד מהSS למקרה שתהית, אומנם התחלשתי, אבל זה מה יש, ככה שלת"לה יש.
מי קבע שדדליפט הוא אינדיקציה אמיתית לכוח? ואני גם לא חלש ברמות בדדליפט יחסית למתאמן מתחיל-בינוני.
אני כבר לא על 105 קילו, אתה מוזמן להתעדכן.

אסיים במשפט חדש מפי ה- דוקטור:
"-- דרכים לא מקצרים, זה רק לקוקסינלים ומפגרים."
יודע מה ליאור? אני אסיים את הדיון הזה באולד פאשן וואי:
לא רוצה להתעסק בתרגילים ספציפיים? סבבה, בוא נקח את התחרות האחרונה כדוגמא ונתעסק בטוטאל!
אתה - שקלת 104, טוטאל 427.5, גם אםםםם אני אצא איתך לארג' ואתן לך סקוואט של 160, עדיין הטוטאל הוא 437.5
אני - שקלתי 66, טוטאל 445.

משמע? אני יותר חזק ממך, בכל מובן, כשאני שקלתי 40 ק"ג!!! פחות ממך. ולא תגיד שאתה איזה 1.95 כמו אושר שיש הצדקה לזה שאתה שוקל 100+, אתה יחסית לא גבוה, כך שעם המשקל שלך היה אמור להיות לך טוטאל של לפחות 550-600.
נגמר סיפור.
מאור אתה מתחיל לעצבן אותי אישית עם כל הכבוד, כל דבר שמעירים לך אתה חייב ישר לקטול ? חלאס עם הגישה הזו ! אתה לא חייב להגיד את המילה האחרונה! אז לפסיכו אין משקלים כמו שלך ... אז?? הבחור לקח את הרמה שלו צעד אחד קדימה ולא פחד להעלות המון במשקל גוף כדי להתחזק וזה יפה מאוד. אתה מתאמן פאקינג 3 שנים ועם 150 סקוואט .. אז מבחינה זו אתה אחד החלשים , כנ"ל בנ'ץ..
אתה לא יכול להגיד שאתה בחור חזק כי יש לך 200 דדליפט, תלמד להפנים וזהו תאמין לי שאתה תרוויח מזה יותר מכולם.
יום טוב.ביי.
נ.ב [לא בא לטובת אף אחד פה שיהיה ברור]
אביב, שים לב למכנה המשותף בשני הדיונים! אריאל קרא לי כוסית וליאור קרא לי קוקסינל. בעיניי אלו לא הערות אלא חוסר כבוד, ואני לא אתן לאף אחד לדבר אליי ככה. אני לא הייתי בא ועושה השוואות עם אף אחד אם הם לא היו פותחים את הפה שלהם ומדברים ככה. הדיון הזה היה מתנהל יפה מאוד אם היה להם כבוד מינימלי ולא היו קוראים לי בשמות גנאי. נגמר סיפור.

ממש לא אכפת לי לעצבן אותך, לעצבן את ליאור, לעצבן את אריאל, לעצבן את ולאד או כל אחד אחר. מצידי להתחרות לבד, לא לדבר עם אף אחד ולסגור סיפור. אף אחד לא חייב לאהוב אותי, אבל מה שאני דורש זה כבוד מינימאלי, ואת זה החבר'ה פה לא נתנו לי, אדם כמו אריאל שבחיים לא החלפתי איתו מילה שקורא לי כוסית ואדם כמו ליאור שוואלה במצבו אין לו שום זכות לקרוא לי קוקסינל.

הדיון הזה היה מתנהל יפה מאוד אם היה להם כבוד מינימלי ולא היו קוראים לי בשמות גנאי.

אף אחד לא רוצה ברעתך מאור. סה"כ כולנו כאן כי יש לנו תחביב משותף, ובשני המקרים הדיון היה מסתיים ברוח טובה ובכבוד אם היית פשוט כותב :"אחי, אני מבין שאתה בעדי והכל, אבל מילים כמו קוקסינל/כוסית הם לא דבר שאני מקבל, אפילו בשיח חברי".

אף אחד לא רוצה ברעתך מאור. סה"כ כולנו כאן כי יש לנו תחביב משותף, ובשני המקרים הדיון היה מסתיים ברוח טובה ובכבוד אם היית פשוט כותב :"אחי, אני מבין שאתה בעדי והכל, אבל מילים כמו קוקסינל/כוסית הם לא דבר שאני מקבל, אפילו בשיח חברי".
מה לעשות, יש לי פיוז קצר. כל הקבוצה יודעת את זה ובכל זאת ממשיכים לדבר אליי ככה. אימון התאוששות [7/1/14]
היה אימון לא קל כי עדיין יש לי דומס רציני מאימון הנפח.
סקוואט 100 ק"ג 1X5 הרגיש כבד, 120 ק"ג 1X1
פרס 60 ק"ג 1X3 לצערי במקום חמישייה, סט שני 1X1, ואז 50 ק"ג ל-1X8 כדי לפצות על הכשל.
מתח עם 20 ק"ג 3X3 קליל

מה לעשות, יש לי פיוז קצר. כל הקבוצה יודעת את זה ובכל זאת ממשיכים לדבר אליי ככה. אימון התאוששות [7/1/14]
היה אימון לא קל כי עדיין יש לי דומס רציני מאימון הנפח.
סקוואט 100 ק"ג 1X5 הרגיש כבד, 120 ק"ג 1X1
פרס 60 ק"ג 1X3 לצערי במקום חמישייה, סט שני 1X1, ואז 50 ק"ג ל-1X8 כדי לפצות על הכשל.
מתח עם 20 ק"ג 3X3 קליל
בשביל מה סינגל בסקוואט ביום התאוששות? למה לא לעשות 5*2 עם 100?

בשביל מה סינגל בסקוואט ביום התאוששות? למה לא לעשות 5*2 עם 100?
היה לי מאוד קשה לתת עוד סט בגלל הדומס ברגליים, בקושי הצלחתי לשבור מקביל, אז פיציתי לפחות עם משקל קצת יותר כבד. בדיעבד הייתי צריך להוריד משקל ולעשות יותר חזרות, אבל באותו רגע זה מה שהיה נראה לי נכון. אימון עצימות [יום חמישי, 9/1/14]
סקוואט 145 ק"ג 1X5 קשההה, לא הייתי מרוצה מהעומק אז דפקתי 145X1 עמוק
בנצ' 100 ק"ג 1X4, חזרה אחרונה לא הייתי מרוכז אז לא עלתה, אבל הרגיש מאוד קל
סומו דדליפט 165 ק"ג 1X5, סביר-קשה

התפוצצו לי נימי דם בכל הפנים מהסקוואט 😵‍💫🥊

אימון נפח [יום שבת 11/1/14]
עבדתי מ-11 בבוקר עד 8 בערב, הייתי בדיוק 5 דקות בבית ומיד יצאתי למכון כך שהייתי סחוט ולא הצלחתי לסחוב את האימון כמו שצריך..

סקוואט 135 ק"ג 3X5, היה האמת יחסית סביר בהשוואה לאימונים קודמים, אבל פתאום בסט הרביעי סגרתי רק 2 חזרות ונכנעתי.

