הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

The road to a big(ger) total

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בלשנות תרגילים?

אין בעיה עקרונית בלשנות תרגילים, אבל דובר על ביצוע תוכנית ספציפית. ברגע שמשנים אותה זאת כבר לא אותה תוכנית. אם ניקח ספגטי בולונז, נוציא את הבשר ונשים במקום חתיכות טופו, עדיין יהיה לנו ספגטי בולונז? זובי, יהיה לנו אוכל של הומואים. אותו דבר בדוגמאות שהוא נתן.

אין בעיה עקרונית בלשנות תרגילים, אבל דובר על ביצוע תוכנית ספציפית. ברגע שמשנים אותה זאת כבר לא אותה תוכנית. אם ניקח ספגטי בולונז, נוציא את הבשר ונשים במקום חתיכות טופו, עדיין יהיה לנו ספגטי בולונז? זובי, יהיה לנו אוכל של הומואים. אותו דבר בדוגמאות שהוא נתן.
עכשיו שוגרזזה נעלב

הייתי מקביל את זה לפסטה עם רוטב בולונז שיש בו בצל לרוטב בולונז עם פטרוזיליה. 🙄

תודה 😃

אם מדברים על לוגים של משקולנים, איפה הלוג שלך? 🙄

ברצינות, אני אשמח לראות איך עושים דברים אצלכם.

המשקלי עבודה שלי כל כך נמוכים שלא נעים לי לפתוח לוג:120ag:, לא לפחות עד שאני יניף משקל גוף ויחזיק מס' תלת ספרתי מעל הראש, אבל בכל זאת אם יהיה משהו נחמד ביום שישי אני יצלם ויעלה.

לגבי האימונים אצלנו, הגלגל לא מומצא מחדש, 3-4 תרגילים באימון, חלק טכניקה וחלק כוח, ההבדל היחיד ממה שאני רואה בלוג שלך היא שאצלנו התדירות יותר גבוה והעצימות יותר נמוכה, אני יספר לך בכיף על האימונים אצלנו באיזה תחרות (בתחרות נוער האחרונה לא השתתפת ובתחרות הקודמת לא זיהיתי אותך:120ag:).

וחוץ מזה לפתוח פה לוג יגרור הצהרות מפיו נתיניו של ריפטו שככה לא מתאמנים כי זה לא כתוב בספר ואין לי ממש כוח לענות פה על תשובות ולתת דין וחשבון על האימונים שלי:152on:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
11.6.09

הנפות מארגזים:
50*3*2
60*3*3
65*3*2
70*3
70*2 (חזרה השלישית נפלה אחורה)

הנפות:
50*3
60*3*2
70*2*2

משיכות הנפה:
80*3*2
85*3*2
90*3

פרונט סקוואט:
דרעק. שבוע שעבר היה 5 שלישיות עם 105. היום החזרה השלישית ב107.5 נפלה והיה די קשה להמשיך. היו גם כאבים בתאומים שממש לא עזרו.
2*107.5
3*100
2*100
עוד קצת משחקים

פוש פרס:
3*70
3*3*80

מתישהו בהנפות התחילו לי שוב הכאבים בתאומים, במיוחד בצד ימין שהיה הבעייתי גם בזמנו. בפרונט סקוואט זה כבר היה יותר משמעותי. שיחקתי קצת עם העמידה בשביל לנסות למצוא אולי תנוחה שתפריע פחות, אבל שום דבר כבר לא עזר.

סרטונים של חלק מההנפות מארגזים יגיעו מאוחר יותר הערב. אני אשמח לקבל קצת ביקורת. אני רואה פחות או יותר מה הבעיות שם, אבל לא תזיק חוות דעת נוספת.

• פותח/ת השרשור
סרטונים של הנפות מארגזים:

65 קילו, סט ראשון:

65 קילו, סט שני:

70 קילו, סט ראשון:

70 קילו, סט שני:

בחזרה באחרונה אחרתי קצת עם הבלוק, נפלה לי אחורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפי דעתי, החזה שלך קצת יותר מדי מורם בתחילת התנועה (רואים את זה במיוחד בסט השני עם 70) והכתפיים מאחורי המוט (קשה לראות מהזווית הזאת).
חוץ מזה, הכל נראה טוב ויש לך מהירות טובה מתחת למוט.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההתייחסות, אתה צודק. אני צריך להיות עם הכתפיים יותר מעבר למוט. משום מה אני לוקח את הגב אחורה בשביל להתחיל את התנועה במקום ליישר את הרגליים. גם ההתיישרות שלי אח"כ היא אחורה במקום ישר למעלה וכנראה בגלל זה המוט הולך קצת בקשת במקום לעלות ישר למעלה.

וחוץ מזה לפתוח פה לוג יגרור הצהרות מפיו נתיניו של ריפטו שככה לא מתאמנים כי זה לא כתוב בספר ואין לי ממש כוח לענות פה על תשובות ולתת דין וחשבון על האימונים שלי:152on:

תירוצים... אתה סתם לא מתאמן ולא רוצה להודות בזה 😛

תירוצים... אתה סתם לא מתאמן ולא רוצה להודות בזה 😛
:120ag:😘
הוא מתאמן הוא פשוט חלש .
רק לקורן יש ביצים לכתוב סקוואט היי בר 60 קילו 5 חזרות .

תודה על קביעת העובדות, ואם היית מסתכל כמה הודעות למעלה היית רואה שכבר כתבתי שאני חלש, ואני לא עושה 60 קילו היי באר, ובטח ובטח שלא 5 חזרות, מבחינתי יותר מ-4 זה כבר אירובי.😛

• פותח/ת השרשור
14.6.09

אימון די מחורבן, הגעתי עייף ואחרי לילה בלי הרבה שינה והקפה לא ממש עזר.

האימון התחיל ברגל שמאל, בחימום לדחיקות הצלחתי איכשהו לפגוע עם המוט בסנטר (באף כבר יצא לי לפגוע, סנטר זה חדש) ושברתי חלק קטן באחת השיניים בקדמיות. לא משהו רציני ולא רואים את זה אפילו מבלי להסתכל מקרוב, אבל עם השפתיים והלשון מרגישים טוב טוב משהו מחודד קצת :🙁

CJ:
70, 2*80,85,90,95
4*2*85
2*2*80

הדחיקות היו טיפה משובשות כי היה חסר לי קצת בטחון לאור המקרה המתואר למעלה, אבל חפיף.

סקוואט
3*5*110
4*110

קצת פוש פרסים עם 70-80 והביתה.

• פותח/ת השרשור
חפיף, אני שותה הרבה קולה אז זה יסתדר מהר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית