יודע מה ליאור? אני אסיים את הדיון הזה באולד פאשן וואי:זה לא מעניין אותי מה אתה או אחרים אומרים.
אתה לא צריך לוותר לעצמך ולהיות קוקסינל כי קצת קשה אז אפשר לקצר.
למה שאני אלך על סינגלים בחיטוב? אגב אני עדיין מתקדם בלי חגורה.
ויש לי סירטונים של 160 סקוואט עוד מהSS למקרה שתהית, אומנם התחלשתי, אבל זה מה יש, ככה שלת"לה יש.
מי קבע שדדליפט הוא אינדיקציה אמיתית לכוח? ואני גם לא חלש ברמות בדדליפט יחסית למתאמן מתחיל-בינוני.
אני כבר לא על 105 קילו, אתה מוזמן להתעדכן.
אסיים במשפט חדש מפי ה- דוקטור:
"-- דרכים לא מקצרים, זה רק לקוקסינלים ומפגרים."
לא רוצה להתעסק בתרגילים ספציפיים? סבבה, בוא נקח את התחרות האחרונה כדוגמא ונתעסק בטוטאל!
אתה - שקלת 104, טוטאל 427.5, גם אםםםם אני אצא איתך לארג' ואתן לך סקוואט של 160, עדיין הטוטאל הוא 437.5
אני - שקלתי 66, טוטאל 445.
משמע? אני יותר חזק ממך, בכל מובן, כשאני שקלתי 40 ק"ג!!! פחות ממך. ולא תגיד שאתה איזה 1.95 כמו אושר שיש הצדקה לזה שאתה שוקל 100+, אתה יחסית לא גבוה, כך שעם המשקל שלך היה אמור להיות לך טוטאל של לפחות 550-600.
נגמר סיפור.
אביב, שים לב למכנה המשותף בשני הדיונים! אריאל קרא לי כוסית וליאור קרא לי קוקסינל. בעיניי אלו לא הערות אלא חוסר כבוד, ואני לא אתן לאף אחד לדבר אליי ככה. אני לא הייתי בא ועושה השוואות עם אף אחד אם הם לא היו פותחים את הפה שלהם ומדברים ככה. הדיון הזה היה מתנהל יפה מאוד אם היה להם כבוד מינימלי ולא היו קוראים לי בשמות גנאי. נגמר סיפור.מאור אתה מתחיל לעצבן אותי אישית עם כל הכבוד, כל דבר שמעירים לך אתה חייב ישר לקטול ? חלאס עם הגישה הזו ! אתה לא חייב להגיד את המילה האחרונה! אז לפסיכו אין משקלים כמו שלך ... אז?? הבחור לקח את הרמה שלו צעד אחד קדימה ולא פחד להעלות המון במשקל גוף כדי להתחזק וזה יפה מאוד. אתה מתאמן פאקינג 3 שנים ועם 150 סקוואט .. אז מבחינה זו אתה אחד החלשים , כנ"ל בנ'ץ..
אתה לא יכול להגיד שאתה בחור חזק כי יש לך 200 דדליפט, תלמד להפנים וזהו תאמין לי שאתה תרוויח מזה יותר מכולם.
יום טוב.ביי.
נ.ב [לא בא לטובת אף אחד פה שיהיה ברור]
ממש לא אכפת לי לעצבן אותך, לעצבן את ליאור, לעצבן את אריאל, לעצבן את ולאד או כל אחד אחר. מצידי להתחרות לבד, לא לדבר עם אף אחד ולסגור סיפור. אף אחד לא חייב לאהוב אותי, אבל מה שאני דורש זה כבוד מינימאלי, ואת זה החבר'ה פה לא נתנו לי, אדם כמו אריאל שבחיים לא החלפתי איתו מילה שקורא לי כוסית ואדם כמו ליאור שוואלה במצבו אין לו שום זכות לקרוא לי קוקסינל.