בנצ' חימום 90 ק"ג 1X4 עם עצירה בכל חזרה!!! פאקינג שיפור מטורף, לפני חודשיים בתחרות הצלחתי רק 90 ק"ג לחזרה אחת עם עצירה!!!
בנצ' 95 ק"ג 3X5, סט רביעי 1X4 [יכולתי לסחוב 5X5 אבל לא היה לי זמן אז נחתי רק 2 דקות בין סט לסט ולא הצלחתי לסחוב]

פנדליי רואו 70 ק"ג 5X5 קליללללל רק חצי דקה מנוחה בין סט לסט כי לא היה זמן, יש לי עוד הרבה לתת בתרגיל הזה

הייתי בשוק, מסתבר שהרגליים שלי עלו בהיקף 10 ס"מ מאז שהתחלתי את טקסס!!! 😱

אימון התאוששות [יום שני 13/1/14]
סקוואט 120 ק"ג 1X5
פרס 50 ק"ג 3X8
מתח עם 22.5 ק"ג 3X3
פמפום בייספס

אימון עצימות [יום רביעי 15/1/14]
סקוואט 150X3 הנשמה יצאה לי!!!!
בנצ' 105X2, לא הייתי מרוכז אז הורדתי ל-102.5 ועשיתי 1X5
סומו דדליפט 170X5

כל הכבוד על ההתקדמות במשקלי העבודה ובמשקל גוף תמשיך להפגיז:Banane36:🤪

אימון סינגלים
אני יוצא לחופשה מהמכון בגלל ששבוע הבא אני משלים את הקעקוע ואסור להתאמן אחרי זה, אז עשיתי בדיקת סינגלים בבנצ' ובדדליפט.
בנצ' פרס עם עצירה 100 ק"ג - קל
בנצ' פרס עם עצירה 110 ק"ג - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כ"כ גאה בעצמי
דדליפט קלאסי 180 ק"ג - קל
דדליפט קלאסי 200 ק"ג - קשה, אבל הרגשתי שיש גם 205 ק"ג.

אימון סינגלים
אני יוצא לחופשה מהמכון בגלל ששבוע הבא אני משלים את הקעקוע ואסור להתאמן אחרי זה, אז עשיתי בדיקת סינגלים בבנצ' ובדדליפט.
בנצ' פרס עם עצירה 100 ק"ג - קל
בנצ' פרס עם עצירה 110 ק"ג - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כ"כ גאה בעצמי
דדליפט קלאסי 180 ק"ג - קל
דדליפט קלאסי 200 ק"ג - קשה, אבל הרגשתי שיש גם 205 ק"ג.
שיפרת את הבנצ ב20 קילו מאז התחרות?!??! מדהים גבר

אימון התאוששות [19/1/14]
סקוואט 120X5 משום מה היה קשה
פרס 52.5 ק"ג 3X8
פנדלי רואו 80 ק"ג 5X5 כפיצוי על יום נפח שלא היה.

היה משעמם, כמה קלינים עם 80 ק"ג, סנאצ' בפעם הראשונה בחיי עם 40 ק"ג.

היה משעמם, כמה קלינים עם 80 ק"ג, סנאצ' בפעם הראשונה בחיי עם 40 ק"ג.

מניסיון אישי לא נעים, פשוט לא כדאי לשחק עם wl בלי טכניקה טובה.
התחריתי בתחרות קרוספיט בשישי, היה סולם סנאץ', הגעתי למשקל שידעתי שהטכניקה תעוף מהחלון בו, המוט עלה אבל אני נותרתי עם הרגשה לא משהו בגב יומיים אחרי. פשוט לא שווה את זה.

מניסיון אישי לא נעים, פשוט לא כדאי לשחק עם wl בלי טכניקה טובה.
התחריתי בתחרות קרוספיט בשישי, היה סולם סנאץ', הגעתי למשקל שידעתי שהטכניקה תעוף מהחלון בו, המוט עלה אבל אני נותרתי עם הרגשה לא משהו בגב יומיים אחרי. פשוט לא שווה את זה.
הסנאצ' האמת נראה טוב, וזה היה כולה עם 40 ק"ג כך שזה לא קריטי. אבל תודה.

אימון עצימות אחרון לזמן הקרוב [20/1/14]
סקוואט 152.5 ק"ג 1X3 - הסקוואט הכי קשה שהיה לי אי פעם!!!!!!! לא מאמין שזה עלה. בזמן האחרון יש לי בעיה עם הסקוואט בעצימות, הנימים בפנים מתפוצצים לי באופן קבוע ואני מקבל שיתוק וכאבים חריפים באוזניים ובשיניים אחרי הסט. אני מתחיל לפחד מזה קצת.

בנצ' פרס 105 ק"ג 1X4 היה סביר, התחיל קל, אין לי מושג למה לא הצלחתי את החמישית.

סומו דדליפט 180 ק"ג 1X4 - קפצתי ב-10 ק"ג מהאימון הקודם כי זה אימון העצימות האחרון שלי לזמן הקרוב. היה מאוד קשה. לא ניסיתי חזרה חמישית.

אימון נפח [יום שבת 25/1/14]
זה אימון הטקסס האחרון שלי, החלטתי לעבור ל-5/3/1.
סקוואט 135 ק"ג 1X5, אחר כך 135X1, אחר כך 120X3X3, לא הצלחתי לסחוב את הסקוואט והרגשתי שהברך שלי הולכת להישבר.

בנצ' 90 ק"ג 5X5 הכל עם עצירות!!!!!

פנדלי רואו 80 ק"ג 5X5 אימון פרס [יום ראשון, 26/1/14]
פרס 40 ק"ג 1X5
פרס 45 ק"ג 1X5
פרס 50 ק"ג 1X5 שכחתי שאני אמור לעשות כמה שאני מצליח, אז סגרתי חמישייה, אבל הייתי עושה בטח 8-10 חזרות.

פרס עם דאמבלים 12.5 ק"ג כל צד 5X8 הרגשתי בילדר, שנאתי את עצמי

בנצ' באחיזה צרה 60 ק"ג 5X8 קליל

אימון סקוואט ובנצ' [יום שלישי 28/1/14]
אני אמור להפריד את הימים אבל בגלל שאין לי זמן השבוע, שילבתי את שני האימונים.

סקוואט 90 ק"ג 1X5
סקוואט 110 ק"ג 1X5
סקוואט 122.5 ק"ג 1X12 לא מאמין שעשיתי פאקינג 12 חזרות.
לג פרס 80 ק"ג 5X10 לעזאזללל איזה תרגיל מסריח, הרגשתי בושה לעשות אותו.
פרונט סקוואט 45 ק"ג 5X10 קל מאוד אבל המוט כל הזמן בורח לי קדימה/חונק אותי, צריך להתרגל.

בנצ' פרס 65 ק"ג 1X5
בנצ' פרס 75 ק"ג 1X5
בנצ' פרס 85 ק"ג 1X10
בנצ' בשיפוע שלילי 70 ק"ג 5X10 היה קל בטירוף אבל אני לא רגיל לתנועה, הרגשתי שהידיים שלי מעופפות. היה פאמפ מטורף בחזה ואשכרה כאב לי.
חתירה 70 ק"ג 5X10

מחר הולך להיות לי הדומס הכי עצבני שהיה לי בחיים. לא מאמין שמחר לצערי יש אימון דדליפט :(

תיזהר עם הדדליפט, אני משער שבשבוע סטנדרטי לא עושים דדליפט יום אחרי סקוואט וזה גם מאוד לא מומלץ.

תיזהר עם הדדליפט, אני משער שבשבוע סטנדרטי לא עושים דדליפט יום אחרי סקוואט וזה גם מאוד לא מומלץ.
ברור, הסדר שלי בשבוע הוא סקוואט בנצ' דדליפט פרס, אבל אין מה לעשות לפעמים חייב לשלב.. בסדר לא קרה כלום, זו לא פעם ראשונה שעבדתי יום אחרי יום עם משקלים.. במקרה הכי גרוע אם אני ארגיש שהדדליפט כבד אני אעבוד עם משקל קל יותר.

הבעיה לא בכמה תרים אלא בסיכון לפציעה. יצא לי לעשות נפח פרס ועצימות בנץ׳ בהפרש של יום והיד כאבה שבוע אחרי. תיזהר, גב תחתון צרה גדולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית